Paistopiste

PAISTOPISTE

Paistopiste on tie nautiskelijan sydämeen

Leipä ihmisen tiellä pitää, ja mitä tuoreempi, sen parempi. Kiireisen arjen keskellä voi aika omille leipomuksille olla kuitenkin kortilla. Me Lidlillä olemme sitä mieltä, ettei itsensä hemmottelun pitäisi olla työlästä ja tahmeaa. Siksi tarjoammekin makeita ja suolaisia elämyksiä paistopisteellämme!


Lidl on mittakaavassaan paistopisteiden ehdoton edelläkävijä Suomessa. Meillä on mukavasti pullat uunissa, kun puhutaan monipuolisuudesta. Tarjoilemme nimittäin lähes 50 vakiotuotetta, joiden lisäksi valikoimassamme on lukuisia vaihtuvia sesonki- ja erätuotteita. Pääset siis herkuttelemaan kunkin kauden perinteisillä herkuilla ja uusilla yllätyksillä. Valikoima vaihtelee hieman myymälöittäin.


Paistopisteellämme pääset haukkaamaan parhaat palat meiltä ja maailmalta, tekisipä mielesi sitten kotimaisia riisipiirakoita, ruisleipää ja lihapiirakkaa tai saksalaista brezeliä, italialaista calzonea ja ranskalaistyylistä croissantia. Tämä jos mikä on makumatka pienellä budjetilla.


Tuoretta leipää jokaiseen makuun

Mikä kruunaisi aamupalan paremmin kuin uunituoreet leivät ja leivokset? Paistopiste tarjoaa nopeasti hemmottelua päivän rauhallisiin ja kiireisiin hetkiin. Mikä parasta, hemmotteluhetket on tehty sekä jaettavaksi että yksin nautittavaksi.


Meiltä jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Erilaisten makunystyröiden lisäksi olemme huomioineet myös erilaiset ruokavaliot, sillä meiltä löytyy muun muassa maidottomia ja kananmunattomia vaihtoehtoja. Eritysmaininnan tällä pellillä ansaitsee Kaurasydän-leipämme, joka on paitsi luomua myös 100-prosenttista kauraa.


Paistopiste on omiaan vähentämään hävikkiä, sillä voit ostaa herkkuja juuri sen verran kuin tarvitset. Vastuullisuus näkyy myös raaka-aineiden valinnassa, sillä hyödynnämme sertifioituja ainesosia: esimerkiksi käyttämämme suklaa on aina Rainforest Alliance (RFA) tai Fairtrade -sertifioitua ja kananmunamme tulevat vapailta kanoilta.


Tunnetko jo vastapaistetun leivän tuoksun? Tule hemmottelemaan itseäsi makeilla ja suolaisilla herkuillamme!

Suolaista...

...ja makeaa

Huom! Hinnat ja tuotetiedot on tarkistettu julkaisuhetkellä. Hinnat saattavat muuttua, tarkista voimassa oleva hinta myymälässä.