Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner
Valikoima

Gluteenittomat tuotteet

GLUTEENITTOMAT TUOTTEET

Lidlin gluteeniton valikoima – täynnä herkullisia makuja

Oletko jo tutustunut gluteenittomien tuotteidemme valikoimaan? Se tarjoaa maistuvia hetkiä jokaiseen päivään – niin menevään arkeen kuin juhlahetkiinkin. Olemme suunnitelleet gluteenittoman valikoimamme niin, että hyllystämme löytyvät aina perusainekset, joista valmistaa monipuolisia ruokia. Tähän kuuluvat esimerkiksi erilaiset jauhot, hiutaleet, leivät ja pastat.


Ruokailun jälkeen on mukava laittaa suut makeaksi ja nostaa pöytään gluteeniton kahvileipä. Kiireisten päivien pelastus ovat valmisruokavalikoimastamme löytyvät gluteenittomat vaihtoehdot, jotka vievät nälkäkiukun mennessään mikron kilahduksella. Ja parasta tässä kaikessa on tietysti se, että Lidlin hinnat ovat reilut myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.


Miten löydän Lidlin gluteenittomat tuotteet myymälästä?

Gluteenittomilla tuotteilla on oma osastonsa sekä kuivahyllyssä että pakastealtaassa, jotta ne olisi mahdollisimman helppo löytää yhdellä kerralla. Yleensä hyllyn pääväri on varsin oranssi, sillä Lidlin omilla gluteenittomilla tuotteilla on oranssinväriset, erottuvat pakkaukset, joissa on free from gluten -merkintä. Oman merkin tuotteiden lisäksi olemme seuloneet valikoimaamme muiden tuotemerkkien parhaimmistoa.


Inspiroidu gluteenittomista resepteistä

Gluteenittomuuden ei tarvitse tarkoittaa suppeaa tai tylsää ruokavaliota. Lisää kuitua, rautaa ja muita ravintoaineita saat täydentämällä ruokavaliotasi Lidlin monipuolisella hedelmä-, vihannes-, kana- ja lihavalikoimalla.


Ideoita ja inspiraatiota gluteenittomaan ruokavalioon löydät reseptipankistamme. Kokeile esimerkiksi gluteenitonta marjapiirakkaa, joka onnistuu aloittelijaltakin, tai gluteenitonta kranssileipää, joka tuo karpalolla höystettyä vaihtelua arkeen.