Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner
Valikoima

Valmisruoka

VALMISRUOKA

Tuoretta valmisruokaa aktiiviseen arkeen

Innokkainkin kotikokki tietää, että ruoanlaiton ohella elämä tarjoaa paljon muutakin mielekästä ja tärkeää tekemistä. Kun nopeus on valttia, suosittelemme kokeilemaan tuoreita ja terveellisiä valmisruokiamme – herkullisia ja hintansa väärtejä vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.


Makuja mummolasta ja maailmalta

Koskikylän kotimaiset perinneherkut vievät ajatuksesi isoäidin keittiöön: padoissa ja kattiloissa porisevat kotoisat keitot, ja uunin lämpimistä sisuksista pilkistää se samainen vuoka, jonka muottiin suomalaisten makumieltymykset ovat ajan saatossa kypsyneet. Juuri siitä Koskikylän tuotteissa on kyse – ajattomista arkiruoista, osin ajankohtaisilla mausteilla höystettynä.


Valmisruokamme hemmottelevat myös kansainvälistä herkkusuuta, ja Chef Select -maailmanmauilla muunnat ruokapöytäsi silmänräpäyksessä kaukaiseksi ravintolaksi. Tekisitkö tänään makumatkan Italiaan, tai kenties Indonesiaan? Kokeile myös Deli Cornerin premium-laatuisia salaatteja ja muita vietäviä syötäviä sekä My Best Veggie -herkkuja, jotka sopivat myös lihattomaan ruokavalioon. Äläkä sano, ettet ole vielä maistanut supersuosittua Chef Select & you-hummustamme.


Hyvästi ylimääräinen suola, terve tulevaisuus!

Valmisruoat ovat mainettaan terveellisempää syötävää, ja aterioiden ainesosat ja ravintoarvot on helppo selvittää pakkausten kyljistä. Tämä on selkeä etu verrattuna esimerkiksi ravintoloiden noutoannoksiin. Tavoitteemme on vähentää suolan ja sokerin määrää yhteensä 20 prosentilla omien merkkiemme tuotteissa aikavälillä 2015–2025. Lue lisää kunnianhimoisesta tavoitteestamme täältä.


Olemme totta kai huomioineet vastuullisuusnäkökulman myös valmisruoissa käytettyjen raaka-aineiden osalta, ja esimerkiksi kaikki omien merkkiemme tuotteissa käytetyt kananmunat ovat vapaana liikkuvien kanojen munia. Tutustu valikoimamme raaka-aineiden vastuullisuuteen lähemmin täältä.