The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

KERÄÄ LEIMOJA JA OSALLISTU ARVONTAAN 28.9.–11.10.2023

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus, jolla voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan leimoja keräämällä.


Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi ilmaiseksi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avaa sitten sovellus ja valitse ”Aloita keräily”. Leimojen keräys alkakoon!

LIDLIN SUOSIKIT -LEIMAKORTTIKAMPANJA 28.9.–11.10.

Oma merkki tarkoittaa Lidlissä edullisen hinnan lisäksi loistavaa laatua. Siksi omat merkkimme ovat meidän ja monien asiakkaidemme suosikkeja. Uudessa leimakorttiarvonnassa pääset osallistumaan Lidl-lahjakorttien arvontaan, kun ostat omien merkkiemme Isokarin, Kanamestarin, Pohjolan Meijerin, Reilun, Koskikylän, Myllykiven tai Leipä-aitan tuotteita.


Osallistu kisaan Lidl Plus -äpissä aloittamalla leimojen keräily ja lähettämällä täysi leimakortti arvontaan. Leiman saat ostamalla vähintään 5 eurolla omien kotimaisten merkkiemme (Isokari, Kanamestari, Pohjolan Meijeri, Reilu, Koskikylän, Myllykivi tai Leipä-aitta) tuotteita 28.9.–11.10.2023. Muista skannata Lidl Plus -korttisi kassalla ostoksia tehdessä. Viidellä leimalla pääset mukaan arvontaan.


Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat kotimaisten omien merkkiemme tuotteita 10 eurolla, ansaitset 2 leimaa. Kun olet ansainnut yhteensä 5 leimaa, leimakortti on täynnä ja voit lähettää sen arvontaan. Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.


Pääpalkintona arvomme yhdelle onnekkalle 500 euron Lidl-lahjakortin. Lisäksi arvomme viisi 100 euron lahjakorttia Lidliin.

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja heidän etunimensä ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tällä sivustolla sekä some-tileillämme.


MITEN OSALLISTUN LEIMAKORTTIARVONTAAN?

MITEN OSALLISTUN LEIMAKORTTIARVONTAAN?

Tutustu kotimaisiin merkkeihimme

Text And Image Section

Isokarin merkistä tunnistat kestävästi pyydetyn kalaherkun. Tuoteperheeseen kuuluu laaja perusvalikoima sekä vaihtuvia sesongin kaloja.

Text And Image Section

Kanamestarin tuotteet tarjoavat tuoreuden ja helppouden samassa paketissa. Merkiltä löydät herkullisia ja monipuolisia kanatuotteita jokaiseen makuun.

Text And Image Section

Pohjolan Meijerin tuoteperheeseen kuuluvat kaikki kotimaiset juusto- ja maitotuotteemme, joiden joukosta löydät valinnan niin arkeen kuin herkutteluunkin.

Text And Image Section

Tuorelihamerkkimme Reilu tarjoaa laadukkaita naudan- ja porsaanlihoja. Valitsemalla Reilun saat vastinetta rahoillesi, suunnittelitpa sitten arkiruokaa tai ylellisempää menyytä.

Text And Image Section

Kun nopeus on valttia, valitse tuore ja terveellinen Koskikylän valmisruokamme. Kotimaisista valmisruoista löydät herkullisia ja hintansa väärtejä vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Text And Image Section

Myllykiveltä löydät Suomessa valmistettuja mylly- ja leivonnaistuotteita. Puuttuipa kaapistasi jauhot, hiutaleet, näkkärit tai kahvileivät, teet laatuvalinnan Myllykiven valikoimasta.

Text And Image Section

Leipä-aitan suojista löydät kaikki suomalaisten rakastamat leivät. Valikoima sisältää arjen kulmakiviä ruis- ja kaurapaloista rieskoihin ja sämpylöihin sekä pullaviipaleet herkutteluun.

LEIMAKORTIN KÄYTTÖEHDOT

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.


Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.


Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.


Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.


Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.

EDELLISTEN ARVONTOJEN VOITTAJAT

Kesän leimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 31. vuoden ostokset voittivat Nella L., Sirkku P., Tarja S., Tuula W. ja Aleksi L. Onneksi olkoon voittajille!


Viikolla 30. Apple Iphone SE recycled -puhelimen itselleen voitti Sönke P. Onnea!


Viikolla 29. Nextory-lahjakortin itselleen voittivat Irma L., Jukka L., Aino H., Marko H. ja Yilmaz S. Onnittelut!


Viikolla 28. lattiatuulettimen itselleen voittivat Pia T., Veli-Pekka L., Jari P. ja Kai L. Onnea voittajille!


Viikolla 27. pizzauunin itselleen voittivat Ira R., Elena A., Jaska P. ja Petteri K. Onnea!


Jäätelöleimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 24. SUP-laudan itselleen voitti Roosa O. Paljon onnea ja ihania suppailuja! 100 €:n Lidl-lahjakortin voittivat Anna-Liisa S., Sami K., Tytti K., Pekka L. ja Sari M. Onnea!


Lätkäleimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 19. VIP-paketin MM-kisoihin voitti Sara S. Onnittelut!


Viikolla 18. Polar Pacer Pro -kellon voitti Johanna K. Onnittelut voittajalle!


Viikolla 17. Kahden hengen Suomi-Ruotsi-ottelun lippupaketit voittivat Kristiina L., Rahil S. ja Johanna L. Onnea!


Pääsiäisen leimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 15. Sähköpyörän voitti Kimmo P. ja 100 €:n Lidl-lahjakortit voittivat Margarita G., Johanna R., Merja P., Esa H. ja Jaana V. Onnea kaikille voittajille!