Banner

Valikoima

PUOLET KOTIMAASTA, PUOLET MAAILMAN MAKUJA

Lidl tarjoaa kattavan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä suosikkeja sinulle, joka haluat tehdä ostoksesi edullisesti ja vaivattomasti.


Ensiluokkainen laatu on meille ykkösjuttu. Siksi kaikki tuotteemme ovat peräisin sieltä, missä niitä osataan parhaiten valmistaa. Tällä hetkellä yli puolet myymistämme tuotteista tulevat suomalaisilta tavarantoimittajilta, loput edustavat kansainvälisen sadon parhaimmistoa.


Laajalla osuudella omien merkkiemme tuotteita takaamme markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen.


Valikoima yllättää

Lidlissä jokainen kauppareissu on uusi seikkailu. Noin 2500 tuotteen vakiovalikoimaamme täydentävät suussa sulavat sesonkiherkut, jännittävät teemaviikot ja viikoittain vaihtuvat käyttötavarat. Näitä erikoisuuksia on saatavilla vain rajoitettu erä, ja mitä halutumpi tuote on, sitä nopeammin se katoaa hyllyiltämme.


Kehitämme ja kasvatamme valikoimaamme jatkuvasti vastataksemme asiakkaidemme kysyntään mahdollisimman monipuolisesti. Huomaathan, ettemme saa mahdutettua ihan kaikkia tuotteita jokaiseen myymäläämme. Siksi osa Lidleistä tarjoaa perusvalikoiman, ja osa niin kutsutun laajennetun valikoiman.