Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Tuoreliha

TUORELIHA

Laadukkaiden liharuokien puolesta

Naudan- ja porsaanliha ovat maukas ja ravitsevaa osa monipuolista ruokaympyrää. Ne sisältävät monipuolisesti ravintoaineita, ja proteiinin sekä energian lähteenä liha on erinomainen valinta. Näiden lisäksi punainen liha tuo ruokavalioon myös B-vitamiinia ja kivennäisaineita, kuten hyvin imeytyvää rautaa.


Liharuoissa suosittelemme panostamaan ennen kaikkea raaka-aineiden laatuun. Kun asioit meillä, tiedät saavasi vastinetta rahoillesi ja korkeat standardit täyttävän tuotteen. Reseptipankistamme löydät paljon toimiviksi todettuja ohjeita maukkaiden liharuokien valmistukseen.


Parhaat palat meiltä ja maailmalta

Reilu on kotimaisen tuorelihan tuotemerkkimme, jonka tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisesti laadukkaita naudan- ja porsaanlihoja. Suunnittelitpa sitten mutkatonta arkiruokaa tai ylellistä juhlamenyytä, Reilu tarjoaa paljon herkullisia vaihtoehtoja: kokolihoja, jauhelihoja sekä tuoreita lihajalosteita.


Meille on ensiarvoisen tärkeää, että eläinten hyvinvoinnista, vastuullisesta tuotannosta ja tuotteidemme turvallisuudesta pidetään huolta. Siksi kaikki Reilu-tuoteperheen porsaanliha on Laatuvastuu-sertifioitua. Sertifikaatti kertoo siitä, että liha on tuotettu tiloilla, joilla huolehditaan eläinten terveydestä ja tuoteturvallisuudesta paremmin kuin nykyinen lainsäädäntö edellyttää. Lue lisää Laatuvastuu-sertifioidusta porsaanlihasta täältä.


Kansainvälisenä kauppana haluamme tarjota sinulle maistiaisia myös maailmalta. Bergmann-tuotteidemme äärellä pääset tutustumaan perinteikkääseen saksalaiseen Metzgerei-ruokakulttuuriin, jonka keskiössä vaikuttavat lihan ja sen leikkuun tinkimätön laatu.


Vain vastuullista rehusoijaa

Kaikki omien tuotemerkkiemme lihan tuotantoketjuissa käytetty rehusoija on sertifioitua. Tällä tavalla haluamme lisätä vastuullisen soijan tuotantoa ja parantaa työoloja sekä ympäristön huomioimista soijan tuotantoketjussa. Lue lisää soijalinjauksestamme ja yhteistyöprojektistamme RTRS:n kanssa.


Jäljitettävyysohjelma

Jäljitettävyysohjelmallamme voit selvittää, miltä tilalta ostamasi Reilu rotukarjan jauheliha 10 % -tuote on peräisin. Kirjoita etiketin alalaitaan tulostettu tuottaja-/eränumero alla olevaan kenttään, niin saat vastauksen!