Kesä kaikilla herkuilla

Kesän sesonkivalikoimamme on raikas, rento ja yllättävä – ihan kuten Suomen suvikin. Tapanamme on tuikata grilli tulille jo vapun tienoilla. Tällä viisiin ehdit ottaa kokeiluun kaikki kuumimmat grillaustrendit sekä viileimmät uutuusjäätelöt ja -juomat.

Kurkkaa maistiaisia kesän 2022 kausituotteistamme ja nauti nopeasta ja näppärästä ruoanlaitosta sekä helposti mukaan otettavista purtavista.

Helpot kesäherkut Grillimaisterilta

Kesäpäivistä kauneimpina nautitaan rauhasta, valoisuudesta ja ennen kaikkea maistuvista Grillimaisteri-antimista. Suomessa grillipöydän ykkönen on makkara, ja sitä löytyykin Grillimaisterilta joka makuun: mausteisista artesaanimakkaroista saksalaiseen laatumakkaraan ja eksoottisista raakamakkaroista perisuomalaiseen grillimakkaraan. Valinnanvaikeuden iskiessä suosittelemme kokeilemaan suosittua Grillparty-makkaralajitelmaamme.

Monien kultaisissa kesämuistoissa tirisee myös se täydellinen grillipihvi, jonka salaisuus on laadukkaassa lihassa, oikeassa paistoajassa sekä maistuvassa marinadissa. Onnistunut marinointi on kuitenkin aikaa vievää puuhaa, ja siksi me Lidlillä olemme marinoineet suuren osan Grillimaisteri-lihoista valmiiksi. Perinteisen possun ja naudan lisäksi löydät Grillimaisterilta myös runsaan kattauksen kanaa ja kalkkunaa.

Enemmän maustamattomia vaihtoetoja hamuavia maisterisgrillaajia suosittelemme tutustumaan myös Reilu-, Bergmann- ja Kanamestari-merkkiemme vakiovalikoimaan. Niistä löytyy kesälläkin paljon grillattavaksi sopivia vaihtoehtoja, jotka on helppo maustaa kesäisillä Grillimaisteri-kastikkeilla ja -mausteseoksilla.

Jos kaipaat vaihtoehtoja possulle ja punaiselle lihalle, kokeile kalaa ja katkarapuja. Niitä on uinut Grillimaisterin verkkoon vuosi vuodelta ahkerammin. Seuraamalla ajankohtaisia tarjouksiamme pysyt kartalla myös eräluontoisten sesonkikalojen saatavuudesta.

Kesävalikoimamme on saanut paljon vaikutteita myös kansainvälisistä katukeittiöistä eli street foodista. Grillimaisteri tarjoaa monipuolisesti leipä- sekä täytevaihtoehtoja juuri sinun näköisesi hodarin tai hampurilaisen rakentamiseen. Paras kasvispihvi syntyy puolestaan Next Level -vegejauhiksesta.

Kaikki Grillimaisterin tuorelihatuotteet myydään kirkkaissa, kierrätettävissä muovirasioissa. Tavoitteemme on tehdä kaikista omamerkkituotteidemme muovipakkauksista kierrätettäviä vuoden 2025 loppuun mennessä. Lue lisää kansainvälisestä REset Plastic -muovistrategiastamme.

Jäätelö päivässä, kaksi parhaassa

Ilman jätskiä ei tule kesää! Gelatelli-jäätelöidemme määrä kasvaakin kesäisin lukuisilla kiehtovilla kausimauilla. Hyytävän hyviä vaihtoehtoja löytyy joka makuun ja tarkoitukseen – yksittäispakatuista puikoista ja tuuteista koko perheen pakettiratkaisuihin.

Kaikkien omien merkkiemme tuotteiden kaakao on vastuullisuussertifioitua, mikä tarkoittaa, että kaakaoviljelmillä huomioidaan ihmiset ja ympäristö. Lue lisää sitoumuksestamme.

Lidl sammuttaa kesäjanon

Lidlistä saat runsaasti raikkaita viilentäjiä niin tien päälle, mökille kuin kesäjuhliinkin. Saskia- ja Freeway-virvoitusjuomissa on runsaasti eri vaihtoehtoja, ja aikuisille hyllyistä löytyy laaja valikoima kesäisiä erikoisoluita, kotimaisia Veikko-oluita sekä Karlens-siidereitä ja -juomasekoituksia.

Lastaa juomasaavi jäillä ja korkkaa kesä niin, että sihahtaa!

Kesäreseptejä