Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Unohtumattomiin pääsiäishetkiin

Pääsiäinen on paitsi kevään odotettu hengähdyshetki myös herkuttelijan haaveiden täyttymys. Yksi haluaa valmistaa pääsiäismenun alusta loppuun itse, toinen taas vannoo puolivalmiiden herkkujen nimeen. Lidlistä löydät huippulaadukkaat ja edulliset ainekset jokaiseen tilanteeseen ja makuun.


Jos pääsiäismenun sisältö on vielä mietinnässä, tee tutkimusmatka reseptipankkiimme, josta löydät inspiraatiota ja ideoita juhlapöytään.


Tutustu alta kevään sesonkivalikoiman laadukkaisiin ja helppoihin herkkuihin – on aika luoda unohtumattomia pääsiäishetkiä!


Deluxe – luksusherkkuja pikkurahalla

Lidlin oma premium-merkki Deluxe tarjoaa luksustason herkkuja hämmästyttävän huokeaan hintaan. Osa tuotteista on myynnissä vain pääsiäissesongin ajan, joten omat suosikit kannattaa napata ostoskoriin hyvissä ajoin.


Valitse pääsiäisen päätähdeksi vaikkapa karitsanpaistia ja tarjoile sen lisukkeena herkullisia duchesseperunoita. Jos mielesi tekee meren antimia, voit poimia lautasellesi Deluxe-sarjan maukkaita kaloja tai mätejä. Blinikausi päättyy pääsiäisen tienoilla, joten miksipä et loihtisi sille loppuhuipennusta pääsiäisen juhlapöytään?


Helppoa ja maukasta luksusta on tarjolla myös jälkiruokapöydässä. Rakastu laadukkaisin juustoihin, trendikkääseen mochi-jäätelöön, suloisiin macaron-leivoksiin tai todelliseen Deluxe-klassikkoon, premium-tiramisuun.


Favorinan vastustamattoman vastuulliset suklaat

Pääsiäinen ei olisi pääsiäinen ilman suussa sulavia suklaaherkkuja. Suloiset suklaamunat sekä herttaiset suklaapuput ja -lampaat ovat oivia tuliaisia kevään kyläilyille. Makeat maistiaiset sopivat tietenkin myös pienten virpojien mukaan sujautettaviksi.


Vastuullista suklaanystävää ilahduttaa tieto siitä, että kaikki Favorina-suklaamme ovat vastuullisuussertifioituja. Voit tutustua kaakaon laatu- ja vastuukriteereihimme tarkemmin täällä. Suklaiden lisäksi Favorinan valikoimasta löytyy muun muassa marsipaanimunia, kuorrutettuja manteleita ja pääsiäiskeksejä.