Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner
Valikoima

Hedelmät ja vihannekset

HEDELMÄT JA VIHANNEKSET

Hedelmät ja vihannekset – lautasesi värikäs puolikas

Hedelmien ja vihannesten eli hevin terveellisyyttä ei käy mitenkään kiistäminen, ne kun sisältävät paljon tärkeitä kuituja, vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ravintoaineita.


Lääkärin saa pidettyä loitolla muutenkin kuin omenoilla. Lidlin laajassa hedelmä- ja vihannesvalikoimassa on noin 150 tuotetta kotimaisista kestosuosikeista eksoottisiin erikoisvieraisiin. Me tarjoamme asiakkaillemme puhtaita ja tuoreita kasviksia erityisen edulliseen hintaan.


Vaikka meillä on vahva vakiovalikoima, otamme kaiken irti eri satokausista: esimerkiksi huhtikuussa huhkimme saadaksemme tarjolle parsaa, toukokuussa tuomme nektariinit, persikat ja aprikoosit esille, heinäkuussa haemme kotimaiset herneet asiakkaillemme tarjottavaksi.


Sesongin oikea-aikaisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja sillä varmistamme ensiluokkaisen asiointikokemuksen hedelmä- ja vihannesosastollamme. Mutta tämäkään ei riitä meille; hedelmät ja vihannekset tutkitaan järjestelmällisesti laboratorioissa ja ne käyvät läpi erittäin tarkan laaduntarkastuksen ennen myyntiinottoa. Näin takaamme puhtaat ja turvalliset tuotteet asiakkaillemme.


Tarkkuus ei kuitenkaan tarkoita hitautta – hevien tie tuottajilta myymälään käy ripeästi, ja niitä toimitetaan myymälöihimme päivittäin. Näin voimme varmistaa jatkuvan tuoreuden.


Puoli kiloa päivässä helposti ja vastuullisesti

Me Lidlillä haluamme auttaa ihmisiä tekemään parempia valintoja vaivattomasti. Se luonnistuu pienillä valinnoilla, joilla on suuri vaikutus.


Suosimme suomalaista aina, kun se on vain mahdollista. Vihannesvalikoimamme kotimaisuusaste onkin yli 65 prosenttia. Tällä hetkellä jo reilut 10 prosenttia hevi-valikoimastamme on luomua, täydennämme myös jatkossa aktiivisesti luomuvalikoimaamme uusilla vaihtoehdoilla.


Asiakkaamme hoitavat heviostot meiltä vaivattomasti, sillä paitsi että tuotteemme ovat helposti saatavilla, niitä ei tarvitse itse punnita. Tämä säästää aikasi ja vaivasi lisäksi myös ympäristöä, sillä hedelmiin ja kasviksiin tavallisesti kiinnitettävä etikettitarra on erittäin hankala kierrättää.


Jätettä ja ruokahävikkiä yritämmekin kaikin keinoin vähentää. Käytämme tuotteissamme muovia vain silloin, kun se on tuotteen laadun säilymisen kannalta ehdottoman tärkeää, esimerkiksi kurkuissa.


Vastuullisuus on meille sydämen asia. Hevitiskistämme voi bongata runsaasti erilaisia sertifikaatteja, jotka kertovat kestävistä ja luonnon huomioonottavista tuotantotavoista. Lue lisää vastuullisesta valikoimastamme täältä.


Miten syödä kasviksia puoli kiloa päivässä? Hyviä vaihtoehtoja löydät reseptipankistamme. Ja monipuoliset raaka-aineet – ne löydät tietenkin myymälöistämme.