Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Tuorekana

TUOREKANA

Suomalainen broileri on mestarin valinta

Kotimaista kanaa taatusti edullisesti? Meiltä löydät ratkaisun, sillä tarjoamme molemmat kerralla samasta paketista. Tätä on Lidlin sataprosenttisesti suomalainen Kanamestari.


Vaikka Kanamestarimme ei rasita lompakkoa, on kana ainesosana painonsa arvoista kultaa. Paitsi että kana on punaista lihaa kevyempi vaihtoehto, sisältää se myös runsaasti proteiinia ja vain vähän rasvaa.


Pelkästä dieettiruoasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä Kanamestarista on moneksi. Broileri on varma valinta niin arkeen kuin juhlaan, pieneen tai ison nälkään, nopeaan tai hitaan hartaaseen ruoanlaittoon.


Mukavuudenhaluisille kokkaajille tarjoamme talon täydeltä valmiiksi maustettuja broilereita, jotka sopivat jokaiseen makuun ja teemaan. Meiltä löydät myös maustamattomia vaihtoehtoja, jolloin voit antaa oman luovuutesi ja mielitekojesi kukkia.


Kanamestari yhdistää kotimaisuuden, laadun ja tuoreuden

Kanamestari on mestarin valinta monestakin syystä: edullisuuden lisäksi tuotteessa yhdistyvät kotimaisuus, laatu ja tuoreus.


Kanamestarin joka ikinen tuote on 100-prosenttisesti kotimaista lihaa. Valitessasi Kanamestarin tiedät siis syöväsi Suomessa kasvatettua, kotimaisten siipikarjatilojen puhdasta ja herkullista kanaa.


Emme tingi laadusta missään vaiheessa, ja sen takaa tarkka ja toistuva laadunvalvonta. Tutuille tuotantolaitoksille asettamamme laatuvaatimukset tarkistetaan säännöllisissä auditoinneissa, ja yksittäisten tuotteiden laatua tarkkaillaan jatkuvasti sekä sisäisissä että ulkoisissa arvioinneissa.


Kanamestari-teoksemme on kehystetty tiivisiin ja helposti avattaviin Easy Peel -rasioihin, jotka tekevät arjen ruoanlaitosta helpompaa ja siistimpää. Lisäksi toimitamme Kanamestarit myymälöihimme viikon jokaisena päivänä. Lopputulos: täydellisen tuoretta broileria joka kodin huippukokeille.


Kanamestari-tuoteperheemme on laaja ja siitä löytyy herkullisia tuotteita jokaiseen makuun. Tutustu valikoimaamme ja kokeile itse!


Mitä ruokaa broilerista?

Tuskailetko ruoanlaiton parissa? Ei hätää – me tarjoilemme raaka-aineiden lisäksi myös parhaimmat broilerireseptit. Hae inspiraatiota ruoanlaittoosi täältä.