Leimakorttiarvonnan osallistumisehdot ja tietosuojaseloste

Makumatka Eurooppaan -leimakortti, osallistumisaika: 29.9.2022 – 21.10.2022

I.   Osallistumisehdot

1.   Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.

2.   Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kahden (2) euron arvosta tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Ostosaldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. Huomioithan mahdollisen alennuksen vaikutuksen leimakorttikampanjassa. Huomioi myös alennuskuponkien vaikutus lopulliseen hintaan, kuten bonuskupongit.

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. Asiakas osallistuu sen viikon arvontaan, jolloin hän lähettää osallistumisensa, sekä kaikkiin kyseisen viikon jälkeen suoritettaviin leimakortin arvontoihin. Mitä aikaisemmin asiakas kerää viisi (5) leimaa, sitä useampaan arvontaan hänen osallistumisensa kohdistuu. Kaikki arvontaan osallistuneet ovat mukana myös pääpalkinnon arvonnassa.

Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.
 
3.   Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.

Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).

Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.

Pääpalkinnon arvonnan lisäksi suoritetaan kilpailuajan kuluessa viikoittaisia arvontoja. Nämä järjestetään yksityisesti Järjestäjän tiloissa. Arvontojen aikataulut ovat seuraavat:

Viikolla 40 arvotaan 5 kpl vaellusreppuja (70 l)
Viikolla 41 arvotaan 5 kpl 50 € Lidl-lahjakortteja

Pääpalkinnon arvonta (1 kpl VR-lahjakortti, joka kattaa kahden Interrail-lipun hinnan) suoritetaan viikolla 43.
 
4.   Vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellinen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.
 
5.   Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

5 kpl vaellusreppuja (arvo 39,99 €/kpl)
5 kpl 50 € Lidl-lahjakortteja (arvo 50 €/kpl)
1 kpl VR-lahjakortti (arvo 802 €/kpl)
 
 
      I.         Tietosuojaseloste
 
1.     Rekisterinpitäjä
 
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 ESPOO
puh. 09 234561

2.     Käsiteltävät henkilötiedot

Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:

-       kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot
-       arvonnan voittajien etunimet, sukunimet, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet

Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).

3.     Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste

Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi). Tietojen käsittelyn oikeusperuste on arvontaan osallistumisen yhteydessä annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen tai sen toteuttaminen ei ole mahdollista.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.

4.     Tietojen vastaanottajat

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamiseksi, esimerkiksi saamasi voiton lähettämistä varten. Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

5.     Tietojen säilytysaika

Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinnon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

6.     Rekisteröityjen oikeudet

Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.

Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta. Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsitteleminen.

Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7, 02200 Espoo
Puh. 09 234561
tietosuoja@lidl.fi
 
Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.

 

LIDL 20 VUOTTA ARVONNAN SÄÄNNÖT – LIDL PLUS LEIMAKORTTIARVONTA

Järjestäjä
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö, Y-tunnus 1615779-0, Niittymäentie 7, 02200 Espoo, (Jäljempänä ”Järjestäjä”/”Lidl”)

Arvonnan osallistumisaika  
Osallistumisaika palkintojen arvontaan on 01.09.-04.09.2022.
Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Arvontaan osallistumisen edellytykset
Arvontaan voivat osallistua vain Lidl Plus- etuohjelman jäsenet, jotka ovat ladanneet älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luoneet sovellukseen käyttäjätilin.

Arvontaan osallistuvan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt Suomessa asuva luonnollinen henkilö, poislukien Lidlin henkilökunta sekä niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyiden kanssa.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua keräämällä leimoja Lidl Plus ohjelmassa. Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kahdenkymmenen (20) euron arvosta tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Ostosaldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. Huomioithan mahdollisen alennuksen vaikutuksen leimakorttikampanjassa. Huomioi myös alennuskuponkien vaikutus lopulliseen hintaan, kuten bonuskupongit. Kun asiakas on kerännyt vähintään  kaksi (2) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan kaksi (2) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan kaksi (2) leimaa. Arvontaan on siten mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen.

Osallistuessaan arvontaan osallistujan  Lidl Plus asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan  sekä Lidlin sosiaalisen median sivustoilla. Tämä koskee vain voittajia.

Mikäli osallistuja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti tai tämän on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja, johtaa tämä osallistumisen hylkäämiseen arvonnasta ilman korvausta tai muuta hyvitystä.

Arvonnan palkinnot ja voitosta ilmoittaminen
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintiona 2 kpl kuumailmapallolentoja kahdelle (arvo á 1.500 €) Kkuumailmapallolennon toteuttaa ja sen järjestelyistä vastaa Oy Linnan Pallo Ab (”Kuumailmapallolennon toteuttaja”). Lennätysten yleisistä edellytyksistä voit lukea sivulta https://www.linnanpallo.fi/kuumailmapallolento/yleista-lennatyksista.

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa yhden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättyttyä maanantain 05.09.2022 aikana. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa. Lidl luovuttaa palkintojen voittajien yhteystiedot Kuumailmapallolennon toteuttajalle, joka ottaa yhteyttä arvonnan voittajiin.

Palkinnon lunastaminen ja arpajaisvero
Kuumailmapallolentojen suunnitellut lähdöt ovat 17.09 ja 18.09.2022 Helsingistä. Kuumailmapallolennon toteuttajalla on oikeus määritellä tarkemmat lähtöajat tai muuttaa suunniteltuja lähtöjä ja määritellä voittajan lähtö. Mikäli voittaja ei saavu määriteltyyn lähtöpaikkaan aikataulun mukaisesti, menettää hän oikeuden palkintoon.

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi, vaihtaa tai korvata muilla palveluilla tai tuotteilla.

Palkinnon lunastaakseen voittaja sitoutuu noudattamaan Kuumailmapallolennon toteuttajan edellytyksiä ja ohjeistuksia https://www.linnanpallo.fi/kuumailmapallolento/yleista-lennatyksista

Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle, eikä voittaja ole velvollinen ottamaan palkintoa vastaan. Kuumailmapallolennon toteuttaja antaa palkinnon voittajalle lisätietoja ja ohjeistuksia kuumailmapallolentoa varten.

Lidl suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista, kuten esimerkiksi matkasta kuumailmapallolennon lähtöpaikalle Helsingissä. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin Lidl arpoo uuden voittajan.

Henkilötietojen käsittely
Lidl käsittelee osallistujan antamia henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja arvonnan voittajien tavoittamiseksi palkinnon luovuttamista varten sekä muihin näissä säännöissä nimenomaisesti mainittuihin tarkoituksiin. Lidl ei käytä osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

Lidl luovuttaa palkinnon voittajien yhteystiedot Kuumailmapallolennon toteuttajalle, joka puolestaan kerää ja käsittelee henkilötietoja palkinnon toteuttamiseksi. Voit lukea tarkemmin Oy Linnan Pallo Ab:n tietojenkäsittelystä täältä https://www.linnanpallo.fi/rekisteriseloste

Lidl tuhoaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan suorittamisen päätyttyä tai palkinnon luovuttamisen jälkeen. Osallistuja voi tutustua arvontaa koskevaan alla olevaan erilliseen tietosuojaselosteeseen. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä Lidlissä saat www.lidl.fi osiossa Tietosuoja.

Vastuu
Lidl ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä tai muista ongelmista johtuen ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tai virheelliset yhteystiedot.

Lidl ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Voittaja vapauttaa Lidlin myös kaikesta vastuusta liittyen palkintoon tai siihen liittyviin virheisiin tai viivästyksiin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain, nojalla kuuluvia oikeuksia.

Lidlin vastuu arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Jos arvontasääntöjen yksittäiset ehdot ovat tehottomia tai tulevat tehottomiksi, niin se ei vaikuta muiden arvontasääntöjen pysyvyyteen.

Sääntöjen muuttaminen
Lidl pidättää itsellään oikeuden muuttaa arvontasääntöjä milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa.

Sääntöjen sitovuus
Arvontasäännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvontaan sovelletaan Suomen lakia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvontasääntöjä.



LIDL PLUS LEIMAKORTTI ARVONNAN TIETOSUOJASELOSTE


Rekisterinpitäjä
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 ESPOO
puh. 09 234561

Käsiteltävät henkilötiedot
Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:
-       kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot
-       arvonnan voittajien etunimet, sukunimet, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet

Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).

Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste

Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi).

Henkilötietojen käsittelyperuste on sopimuksen täytäntöönpano (arvonnan toteuttaminen). Lisäksi Lidl voi käsitellä henkilötietoja lain (kuten kirjanpito- ja verolainsäädännön) velvoittamissa tilanteissa.  Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen ja sen toteuttaminen ei ole mahdollista.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen verkkosivuillaan ja Lidlin sosiaalisen median sivustoilla.

Tietojen vastaanottajat
Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamisen tai palkinnon luovutusta varten Esimerkiksi pääpalkinnon voittajan yhteystiedot luovutamme Kuumailmapallolennon toteuttajalle yhteydenottoa varten. Kuumailmapallonlennon toteuttaja puolestaan kerää tietoa palkinnon toteuttamiseksi. Voit lukea tarkemmin Oy Linnan Pallo Ab:n tietojenkäsittelystä https://www.linnanpallo.fi/rekisteriseloste
Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Tietojen säilytysaika
Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinnon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

Rekisteröityjen oikeudet
Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.

Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta. Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsittelminen.

Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7, 02200 Espoo
Puh. 09 234561

tietosuoja@lidl.fi

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.

 

Kesän leimakortti, osallistumisaika: 20.6.2022 – 28.8.2022

I.   Osallistumisehdot

1.   Osallistumisoikeus
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.

2.   Arvontaan osallistuminen
Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kolmenkymmenenviiden (35) euron arvosta tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Ostosaldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. Huomioithan mahdollisen alennuksen vaikutuksen leimakorttikampanjassa. Huomioi myös alennuskuponkien vaikutus lopulliseen hintaan, kuten bonuskupongit.

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin kolme (3) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan kolme (3) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan kolme (3) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. Asiakas osallistuu sen viikon arvontaan, jolloin hän lähettää osallistumisensa, sekä kaikkiin kyseisen viikon jälkeen suoritettaviin kesän leimakortin arvontoihin. Mitä aikaisemmin asiakas kerää kolme (3) leimaa, sitä useampaan arvontaan hänen osallistumisensa kohdistuu. Kaikki arvontaan osallistuneet ovat mukana myös pääpalkinnon arvonnassa.

Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.
 
3.   Arvonnan suorittaminen
Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.

Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.

Pääpalkinnon arvonnan lisäksi suoritetaan kilpailuajan kuluessa viikoittaisia arvontoja. Nämä järjestetään yksityisesti Järjestäjän tiloissa. Arvontojen aikataulut ovat seuraavat:

Viikolla 26 arvotaan 1 kpl kajakki
Viikolla 27 arvotaan 2 kpl Särkänniemen rannekepaketteja (2 ranneketta/paketti)
Viikolla 28 arvotaan 3 kpl Samsung Galaxy Z Flip3 -puhelimia (green)
Viikolla 29 arvotaan 1 kpl SUP-lauta
Viikolla 30 arvotaan 5 kpl uimapatjoja
Viikolla 31 arvotaan 5 kpl itsestään täyttyviä makuualustoja
Viikolla 32 arvotaan 5 kpl 50 € arvoisia Lidl-lahjakortteja
Viikolla 33 arvotaan 1 kpl lahjakortti Järvisydämeen (kylpyläloma sviitissä kahdelle)
Viikolla 34 arvotaan 10 kpl Bookbeat Premium-lahjakortteja
Pääpalkinnon arvonta (1 x Mini Cooper SE Maximise -sähköauto) suoritetaan viikolla 35.
 
4.   Vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellinen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Pääpalkinnon (Mini Cooper SE Maximise -sähköauto) voittajan tulee noutaa voittamansa palkinto Lidl Suomi Ky:n pääkonttorilta Espoon Niittykummusta.

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

5.   Lista palkinnoista
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

1 kpl Mini Cooper SE Maximise -sähköauto (arvo 42 184 €)
1 kpl kajakki (arvo 79 €/kpl)
2 kpl Särkänniemen rannekepaketteja, sis. kaksi ranneketta (arvo 98 €/paketti)
3 kpl Samsung Galaxy Z Flip3 -puhelimia (arvo 1149 €/kpl)
1 kpl SUP-lauta (arvo 299 €/kpl)
5 kpl uimapatjoja (arvo 9,99 €/kpl)
5 kpl itsestään täyttyviä makuualustoja (arvo 24,99 €/kpl)
5 kpl 50 € Lidl-lahjakortteja (arvo 50 €/kpl)
1 kpl lahjakortti Järvisydämeen (arvo 380 €/kpl)
10 kpl Bookbeat Premium-lahjakortteja (arvo 59,97 €/kpl)

 I.         Tietosuojaseloste

1.     Rekisterinpitäjä
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 ESPOO
puh. 09 234561

2.     Käsiteltävät henkilötiedot
Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:

-       kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot
-       arvonnan voittajien etunimet, sukunimet, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet

Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).


3.     Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste
Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi). Tietojen käsittelyn oikeusperuste on arvontaan osallistumisen yhteydessä annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen tai sen toteuttaminen ei ole mahdollista.
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.

4.     Tietojen vastaanottajat
Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamiseksi, esimerkiksi saamasi voiton lähettämistä varten. Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

5.     Tietojen säilytysaika
Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinnon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

6.     Rekisteröityjen oikeudet
Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.
Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta. Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsittelminen.

Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:


Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7, 02200 Espoo
Puh. 09 234561
tietosuoja@lidl.fi

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.

 

Lätkäleimakorttiarvonnan osallistumisehdot ja tietosuojaseloste
28.4.2022 – 25.5.2022

I.  Osallistumisehdot

1.  Osallistumisoikeus
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.


2.  Arvontaan osallistuminen
Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kahden (2) euron arvosta hevi-tuotteita (hedelmät ja vihannekset), jotka on Suomen Jääkiekkoliiton pääyhteistyökumppani -logolla varustettuja, ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa hevi-tuotteiden (hedelmät ja vihannekset),jotka on Suomen Jääkiekkoliiton pääyhteistyökumppani -logolla varustettuja, arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. Huomioithan mahdollisen alennuksen vaikutuksen leimakorttikampanjassa. Huomioi myös alennuskuponkien vaikutus lopulliseen hintaan, kuten bonuskupongit.

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen.
Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.

3.  Arvonnan suorittaminen
Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.
Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.

4.  Vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

5.  Lista palkinnoista
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:
1 x Polar Grit X Pro Titan -urheilukello (arvo 599 €)
2 x lippupaketteja (2 lippua/paketti) jääkiekon MM-kisojen peliin Suomi–Tsekki (Tampereella 24.5.) (arvo 250 €/paketti)
5 x 50 € Lidl-lahjakortteja (arvo 50 €/kpl)

II.  Tietosuojaseloste

1.  Rekisterinpitäjä
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 ESPOO
puh. 09 234561

2.  Käsiteltävät henkilötiedot
Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:
-  kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot
-  arvonnan voittajien etunimet, sukunimet sekä puhelinnumerot
Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).

3.  Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste
Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi). Tietojen käsittelyn oikeusperuste on arvontaan osallistumisen yhteydessä annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen tai sen toteuttaminen ei ole mahdollista.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.

4.  Tietojen vastaanottajat
Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamiseksi, esimerkiksi saamasi voiton lähettämistä varten. Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

5.  Tietojen säilytysaika
Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinnon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

6.  Rekisteröityjen oikeudet
Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.

Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta. Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsitteleminen.

Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7, 02200 Espoo
Puh. 09 234561
tietosuoja@lidl.fi

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.

Kukkasipuli leimakorttiarvonnan osallistumisehdot ja tietosuojaseloste 21.4.2022 – 25.4.2022

I.  Osallistumisehdot

1.  Osallistumisoikeus
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.


2.  Arvontaan osallistuminen
Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään yhden (1) euron arvosta kasvukauden tuotteita (kukkasipulit, siemenet ja mukulat) ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa kasvukauden tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. Huomioithan mahdollisen alennuksen vaikutuksen leimakorttikampanjassa. Huomioi myös alennuskuponkien vaikutus lopulliseen hintaan, kuten bonuskupongit.

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen.
Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.

3.  Arvonnan suorittaminen
Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.
Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.

4.  Vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

5.  Lista palkinnoista
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:
1 x Parkside painepesuri (arvo 149 €)
5 x 50 € Lidl-lahjakortti (arvo 50 €/kpl)

II.  Tietosuojaseloste
1.  Rekisterinpitäjä
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 ESPOO
puh. 09 234561

2.  Käsiteltävät henkilötiedot
Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:
-  kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot
-  arvonnan voittajien etunimet, sukunimet sekä puhelinnumerot
Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).

3.  Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste
Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi). Tietojen käsittelyn oikeusperuste on arvontaan osallistumisen yhteydessä annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen tai sen toteuttaminen ei ole mahdollista.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.

4.  Tietojen vastaanottajat
Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamiseksi, esimerkiksi saamasi voiton lähettämistä varten. Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

5.  Tietojen säilytysaika
Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinnon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

6.  Rekisteröityjen oikeudet
Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.

Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta. Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsitteleminen.

Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7, 02200 Espoo
Puh. 09 234561
tietosuoja@lidl.fi

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.

 

Pääsiäisen leimakorttiarvonnan osallistumisaika: 28.3.2022 – 17.4.2022

 

I. Osallistumisehdot

1. Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.

2. Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kahden (2) euron arvosta Favorina-tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa Favorina-tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. Huomioithan mahdollisen alennuksen vaikutuksen leimakorttikampanjassa. Huomioi myös alennuskuponkien vaikutus lopulliseen hintaan, kuten bonuskupongit.

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin kuusi (6) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan kuusi (6) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan kuusi (6) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen.

Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.

3. Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.

Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).

Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.

4. Vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

5. Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

1 x sähkö-Vespa (arvo 9050 €)

5 x Apple Airpods pro-kuulokkeet (arvo 249 €/kpl)

2 x Lippupaketti 14.5. Suomi-Latvia -jääkiekkopeliin (arvo 250 €/paketti)

II. Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö

Niittymäentie 7 / PL 500

02200 ESPOO

puh. 09 234561

 

2. Käsiteltävät henkilötiedot

Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:

- kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot

- arvonnan voittajien etunimet, sukunimet sekä puhelinnumerot

Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).

3. Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste

Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi). Tietojen käsittelyn oikeusperuste on arvontaan osallistumisen yhteydessä annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen tai sen toteuttaminen ei ole mahdollista.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti ja sosiaalisessa mediassa.

4. Tietojen vastaanottajat

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamiseksi, esimerkiksi saamasi voiton lähettämistä varten. Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

5. Tietojen säilytysaika

Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinnon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

6. Rekisteröityjen oikeudet

Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.

Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta. Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsitteleminen.

Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava

Niittymäentie 7, 02200 Espoo

Puh. 09 234561

tietosuoja@lidl.fi

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.

 

 

Hevi-leimakorttiarvonta osallistumisaika: 6.1.2022 – 12.1.2022

I.   Osallistumisehdot
 
1.   Osallistumisoikeus
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.
 

2.   Arvontaan osallistuminen
Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kahden (2) euron arvosta hevi-tuotteita (hedelmät ja vihannekset) ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa hevi-tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. Huomioithan mahdollisen alennuksen vaikutuksen leimakorttikampanjassa. Huomioi myös alennuskuponkien vaikutus lopulliseen hintaan, kuten bonuskupongit.

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen.

Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti.
 
3.   Arvonnan suorittaminen
Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.

Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.
 
4.   Vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.
 
5.   Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:
1 x Vuoden hevit (arvo 475 €*)
5 x 6 kk BookBeat-lahjakortti (arvo 119,94 €/kpl)
5 x 50 € Lidl-lahjakortti (arvo 50 €/kpl)

*arvo laskettu hedelmä- ja vihannesvalikoimamme keskihinnan ja vuotuisen syöntisuosituksen perusteella

 

Joulun leimakorttiarvonta, osallistumisaika: 11.11.2021 – 24.12.2021

I.   Osallistumisehdot

1.   Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.

2.   Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kolmenkymmenenviiden (35) euron arvosta tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Ostosaldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta.

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin kaksi (2) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan kaksi (2) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan kaksi (2) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. Asiakas osallistuu sen viikon arvontaan, jolloin hän lähettää osallistumisensa, sekä kaikkiin kyseisen viikon jälkeen suoritettaviin leimakortin arvontoihin. Mitä aikaisemmin asiakas kerää kaksi (2) leimaa, sitä useampaan arvontaan hänen osallistumisensa kohdistuu. Kaikki arvontaan osallistuneet ovat mukana myös pääpalkinnon arvonnassa.

Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti sekä Lidl Suomen Instagram-tilillä.
 
3.   Arvonnan suorittaminen

Pääpalkinnon arvonta (1 x Luksusloma Lappiin) suoritetaan viikolla 52. Voittajasta ilmoitetaan hänen etunimensä sekä sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvonnan jälkeen olemme voittajaan yhteydessä puhelimitse ja/tai sähköpostitse.

Pääpalkinnon arvonnan lisäksi suoritetaan kilpailuajan kuluessa viikoittaisia arvontoja. Nämä järjestetään yksityisesti Järjestäjän tiloissa. Arvontojen aikataulut ovat seuraavat:

Viikolla 47 arvotaan ma 22.11. 5 kpl 6 kk ilmaista kuunteluaikaa Nextory-palvelussa
Viikolla 48 arvotaan ma 29.11. 2 kpl Kokkauskurssi Teemu Laurellin tai Meri-Tuuli Väntsin kanssa
Viikolla 49 arvotaan ti 7.12. 1 kpl Lippupaketti Leijonien peleihin (sis. 2 lippua)
Viikolla 50 arvotaan ma 13.12. 5 kpl Huawei-aktiivisuusranneketta ja 5 kpl 100 € Lidl-lahjakorttia, sekä 2 kpl iPhone 12 -puhelimia
Viikolla 51 arvotaan ma 20.12. 5 kpl OnePlus 8T -puhelinta

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse ja/tai sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.

Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).

Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.
 
4.   Vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.
 
5.   Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

1 x Luksusloma Lappiin (arvo jopa 7000 €)
5 x 6 kk Nextory äänikirjat (kulta-tilaus) (arvo 86,65 €/ kpl)
2 x Kokkauskoulu Teemun tai Meri-Tuulin kanssa (arvo 3000 €/kpl)
1 x Lippupaketti Leijonien peleihin (arvo 230 €/kpl)
5 x Huawei-aktiivisuusranneke sekä 100 € Lidl-lahjakortteja (arvo 154,99 €/kpl)
2 x iPhone 12 (arvo 1048 €/kpl)
5 x OnePlus 8T (arvo 499 €/kpl)
 
 
      I.         Tietosuojaseloste
 
1.     Rekisterinpitäjä
 
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 ESPOO
puh. 09 234561

2.     Käsiteltävät henkilötiedot

Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:

-       kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot
-       arvonnan voittajien etunimet, sukunimet, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet

Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).

3.     Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste

Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi). Tietojen käsittelyn oikeusperuste on arvontaan osallistumisen yhteydessä annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen tai sen toteuttaminen ei ole mahdollista.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/lidl-plus/leimakortti sekä Lidl Suomen Instagram-tilillä.

4.     Tietojen vastaanottajat

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamiseksi, esimerkiksi saamasi voiton lähettämistä varten. Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

5.     Tietojen säilytysaika

Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

6.     Rekisteröityjen oikeudet

Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.

Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta. Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsitteleminen.

Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7, 02200 Espoo
Puh. 09 234561
tietosuoja@lidl.fi
 
Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.

 

Italiamo-leimakorttiarvonta, 0sallistumisaika: 14.10.2021 – 20.10.2021 

 

I.   Osallistumisehdot 

1.   Osallistumisoikeus 

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.  

2.   Arvontaan osallistuminen 

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään yhden (1) euron arvosta Italiamo-tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa Italiamo-tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana.  

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen.  

Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.  

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti.  

3.   Arvonnan suorittaminen 

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa. 

Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot). 

Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.  

4.   Vastuu  

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta. 

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa. 

5.   Lista palkinnoista 

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot: 

1 x 100 € Lidl-lahjakortti ja Airfryer (arvo 154,99 €/kpl) 

5 x 50 € Lidl-lahjakortti (arvo 50 €/kpl) 

5 x Haudutuskattila (arvo 29,90 €/kpl) 

Yrttileimakorttiarvonta, osallistumisaika: 23.9.2021 – 29.9.2021

I. Osallistumisehdot

1. Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.

 

2. Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään yhden (1) euron arvosta ruukkuyrttejä ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa ruukkuyrttien arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana.

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen.

Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti.

3. Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.

Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).

Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.

4. Vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

5. Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

5 x Sauvasekoitinsarja (arvo 21,99 €/kpl)
5 x Monitoimileikkuri (arvo 9,99 €/kpl)
5 x 50 € Lidl-lahjakortti (arvo 50 €/kpl)

Oktoberfest-leimakorttiarvonta, osallistumisaika: 9.9.2021 – 15.9.2021

I. Osallistumisehdot

1. Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät.

2. Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään yhden (1) euron arvosta Alpenfest-tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa Alpenfest-tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana.

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen.

Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti.

3. Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.

Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).

Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.

4. Vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

5. Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

1 x 200 € Lidl-lahjakortti sekä Oktoberfest-asuja (arvo n. 239,99–274,98 €/kpl)

3 x Oktoberfest-asu (arvo 39,99–74,98 €/kpl)

5 x 50 € Lidl-lahjakortti (arvo 50 €/kpl)

 

Autoleimakortti, osallistumisaika:  5.7.2021 – 22.8.2021

I.    Osallistumisehdot 

 

1.    Osallistumisoikeus
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin.  Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät. 

 

2.    Arvontaan osallistuminen
Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kolmenkymmenen (30) euron arvosta tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Ostosaldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. 

 

Heti kun asiakas on kerännyt ainakin kolme (3) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan kolme (3) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan kolme (3) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. Asiakas osallistuu sen viikon arvontaan, jolloin hän lähettää osallistumisensa, sekä kaikkiin kyseisen viikon jälkeen suoritettaviin autoleimakortin arvontoihin. Mitä aikaisemmin asiakas kerää kolme (3) leimaa, sitä useampaan arvontaan hänen osallistumisensa kohdistuu. Kaikki arvontaan osallistuneet ovat mukana myös pääpalkinnon arvonnassa.

 

Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle.

 

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti sekä Lidl Suomen Instagram-tilillä.


 
3.    Arvonnan suorittaminen

Pääpalkinnon arvonta (1 x BMW i3 -sähköauto) suoritetaan julkisesti Lidl Suomen Instagram-tilillä keskiviikkona 25.8.2021. Voittajasta ilmoitetaan ainoastaan hänen etunimensä. Arvonnan jälkeen olemme voittajaan yhteydessä puhelimitse ja/tai sähköpostitse.

 

Pääpalkinnon arvonnan lisäksi suoritetaan kilpailuajan kuluessa viikoittaisia arvontoja. Nämä järjestetään yksityisesti Järjestäjän tiloissa. Arvontojen aikataulut ovat seuraavat: 

 

Viikolla 27 arvotaan ma 12.7. 10 kpl Jari Litmasen pelipaitaa
Viikolla 28 arvotaan ma 19.7. 5 kpl Kaasugrilliä
Viikolla 29 arvotaan ma 26.7. 10 kpl Lidl x Makia -hupparia
Viikolla 30 arvotaan ma 2.8. 3 kpl Lidl Plus brändättyä Jopo-pyörää
Viikolla 31 arvotaan ma 9.8.  5 kpl 40 € arvoisia Lidl-herkkukoreja
Viikolla 32 arvotaan ma 16.8. 5 kpl sinisiä iPhone 12 -puhelimia

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse ja/tai sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.

 

Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).

 

Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille.  


 
4.    Vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.  Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

 

Pääpalkinnon (BMW i3 -sähköauto) voittajan tulee noutaa voittamansa palkinto Lidl Suomi Ky:n pääkonttorilta Espoon Niittykummusta.

 

Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.
 


5.    Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

 

1 x BMW i3 -sähköauto (arvo 38 579 €)
5 x Lidlin herkkukoria (arvo n. 40,00 €/ kpl)
10 x Lidl x Makia -huppareita    (arvo 49,95 €/kpl)
10 x Jari Litmasen pelipaitoja (arvo 62,00 €/kpl)
5 x Tepro-kaasugrillejä (arvo 249,00 €/kpl)
5 x iPhone 12 (arvo 1048,90 €/kpl), väri: tumman sininen
3 x Lidl Plus -brändättyä Jopo-pyörää (arvo 489 €/kpl)


I.    Tietosuojaseloste

 

1.    Rekisterinpitäjä

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 ESPOO
puh. 09 234561

 

2.    Käsiteltävät henkilötiedot
Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:
-    kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot
-    arvonnan voittajien etunimet, sukunimet, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet
Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).

 

3.    Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste
Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi). Tietojen käsittelyn oikeusperuste on arvontaan osallistumisen yhteydessä annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen tai sen toteuttaminen ei ole mahdollista. ¨

 

Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti  sekä Lidl Suomen Instagram-tilillä.

 

4.    Tietojen vastaanottajat
Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamiseksi, esimerkiksi saamasi voiton lähettämistä varten. Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

 

5.    Tietojen säilytysaika
Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

 

6.    Rekisteröityjen oikeudet
Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus.  Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.

Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.  Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsitteleminen. 

 

Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:

 

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7, 02200 Espoo
Puh. 09 234561
tietosuoja@lidl.fi

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.

 

Paistopiste-leimakorttikampanja osallistumisaika:  19.4.2021 – 25.4.2021

I.    Osallistumisehdot 

1.    Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin.  Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät. 

 


2.    Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään yhden (1) euron arvosta paistopistetuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa paistopistetuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. 
Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. 
Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle. 
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti

 

3.    Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.
Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille. 

 

4.    Vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.  Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.
Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

 

5.    Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

5 x Lidl Plus -brändättyä Jopo-pyörää (arvo 489 €/kpl)
5 x 100 € Lidl-lahjakortti (arvo 100 €/kpl)

Kukkasipuli, kukkamukula ja siemenpussi -leimakorttikampanja osallistumisaika:  8.4.2021 – 14.4.2021

I.    Osallistumisehdot 

1.    Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin.  Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät. 

 


2.    Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään yhden (1) euron arvosta kukkasipuleita, kukkamukuloita tai siemenpusseja ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa tuotteiden (kukkasipulit, kukkamukulat ja siemenpussit) arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. 
Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. 
Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle. 
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti

 

3.    Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.
Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille. 

 

4.    Vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.  Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.
Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

 

5.    Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

5 x 100 € Lidl-lahjakortti (arvo 100 €/kpl)
1 x kasvihuone (arvo n. 50 €)
2 x kasvatusastiaa (arvo n. 30 €)

Favorina-leimakorttikampanja osallistumisaika:  15.3.2021 – 4.4.2021

I.    Osallistumisehdot 

1.    Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin.  Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät. 

 


2.    Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kahden (2) euron arvosta Favorina-tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa Favorina-tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. 
Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. 
Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle. 
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti

 

3.    Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.
Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille. 

 

4.    Vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.  Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.
Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

 

5.    Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

5 x iPhone 12 (arvo 1048,90 €/kpl), väri: tumman sininen
1 x 700 € matkalahjakortti Lapland Hotelsille
vaihtoehto 1) Kahdelle henkilölle kaksi yötä Lapland Hotelsin kaupunkihotellissa aamiaisen kera ja yhdelle illalle 5-ruokalajin yllätysmenut 
tai
vaihtoehto 2) Kahdelle henkilölle kaksi yötä Lapland Hotelsin Lapin kohteessa sisältäen aamiaiset sekä Fatbike-pyörät päiväksi käyttöön. (Huom. kaikki Lapin kohteet eivät ole kesällä avoinna).

Lahjakortti on voimassa 1 vuoden voittajan arvontapäivästä 6.4.2021 lähtien.
 

II.    Tietosuojaseloste

1.    Rekisterinpitäjä

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 ESPOO
puh. 09 234561

 

2.    Käsiteltävät henkilötiedot

Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:
-    kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot
-    arvonnan voittajien etunimet, sukunimet sekä puhelinnumerot
Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).

 

3.    Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste

Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi). Tietojen käsittelyn oikeusperuste on arvontaan osallistumisen yhteydessä annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen tai sen toteuttaminen ei ole mahdollista. 
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti. 

 

4.    Tietojen vastaanottajat

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamiseksi, esimerkiksi saamasi voiton lähettämistä varten. Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

 

5.    Tietojen säilytysaika

Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

 

6.    Rekisteröityjen oikeudet

Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus.  Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.
Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.  Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsitteleminen. 
Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:

 

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7, 02200 Espoo
Puh. 09 234561
tietosuoja@lidl.fi

 

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.