Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

BONUSKUPONKI

Suomen kovin bonus on nyt jopa 10 prosenttia

Kaikkien bonustelijoiden hartain toive on kuultu: kaikki Lidl Plus -asiakkaat ansaitsevat vuoden 2024 alusta lähtien bonuskuponkikampanjassa jälleen euromääräisiä bonuskuponkeja. Samalla tempaisimme bonukset ennätyslukemiin: *Suomen kovin bonus on nyt jopa 10 prosenttia!


Kaiva siis äppi esiin ja skannaa Lidl Plus -kortti jokaisella ostokerralla. Skannaamalla saavutat tavoitetasoja, joiden palkintona on selvää rahaa bonuskupongin muodossa. Muista aktivoida ansaitsemasi bonuskuponki äpissä ja skannata Lidl Plus -korttisi kassalla.


Sinulla on aina kuukausi aikaa kerryttää bonussaldoasi. Heinäkuun bonuksien keräys alkaa 1.7.2024 ja päättyy 31.7.2024. Saldo nollautuu ja uusien bonuksien keräys alkaa elokuussa 1.8.2024. Saldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen.


Ensimmäinen bonuskuponki ilmestyy Lidl Plus -sovellukseesi, kun ostoja on tehty vähintään 60 eurolla. Kaikki bonuskupongit tuovat mukanaan euromääräisen alennuksen ostoksistasi. Katso alla olevasta taulukosta tavoitetasot.


*)Bonusohjelmamme maksimiprosentti on Suomen päivittäistavarakaupan korkein (vertailussa ei huomioitu muita asiakasohjelmien ehtoja).

Ostoja kuukaudessa vähintään*KuponkietusiBonuskertymäBonusprosentti
1000 €

38 €

100 €

10 %

850 €

25 €

62 €

7,25 %

600 €

20 €

37 €

6,15 %

380 €

10 €

17 €

4,45 %

200 €

4 €

7 €

3,50 %

120 €

2 €

3 €

2,50 %

60 €

1 €

1 €

1,65 %

*jos ostat kuukaudessa esimerkiksi 1000 €:lla, saat 100 €:n arvosta bonuskuponkeja.


Bonuskuponkeja ansaitaan sitä mukaan, kun ostokset saavuttavat tietyn tason. Esimerkiksi tuhat euroa kuussa käyttävä saa myös kaikki edellisten tasojen bonuskupongit.

MITEN OSALLISTUN BONUSKUPONKIKAMPANJAAN?

Text And Image Section

Skannaa Lidl Plus -kortti kassalla

Osallistu kampanjaan skannaamalla Lidl Plus -korttisi kassalla.


Kerrytä saldoa kohti tavoitteita

Skannaamalla kortin kerrytät saldoa jokaisella ostokerralla, mikä vie sinua kohti uusia tavoitteita ja arvokasta bonuskuponkia.


Ansaitse bonuskuponkeja

Uusi bonuskuponki vapautuu käytettäväksi heti, kun olet saavuttanut seuraavan bonustavoitteen. Aktivoi ansaitsemasi kuponki ja skannaa kortti niin lunastat edun seuraavalla ostokerralla.

LATAA LIDL PLUS -SOVELLUS JA TEE SÄÄSTÖJÄ JO TÄNÄÄN!

BONUSKUPONGIN KÄYTTÖEHDOT

Bonuskuponki on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus. Osallistuakseen bonuskuponkikampanjaan, kerryttääkseen saldoa kampanja-aikana ja tavoitellakseen lisäkuponkeja (bonuskupongit), asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Ominaisuudessa asiakkaan ostosaldo kertyy kampanja-aikana siihen lukeutuvista tuotteista ja ostoista kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Bonuskuponkikampanjan voimassaoloaika, saldoa kerryttävät tuotteet ja ansaittavissa olevat kuponkitavoitteet sekä mahdolliset rajoitukset ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta.


Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia ja bonussäästöjä kerryttäviä tuotteita. Saldoa eivät kuitenkaan kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä bonuskuponkikampanjaan kuuluvien tuotteiden tai kuponkien saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Mikäli asiakas kampanjan voimassaoloaikana palauttaa tuotteen, joka on kerryttänyt saldoa, vähennetään kertyneestä saldosta tuotteesta palautettu summa. Lisäksi asiakas ei ole enää oikeutettu ansaitsemaansa bonuskuponkiin, mikäli saldo vähenee bonuskuponkitavoitteen alle. Bonussaldokertymään ei voi lisätä ostotapahtumia jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Saldon kerryttäminen bonuskertymään jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.


Ansaitut bonuskupongit ovat käytössä kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Vain yhden bonuskupongin voi yhdistää yhteen ostotapahtumaan. Kuponkeja, jotka vaikuttavat koko ostoksen loppusummaan (esim. euromääräiseen alennukseen oikeuttava hyvityskuponki tai bonuskuponki) ei voi yhdistää samaan ostotapahtumaan toisen samankaltaisen kupongin kanssa. Bonuskuponkia lunastettaessa minimiostosumma on oltava vähintään sama kuin käytettävän bonuskupongin arvo. Kuponkialennusta ei voi käyttää alkoholi-, tupakka- ja nikotiinituotteisiin, äidinmaidonkorvikkeisiin, aikakausi - ja sanomalehtiin, postikortteihin, pullopantteihin tai lahjakortteihin. Bonuskuponkia ei vaihdeta rahaksi. Bonuskuponki on voimassa 14 päivää sen saamisesta. Bonuskuponkia ei voi yhdistää jälkikäteen jo tehtyyn ostotapahtumaan. Bonuskuponkeja ei hyvitetä kampanja-ajan päätyttyä.


Lidl ei vastaa bonuskuponkiominaisuuden tai bonuskupongin väärinkäytöstä.