KERÄÄ LEIMOJA JA OSALLISTU ARVONTAAN 9.11.–24.12.2023

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus, jolla voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan leimoja keräämällä.


Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi ilmaiseksi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avaa sitten sovellus ja valitse ”Aloita keräily”. Leimojen keräys alkakoon!

MITEN OSALLISTUN LEIMAKORTTIARVONTAAN?

MITEN OSALLISTUN LEIMAKORTTIARVONTAAN?

JOULUN LEIMAKORTTI 9.11.–24.12.

Uudessa leimakorttiarvonnassa jaetaan hyvää joulumieltä moneen suuntaan. Pääpalkinnon voittaja pokkaa itselleen 5 000 euron Lidl-lahjakortin, jolla kelpaa ostostella laadukkaita tuotteitamme sylikaupalla. Voittaja pääsee myös lahjoittamaan 5 000 euroa hyväntekeväisyyteen. Olemme valinneet kolme lahjoituskohdetta*, joista voittaja saa valita suosikkinsa: valtakunnallinen nuorten mielenterveysseura Yeesi, Suomen eläinsuojeluyhdistys SEY tai vähävaraisia lapsiperheitä auttava Hope.


Osallistu kisaan Lidl Plus -äpissä täppäämällä ”Aloita keräily” ja lähettämällä täysi leimakortti arvontaan. Leiman saat jokaisesta vähintään 35 euron arvoisesta ostoksesta, jonka teet 9.11.–24.12.2023. Muista skannata Lidl Plus -korttisi kassalla ostoksia tehdessä. 3 leimalla pääset mukaan arvontaan. Ostosaldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti eikä lahjakortin ostaminen.


Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat 70 eurolla, ansaitset 2 leimaa. Kun olet ansainnut yhteensä 3 leimaa, leimakortti on täynnä ja voit lähettää sen arvontaan. Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.


Pääpalkintona arvomme yhdelle voittajalle 5 000 euron Lidl-lahjakortin. Lisäksi voittaja saa lahjoitaa 5 000 euroa hyväntekeväisyyteen joko SEY:lle, Hope ry:lle tai Yeesi ry:lle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.


Leimat kannattaa koota kasaan mahdollisimman nopeasti, sillä leimojen keräysaikana arvomme joka viikko neljä lahjakorttia, joiden arvo on 50, 100, 300 ja 500 euroa. Täytetyn leimakortin lähettämällä osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihin, jotka sen jälkeen suoritetaan.


Palkinnot


Viikot 45–51: arvomme joka viikko 1 kpl 50 €:n, 1 kpl 100 €:n, 1 kpl 300 €:n ja 1 kpl 500 €:n lahjakorttia Lidliin.


Viikko 52: pääpalkintona arvomme 5 000 €:n Lidl-lahjakortin ja 5 000 €:n lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.


Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja heidän etunimensä ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tällä sivustolla sekä some-tileillämme.


* Samat lahjoituskohteet ovat mukana myös pullonpalautusautomaateillamme. Voit lahjoittaa panttirahat mieleisellesi järjestölle kätevästi pullojen palautuksen yhteydessä. Lahjoitettavilla panteilla voidaan tukea nuorten mielenterveyttä, auttaa eläimiä ja mahdollistaa lapsille harrastuksia.

LEIMAKORTIN KÄYTTÖEHDOT

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.


Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.


Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.


Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.


Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.

EDELLISTEN ARVONTOJEN VOITTAJAT

Joulun leimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 48. 500 €:n Lidl-lahjakortin voitti Katariina J., 300 €:n Lidl-lahjakortin Matti H., 100 €:n Lidl-lahjakortin Kari-Matti E. ja 50 €:n Lidl-lahjakortin voitti Anna-Kaisa L. Onnittelut!


Viikolla 47. 500 €:n Lidl-lahjakortin voitti Ea T., 300 €:n Lidl-lahjakortin Tapio M., 100 €:n Lidl-lahjakortin Janne K. ja 50 €:n Lidl-lahjakortin voitti Johanna K. Onnea!


Viikolla 46. 500 €:n Lidl-lahjakortin voitti Jenny N., 300 €:n Lidl-lahjakortin Laura S., 100 €:n Lidl-lahjakortin Elina H. ja 50 €:n Lidl-lahjakortin voitti Timo L. Onnea kaikille voittajille!


Parkside-leimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 43. Pääpalkinnon eli Parkside Performance -akkuporakonesetin voitti Petri T.


50 €:n Lidl-lahjakortit voittivat Sami V., Olli I., Mikko M., Alpo L. ja Eva-Maria R. Onnea voittajille!


Lidlin suosikit -leimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 41. Pääpalkinnon eli 500 €:n Lidl-lahjakortin voitti Mariella K.


100 €:n Lidl-lahjakortit voittivat Katja L., Mika H., Markku K., Pekka A. ja Emilce K. Onnea voittajille!


Kesän leimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 31. vuoden ostokset voittivat Nella L., Sirkku P., Tarja S., Tuula W. ja Aleksi L. Onneksi olkoon voittajille!


Viikolla 30. Apple Iphone SE recycled -puhelimen itselleen voitti Sönke P. Onnea!


Viikolla 29. Nextory-lahjakortin itselleen voittivat Irma L., Jukka L., Aino H., Marko H. ja Yilmaz S. Onnittelut!


Viikolla 28. lattiatuulettimen itselleen voittivat Pia T., Veli-Pekka L., Jari P. ja Kai L. Onnea voittajille!


Viikolla 27. pizzauunin itselleen voittivat Ira R., Elena A., Jaska P. ja Petteri K. Onnea!