Text And Image Section

PARKSIDE® Puutarhatyökalut ja tarvikkeet

Parasta pihaasi

PARKSIDE® on Lidlin oma tuotemerkki, jonka työkaluilla ja tarvikkeilla huolehdit budjettiystävällisesti pihasi hoidosta. Oli kyseessä sitten piha, puutarha tai parveke, PARKSIDE®-tuotteilla onnistut varmasti. Vaihtuvasta valikoimastamme löydät monipuolisesti tuotteita erilaisiin piharatkaisuihin: kasvihuoneesta istutuslaatikoihin ja aurinkokennovalaisimista kukkaruukkuihin. Kaikkia tuotteitamme yhdistää ensiluokkainen hinta-laatusuhde, jonka takaamme antamalla niille hyvät takuut sekä vaihto- ja palautusoikeudet.


PARKSIDE®-tuotteita tulee myyntiin koko kevään ajan rajoitettuina erinä, joten tilaisuuden tullen kannattaa toimia nopeasti. PARKSIDE®-tuotteet löydät lähimmästä Lidl-myymälästä.

PARKSIDE®-puutarhatuotteiden asiantuntijana Kati Jukarainen

Maisemasuunnittelija Kati Jukarainen on puutarhan moniottelija, joka tunnetaan parhaiten Huvila & Huussin mökkipihojen suunnittelijana. Pihasuunnittelun lisäksi Katin työpäivät täyttyvät kirjoittajan ja puutarhatoimittajan töistä. Vapaalla Kati upottaa mielellään kädet multaan ja palautuu omassa puutarhassaan tai metsässä koiran kanssa.


Oli viherpeukalosi sitten keskellä kämmentä tai oikealla paikallaan, löytyy Lidlin valikoimasta kaikki tarpeellinen mitä kasvattamiseen tarvitset. Lidlillä on monipuolinen valikoima tuotteita jokaiselle parvekkeelle ja terassille tai kasvihuoneeseen ja puutarhaan.


Löydät alta Katin parhaimmat vinkit viherpeukaloille kevätpihan laittoon. Lisäksi Lidlin ja Katin yhteistyötä voit seurata Katin Instagram-tilillä @katijukarainen.

KATIN VINKIT

 1. Kasvukausi on vihdoin täällä!

  Kasvukausi on vihdoin täällä!

  Kesän makuun pääset jo keväällä, kun aloitat kasvattamisen ajoissa. Esikasvata kukkien, yrttien ja vihannesten taimia siemenestä. Omat taimet ilahduttavat läpi kasvukauden. Hyvään vauhtiin kasvatuksessa pääset kasvuvalollisen kasvatusastian kanssa.

 2. Kasvata vihreitä unelmia

  Kasvata vihreitä unelmia

  Mikään ei ole niin elämyksellistä kuin kasvattaa itse kasveja siemenestä saakka. Lidlistä löydät kaiken mitä kasvattamiseen tarvitset. Luo hennoille taimille täydellinen mikroilmasto pienen kasvihuoneen avulla. Mullan tuoksussa on mukava tunnelmoida tulevaa kesää.

 3. Leikkaa puut ja pensaat aikaisin keväällä

  Leikkaa puut ja pensaat aikaisin keväällä

  Puutarhan leikkuutyöt aloitetaan jo, kun luonto vasta heräilee kevääseen. Oikea aika silloin, kun silmut eivät vielä pullistele. Leikkaa pihan monivuotiset koristepuut ja -pensaat kevättalvella, kun kasvit vielä lepäävät. Maaliskuussa leikataan omenapuut.

 1. Nyt on kevättalkoiden aika!

  Nyt on kevättalkoiden aika!

  Puutarhakausi avataan perusteellisella siivouksella. Oli kyseessä sitten parveke, pieni piha tai suuri puutarha, on aika laittaa hihat heilumaan. Haravoi syksyn lehdet, kitke kukkapenkit, öljyä terassi, aja nurmikko ja järjestä kesäkalusteet paikoilleen.

 2. Piha tarvitsee hoitoa läpi kesän

  Piha tarvitsee hoitoa läpi kesän

  Pidä piha siistinä! Leikkaa nurmi Lidlin ruohonleikkurilla ja siisti kasvustojen ja nurmikon reunat näppärällä trimmerillä. Molemmat toimivat erikseen myytävällä akulla. Tarvitset vain yhden akun, joka käy useampaan Lidlin laitteeseen.

 3. Tee pihasta ja parvekkeesta viihtyisä

  Tee pihasta ja parvekkeesta viihtyisä

  Nauti kesästä ulkona! Piha ja parveke tarjoavat upeat puitteet nautiskeluun, kun pidät paikat siisteinä ja satsaat viihtyvyyteen. Sisusta sisäänkäynti ja oleskelualueet Lidlin pihakoristeilla.

 1. Laadukkaat materiaalit ja pitkä käyttöikä

  PARKSIDE®-tuotteiden laadukkaat ja kestävät materiaalit näkyvät kaikissa tuotteissa ja tarvikkeissa.

 2. Lyömätön hinta-laatusuhde

  PARKSIDE®-tuotteet takaavat ammattimaista laatua edulliseen hintaan.

 3. Korkeat turvallisuusstandardit

  Helppokäyttöiset tuotteet korkeilla turvallisuusstandardeilla ja hyvät takuut sekä vaihto- ja palautusoikeudet.