SÄHKÖAUTON LATAUS

Akku täyteen uusiutuvaa energiaa

Auto laturiin ja ostoksille. Pikalatauspisteellä autosi lataaminen on paitsi helppoa ja nopeaa myös hiilineutraalia, sillä latauspisteemme toimivat sataprosenttisesti uusiutuvalla energialla. Voit kurvata laturille niin täyssähköautolla kuin ladattavalla hybridiautollakin.


Tavoitteemme on, että vuoden 2024 loppuun mennessä kaikkien omien kiinteistöjemme yhteydestä löytyy sähköauton latauspiste. Kasvatamme latausverkostoamme, jotta voit ladata sähköautosi helposti ostosreissun yhteydessä.


Etsitkö latauspistettä?

Löydät kaikki latauspisteemme helpoiten Lidl Plus -sovelluksesta tai myymälähausta.

Yölatauspalvelu: osa latauspisteistämme on toistaiseksi avoinna myös yöaikaan eli 24/7.

Avoinna olevat latauspisteet ja aukioloajat näet Lidl Plus -sovelluksesta. Huomioithan, että myymälän ja latauspisteen aukioloajat eivät välttämättä ole samat.

NÄIN LATAAT AUTOSI

Text And Image Section

Näin lataat autosi helpoiten ja parhaaseen hintaan:

1. Lataa Lidl Plus –sovellus ilmaiseksi ja rekisteröidy käyttäjäksi.


2. Valitse latauspiste sovelluksen osiosta ”Sähköauton lataus”. Lisää maksutapa tai käytä aiemmin sovellukseen lisäämääsi maksutapaa.


3. Ennen lataamista tarkista hinta ja ehdot.


4. Aloita, seuraa ja lopeta lataus suoraan sovelluksesta. Näet myös lataushistoriasi kätevästi äpistä.

LATAA LIDL PLUS -SOVELLUS JA REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI

Text And Image Section

Lidl Plus -sovellusta käyttämällä saat seuraavat edut:

  • Älykäs myymälähaku: näe vapaana olevat latauspisteet- ja tavat* lähelläsi ja navigoi perille.
  • Maksa kätevästi sovelluksessa ja näe reaaliaikainen latauksen edistyminen.
  • Tarkastele lataushistoriaasi.

*DC-eli pikalatauspisteillämme voi ladata kerrallaan yksi AC-ja yksi DC-lataaja; vaikka toinen DC-lataustapa olisi vapaana toisen ollessa varattuna.

Haluatko ladata ilman sovellusta?

Siirry kertaluonteiseen maksutapahtumaan alla olevasta painikkeesta.


Käyttäessäsi maksutoimintoa "Lataa ilman sovellusta” teet sopimuksen lataustapahtumasta yrityksen ChargePoint Austria GmbH kanssa. Latauspisteen käyttöön sovelletaan kuitenkin Latauspisteiden käytön yleisiä sopimusehtoja. Valitsemalla ao. painikkeen ohjaudut edelleen ChargePoint Austria GmbH:n ylläpitämään sivustoon sopimuksen tekemistä sekä lataustapahtuman aloittamista varten.

LATAA AUTOSI YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI

Vastuullisuus on meille arkipäivää


Lataa autosi hiilineutraalisti

Käytämme latauspisteillämme ainoastaan uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, kuten kaikessa muussakin toiminnassamme. Haluamme pitää huolta niin sinusta kuin ympäristöstä ja olemme sitoutuneet suojelemaan ilmastoa ja ympäristöämme.


Latausverkostomme laajenee

Kaikki omissa kiinteistöissä toimivat uudet myymälämme saavat yhteyteensä pikalatauspisteen, minkä lisäksi asennamme latauspisteitä vuosittain kymmeniin jo olemassa oleviin myymälöihin. Vuoden 2024 loppuun mennessä latauspiste löytyy kaikkien omien kiinteistöjemme yhteydestä.


Laajentamalla latauspisteiden verkostoamme mahdollistamme sen, että vähäpäästöisempi tai päästötön autoilu olisi mahdollista tai vaivatonta koko Suomessa. Lidlin latauspisteillä tarjottava latausteho vaihtelee AC-latauksen 22 kW: sta DC-latauksen 50 kW:iin – pikalatauksessa auton akun laturi hyödyntää latauspisteestä saatavan tehon olosuhteista riippuen vauhdikkaasti. Ostoskäynnin jälkeen matka jatkuu taas helposti.