Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

KERÄÄ LEIMOJA JA OSALLISTU ARVONTAAN 6.–26.5.2024

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus, jolla voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan leimoja keräämällä.


Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi ilmaiseksi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avaa sitten sovellus ja valitse ”Aloita keräily”. Leimojen keräys alkakoon!

MITEN OSALLISTUN LEIMAKORTTIARVONTAAN?

MITEN OSALLISTUN LEIMAKORTTIARVONTAAN?

JALKAPALLOLEIMAKORTTI 6.–26.5. ⚽

Jalkapallohuuma on vallannut Lidl Plus -äpin UEFA EURO 2024™ -kisojen kunniaksi. Uudessa leimakorttikampanjassa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi matkan UEFA EURO 2024 -matsiin Saksaan. Voittajia arvotaan yhteensä kuusi, eli nyt sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä elämäsi futismatkalle.


Osallistu kisaan Lidl Plus -äpissä keräämällä leimoja ja lähettämällä täysi leimakortti arvontaan. Leiman saat jokaisesta vähintään 20 euron arvoisesta ostoksesta, jonka teet 6.–26.5.2024. Muista siis skannata Lidl Plus -korttisi kassalla ostoksia tehdessä. Yhdellä leimalla pääset mukaan arvontaan. Ostosaldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti eikä lahjakortin ostaminen.


Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat 40 eurolla, ansaitset 2 leimaa. Tällöin saat saman tien 2 leimakorttia täyteen ja voit lähettää ne arvontaan. Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.


Leimat kannattaa koota kasaan mahdollisimman nopeasti, sillä täytetyn leimakortin lähettämällä osallistut automaattisesti kaikkiin tuleviin arvontoihin.


Pääpalkintona arvomme kuudelle voittajalle ja heidän yhdelle matkakumppanilleen reissun UEFA EURO 2024 -matsiin Saksaan. Palkintoon kuuluu lennot, majoitukset, kuljetukset kohteessa ja matsiliput. Lippupaketit arvotaan seuraavasti:


Kaikkien viimeistään su 12.5. täyden leimakortin lähettäneiden kesken arvotaan 2 lippupakettia avausotteluun Saksa–Skotlanti Münchenissä 14.6.2024 ja 1 lippupaketti otteluun Espanja–Kroatia Berliinissä 15.6.


Kaikkien viimeistään su 19.5. täyden leimakortin lähettäneiden kesken arvotaan 1 lippupaketti otteluun Espanja–Italia Gelsenkirchenissä 20.6. ja 1 lippupaketti otteluun Tanska–Englanti Frankfurtissa 20.6.


Kaikkien viimeistään su 26.5. täyden leimakortin lähettäneiden kesken arvotaan 1 lippupaketti finaaliin Berliinissä 14.7.


Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja heidän etunimensä ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tällä sivustolla sekä some-tileillämme.

LEIMAKORTIN KÄYTTÖEHDOT

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.


Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.


Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.


Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.


Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.

EDELLISTEN ARVONTOJEN VOITTAJAT

Jääkiekkoleimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 15. VIP-lippupaketit voittivat Olga Y., Johanna K-S., Camilla S., Ari K., Linda H., Pasi S., Leila P. ja Päivi P. Onnittelut!


Viikolla 16. VIP-lippupaketit voittivat Anneli S., Päivi T., Polina S., Pia K., Maiju H., Lasse M., Vinny V., Teija N., Marjaana H. ja Kaarina P. Onnea!


Pääsiäisleimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 14. 2 000 €:n arvoisen matkalahjakortin voitti Martha J. Onnea voittajalle!


Viikolla 13. Telian OnePlus 12R 5G -puhelimen voitti Raija R. Onnittelut!


Viikolla 12. BookBeat-lahjakortin voittivat Satu V., Pietari P., Karla B. ja Sami K. Onnea!


Japani-leimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 11. 100 €:n Lidl-lahjakortit voittivat Mikael L., Isa J. ja Paula A. Onnittelut voittajille!


Coca-Cola-leimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 10. Ooni-Uunin voitti Timo H., kaiuttimen voitti Laura K. ja fleecepeitot voittivat Janne-Pekka L. ja Hannele F. Onnea!


Ystävänpäivän leimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 7. Ystävänpäivän lahjapakkauksen voittivat Pekka N., Virpi N. ja Marjatta A. Onnea voittajille!


Hevileimakorttiarvonnan voittajat:


Viikolla 5. Pääpalkinnon eli 550 €:n Lidl-lahjakortin voitti Henna A. Onnea voittajalle!


Viikolla 4. 50 €:n Lidl-lahjakortin voittivat Sonja K. ja Catharina B. Onnea!