Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Lihajalosteet

LIHAJALOSTEET

Lihajalosteet ovat ruokapöydän lihana lisä

Mistä on Lidlin lihajalosteet tehty? Kansainvälisistä kuuluisuuksista, suomalaisista suosikeista sekä huokeista hinnoista – laadusta tinkimättä.


Valikoimamme kulmakivet ovat omat merkkituotteemme Dulano ja Kartanon. Tämä kaksikko täydentää toisiaan täydellisesti; Dulano tarjoaa kansainvälisiä, autenttisia vaihtoehtoja, kun taas Kartanon koostuu Suomessa valmistetuista, suomalaiseen makuun tehdyistä lihajalosteista.


Dulanon ja Kartanon liitto kuvaa loistavasti tavoitettamme tarjota suomalaisten ruokapöytiin parhaat siivut meiltä ja maailmalta. Vakiovalikoimassamme on yli 100 omien merkkiemme lihavalmistetuotetta, joista lähes puolet on Suomessa valmistettuja. Yksi luottotoimittajistamme on muun muassa kankaanpääläinen Huhtahyvät.


Saksalaiset makkarat vasta alkua

Mietimme lihajalosteiden valikoimaa suunnitellessamme aina erityisesti tätä kysymystä: mitä asiakkaamme haluaisivat syödä?


Meiltä löydät takuuvarmat suomalaisten kestosuosikit, kuten meetvurstia, kalkkunaleikettä tai saunapalvikinkkua aamupalapöytään, lenkkimakkaraa lounaskeittoihin tai -kastikkeisiin sekä lihapullia ja nakkeja illanistujaisiin.


Mutta myös suomalaisten maku muuttuu – siinä missä perinteinen saunan jälkeinen supisuomalainen lauantaimakkara pitää edelleen pintansa, on mielenkiinto makumatkoja kohtaan kasvanut.


Yhä useammassa kesägrillissä tirisevät saksalaiset laatumakkarat kuin Oktoberfesteillä konsanaan. Emme kuitenkaan tyydy vain bratwursteihin ja frankfurtereihin, vaan tuomme suomalaisten maisteltavaksi myös erilaisiin teemoihin ja sesonkeihin sopivia herkkuja: espanjalaisvaikutteisia chorizoja, aasialaistyylisesti maustettuja artesaaniraakamakkaroita, italialaista prosciuttoa, ranskalaisia maksapateita sekä kreikkalaisia jauhelihavartaita.


Meidän tuotelupauksemme sinulle on laadukasta autenttisuutta. Sinun ei tarvitse matkustaa Saksaan tai Italiaan asti haukkaamaan aitoja paikallisia herkkuja, vaan löydät ne lähi-Lidlistäsi. Aidon ja alkuperäisen ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita, vaan pidämme hintamme aina hillittyinä.


Pöytä on katettu – tule tutustumaan lihajalostetuotteisiimme ja löydä omat suosikkisi!