Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Oikeudelliset tiedotteet

OIKEUDELLISET TIEDOTTEET

Lidlin toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa parhaan laadun ja halvan hinnan yhdistämisen. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen edullisin kokonaisostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien.


Lidl on saksalainen perheyhtiö ja yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin myymälöitä on jo 28 Euroopan maassa ja Yhdysvalloissa on avattu ensimmäiset myymälät kesällä 2017.


Suomessa Lidl-myymälöitä on yli 200 Hangosta Sodankylään. Jakelukeskuksemme Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä toimittavat tuotteet kaikkiin myymälöihimme tuoreina ja ajoissa viikon jokaisena päivänä. Taustalla tukemassa on pääkonttorimme Espoossa. Yhteensä Lidl Suomi työllistää 5200 kaupan alan ammattilaista, joille on tarjolla huikeita kehitysmahdollisuuksia sekä kotimaassa, että muissa Lidl-maissa.