Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

LATAA LIDL PLUS -SOVELLUS JA TEE SÄÄSTÖJÄ JO TÄNÄÄN!

LIDL PLUS -ETUSOVELLUS PÄHKINÄNKUORESSA

Text And Image Section

Lidl Plus -kortti

Kortti on Lidl Plus -sovelluksesta löytyvä digitaalinen asiakaskorttisi, jonka avulla lunastat Lidl Plus -etuohjelman hyödyt itsellesi. Skannaa kortti kassalla aina ostosten yhteydessä, niin kerrytät bonussaldoa ja aktivoimasi etukupongit otetaan huomioon loppusummassa.

Text And Image Section

Tarjoukset

Lidl Plus -tarjoukset: viikoittaiset tarjoukset, jotka huomioidaan automaattisesti, kun skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla. Ja mikä parasta, voit hyödyntää tarjoukset niin monta kertaa kuin haluat.

Text And Image Section

Bonuskuponkikampanja

Kuukausittain vaihtuvassa bonuskuponkikampanjassa ostoksesi kerryttävät saldoa, jonka avulla ansaitset bonuskuponkeja. Saat ostoksistasi bonusta jopa 10 prosenttia!

Text And Image Section

Viikkokupongit

Lidl Plus -sovelluksesta löydät viikoittain vaihtuvia etukuponkeja, jotka aktivoimalla lunastat itsellesi tuotteita etuhintaan.

Text And Image Section

Kumppaniedut

Lidl Plus -ohjelman kumppanit tarjoavat monia huippuetuja arkeesi. Etuvalikoima päivittyy ja lisääntyy jatkuvasti.

Text And Image Section

Digikuitti

Nyt voit valita, haluatko kuittisi normaalisti paperiversiona ja digitaalisena vai pelkästään digitaalisena versiona. Avaa Lidl Plus -äppi ja sieltä Lidl Plus -korttisi. Aktivoi valinta ”Haluan vain digikuitin”.

Text And Image Section

Raaputuskupongit ja ruletit

Ansaitse upeita yllätysetuja raaputtamalla kuponkeja tai pyörittämällä rulettia. Saat yhden raaputuskupongin tai pyöräytyksen rulettiin kun skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla ostosten yhteydessä.

Text And Image Section

Sähköinen tarjouslehti

Löydät voimassa olevat tarjouksemme tuoreimmasta tarjouslehdestä, jota voit lukea kätevästi Lidl Plus -äpissä tai netissä lidl.fi/tarjouslehdet.

Text And Image Section

Lempimyymälän valinta

Haluatko vaihtaa aiemmin valitsemaasi lempimyymälää? Se onnistuu helposti sovelluksen kohdasta "Myymälät", josta löydät kaikki Lidlit listattuna.