Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

RAAPUTUSKUPONGIN OSALLISTUMISEHDOT

Laadittu 2020


1. Tarkoitus

Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74172 Neckarsulm (jatkossa Lidl) järjestää Raaputuskuponki-nimisen toiminnon, jota voivat käyttää vain rekisteröityneet Lidl Plus -etuohjelman jäsenet (katso www.lidl.fi/lidlplus ja Lidl Plus -sovelluksen ohje-osio).


2. Käyttäjät

Kaikki luonnolliset henkilöt, jotka täyttävät seuraavat edellytykset, voivat käyttää raaputuskuponkitoimintoa:

• Rekisteröitynyt Lidl Plus -asiakkaaksi. Mahdollisuus ladata Lidl Plus -sovellus App-storesta tai Google Storesta.

• Vähintään 18-vuotias

• Hyväksynyt nämä Raaputuskupongin käyttöehdot.3. Raaputuskuponkitoiminnon käyttäminen

Raaputuskuponkitoiminto on voimassa toistaiseksi. Kunkin raaputuskupongin voimassaolo on määritelty erikseen jokaisessa raaputuskupongissa.


Käyttääksesi toimintoa sinun täytyy tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Voit tunnistautua joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla rekisteröidyn matkapuhelinnumerosi.


Kunkin ostoksen jälkeen saat automaattiviestin digitaalisen raaputuskupongin vastaanottamisesta Lidl Plus -sovelluksessa. Edellisestä ostoksesta täytyy olla kulunut vähintään kaksi (2) tuntia, jotta voit saada uuden raaputuskupongin.


Vastaanottamasi raaputuskuponki on voimassa vain tietyn ajan. Voimassaoloaika näkyy kussakin raaputuskupongissa, joka tallentuu Lidl Plus -sovellukseen osuuteen ”Kupongit”.


Kun avaat raaputuskupongin, näkyviin tulee viesti, jonka mukaan hyväksyt raaputuskupongin käyttöehdot raaputtamalla kentän. Voit lukea ehdot vielä ruudulla näkyvän linkin kautta.


Raaputuskupongin raaputtamisen jälkeen näet heti Lidl Plus -sovelluksessa minkä edun raaputuskuponki sisältää. Raaputuskuponki tulee hetken kuluttua näkyviin osioon ”Kupongit” ja voit hyödyntää sen seuraavan ostoksesi yhteydessä (jos kuponki on yhä voimassa, katso kupongin hyödyntämisen ehdot kohdasta 4).


Jos et raaputa raaputuskuponkia kokonaan, se jää voimaan koko voimassaoloajakseen.


Raaputuskuponki häviää näkyvistä automaattisesti, kun sen voimassaoloaika päättyy. Tällöin kyseistä kuponkia ei voi enää käyttää.4. Kuponkien sisältämät edut

Raaputuskuponkien sisältämät edut ovat järjestäjän etukäteen määrittelemiä. Ne voivat olla esimerkiksi prosentuaalisia tuote- tai ostoskertakohtaisia alennuksia (10 %, 20 % jne.) tai euromääräisiä alennuksia.


Nämä edut tulevat näkyviin Lidl Plus -sovelluksessa raaputuskuponkeina ja niitä koskevat seuraavat ehdot:

• Raaputuskupongit ovat käytettävissä kaikissa Lidl-myymälöissä Suomessa.

• Raaputuskuponkia voi käyttää vasta seuraavan ostoksen yhteydessä (ei saman, jo maksetun ostoksen yhteydessä).

• Raaputuskuponki tulee aktivoida ja käyttää annetun voimassaoloajan puitteissa (voimassaoloaika näkyy kupongissa).

• Raaputuskuponkia ei voi siirtää toiselle henkilölle, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

• Jos raaputuskupongin perusteella saatava alennus ylittää ostoksen loppusumman, ylittävää osaa ei hyvitetä. Tämä tarkoittaa sitä, että ostoksen summan tulisi olla vähintään raaputuskupongin arvon verran.

• Raaputuskupongit saattavat sisältää käyttörajoituksia, jotka näkyvät kussakin raaputuskupongissa.


Raaputuskuponkeja ei saa fyysisessä muodossa, eikä niitä voi tulostaa. Mikäli poistat tilisi, myös raaputuskuponkisi häviävät.


5. Vastuut

Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että raaputuskuponkitoiminto, raaputuskupongit tai kuponkien sisältämät edut ovat osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Lidl ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista tai virheistä, menetyksistä tai rikkomuksista, jotka aiheutuvat raaputuskuponkien tai niiden sisältämien etujen käytöstä tai käytön estymisestä, jonka syynä voi esimerkiksi olla virhe, puute, keskeytys, vika, ylikuormittuminen, yhteysvirhe- tai vika.


Raaputuskuponkitoiminnon käyttäjä vapauttaa Lidlin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen raaputuskuponkitoiminnon käyttämisestä, edun vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.


Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain tai tuotevastuulain nojalla kuuluvia oikeuksia.6. Rajoitukset

Lidl pidättää oikeuden sulkea ehtoja rikkovat käyttäjät ilman ennakkoilmoitusta pois tai estää heidän osallistumisensa. Kaikki käyttäjät, jotka käyttävät osallistumiseen kiellettyjä keinoja (esim. hakkerointityökaluja, viruksia, troijalaisia jne.), suljetaan pois.


7. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus sekä raaputuskuponkitoiminnon keskeyttäminen

Käyttämällä raaputuskuponkitoimintoa käyttäjät sitoutuvat noudattamaan näitä raaputuskupongin käyttöehtoja. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.


Lidl pidättää oikeuden keskeyttää, päättää tai muuttaa raaputuskuponkitoimintoa ilman ennakkoilmoitusta ja syytä mainitsematta esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

a. teknisten syiden johdosta (esim. virukset järjestelmässä, manipulaatio tai laitteiston tai ohjelmiston rikkoutuminen jne.) tai

b. jos kilpailua ei laillisista perusteista voida toteuttaa määritettyjen määräysten ja ehtojen mukaisesti.


Jos keskeytyksen aiheuttaa käyttäjän laiton ja tuottamuksellinen toiminta, Lidlillä on oikeus vaatia tältä osallistujalta korvausta kaikista aiheutuneista vahingoista.


8. Verot

Raaputuskuponkitoiminnon edut ovat voimassa olevan verolainsäädännön ja verottajan ohjeistusten alaisia. Edut ovat lähtökohtaisesti käyttäjän verovapaata tuloa. Lidl ei vastaa mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista.


9. Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos näitä käyttöehtoja koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ( www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.


Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan ( www.kuluttajaneuvonta.fi).


Erimielisyyden koskiessa henkilötietojen käsittelyä, rekisteröity voi ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon ( www.tietosuoja.fi)


Lidl Stiftung & Co. KG, 21.10.2017