The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

SKANNAA LIDL PLUS -KORTTI JA SÄÄSTÄ

Bonuskuponkiominaisuuden avulla kerrytät saldoa jokaisella ostokerralla, mikä vie sinua kohti uutta tavoitetta ja arvokasta bonuskuponkia.


Joulukuun bonuskuponkikampanja alkaa 1.12. ja päättyy 31.12.2023. Saldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Muista aktivoida ansaitsemasi bonuskupongit äpissä, niin saat seuraavalla ostokerralla kupongin oikeuttaman edun, kun skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla.


Ensimmäinen bonuskuponki ilmestyy Lidl Plus -sovellukseesi, kun ostoja on tehty vähintään 80 eurolla.

MITEN OSALLISTUN BONUSKUPONKIKAMPANJAAN?

Text And Image Section

Skannaa Lidl Plus -kortti kassalla

Osallistu kampanjaan skannaamalla Lidl Plus -korttisi kassalla.


Kerrytä saldoa kohti tavoiteita

Skannaamalla kortin kerrytät saldoa jokaisella ostokerralla, mikä vie sinua kohti uusia tavoitteita ja arvokasta bonuskuponkia.


Ansaitse bonuskuponkeja

Uusi bonuskuponki vapautuu käytettäväksi heti, kun olet saavuttanut seuraavan bonustavoitteen. Aktivoi ansaitsemasi kuponki ja skannaa kortti niin lunastat edun seuraavalla ostokerralla.

JOULUKUUN BONUSKAMPANJA

Text And Image Section

Joulukuun bonuskuponkikampanja (voimassaoloaika 1.–31.12.2023) voi näyttää sovelluksessa eri asiakkaille erilaiselta, sillä sovelluksen toimintoja kehitetään jatkuvasti osana tavoitetta kehittää etuohjelmaa entistä paremmaksi ja henkilökohtaisemmaksi. Tämän sovelluksen jatkuvan kehityksen ja parannusten vuoksi bonuskuponkikampanjat voivat erota asiakaskohtaisesti toisistaan 1.12.2023 alkaen. Näet sovelluksesta aina sinulle tarjolla olevan bonuskuponkikampanjan tiedot ja tavoitteet.

BONUSKUPONGIN KÄYTTÖEHDOT

Bonuskuponki on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus. Osallistuakseen bonuskuponkikampanjaan, kerryttääkseen saldoa kampanja-aikana ja tavoitellakseen lisäkuponkeja (bonuskupongit), asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Ominaisuudessa asiakkaan ostosaldo kertyy kampanja-aikana siihen lukeutuvista tuotteista ja ostoista kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Bonuskuponkikampanjan voimassaoloaika, saldoa kerryttävät tuotteet ja ansaittavissa olevat kuponkitavoitteet sekä mahdolliset rajoitukset ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta.


Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia ja bonussäästöjä kerryttäviä tuotteita. Saldoa eivät kuitenkaan kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä bonuskuponkikampanjaan kuuluvien tuotteiden tai kuponkien saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Mikäli asiakas kampanjan voimassaoloaikana palauttaa tuotteen, joka on kerryttänyt saldoa, vähennetään kertyneestä saldosta tuotteesta palautettu summa. Lisäksi asiakas ei ole enää oikeutettu ansaitsemaansa bonuskuponkiin, mikäli saldo vähenee bonuskuponkitavoitteen alle. Bonussaldokertymään ei voi lisätä ostotapahtumia jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Saldon kerryttäminen bonuskertymään jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.


Ansaitut bonuskupongit ovat käytössä kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Vain yhden bonuskupongin voi yhdistää yhteen ostotapahtumaan. Kuponkeja, jotka vaikuttavat koko ostoksen loppusummaan (esim. euromääräiseen alennukseen oikeuttava hyvityskuponki tai bonuskuponki) ei voi yhdistää samaan ostotapahtumaan toisen samankaltaisen kupongin kanssa. Bonuskuponkia lunastettaessa minimiostosumma on oltava vähintään sama kuin käytettävän bonuskupongin arvo. Kuponkialennusta ei voi käyttää alkoholi-, tupakka- ja nikotiinituotteisiin, äidinmaidonkorvikkeisiin, aikakausi - ja sanomalehtiin, postikortteihin, pullopantteihin tai lahjakortteihin. Bonuskuponkia ei vaihdeta rahaksi. Bonuskuponki on voimassa 10 päivää sen saamisesta. Bonuskuponkia ei voi yhdistää jälkikäteen jo tehtyyn ostotapahtumaan. Bonuskuponkeja ei hyvitetä kampanja-ajan päätyttyä.


Lidl ei vastaa bonuskuponkiominaisuuden tai bonuskupongin väärinkäytöstä.

LATAA LIDL PLUS -SOVELLUS JA TEE SÄÄSTÖJÄ JO TÄNÄÄN!