Tsemppiä kisoihin leijonat!

Leijonat ruokkii Lidl

Yhdessä kohti kultaa - Lidl Suomi on Suomen Jääkiekkoliiton pääpartneri

Suomen Jääkiekkoliiton kumppanina olemme ylpeästi mukana tsemppaamassa suomalaista urheilua. Tuemme niin isojen kuin pienempienkin Leijonien terveellisiä elämäntapoja ja tarjoamme tuoreet eväät menestykseen.

Suomalaisilla on intohimoinen suhde jääkiekkoon. Laji on meillä vahvasti sydämissä, ja se on myös seuratuin urheilulaji Suomessa. Siksi me lidliläisetkin haluamme olla näkyvä osa suomalaista jääkiekkoa seuraavina vuosina.

Suomen Jääkiekkoliiton pääpartnerina tuemme osaltamme suomalaista urheilua ja kulttuuria. Yhteistyösopimus kattaa liiton lisäksi miesten A-maajoukkueen, naisten, nuorten ja tyttöjen maajoukkueet.

– Olemme erittäin innoissamme kaikesta yhteistyöstä sekä mahdollisuudesta päästä tukemaan Leijonien matkaa kohti tulevia kisoja, toteaa Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.

– Todella hienoa, että saimme uudeksi pääpartneriksemme ja uudeksi Leijonaperheen jäseneksi Lidlin, iloitsee Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

Jukka Jalonen

Tuorein eväin menestykseen

Merkittävä osa yhteistyötä on junioritoiminnan tukeminen, sillä pidämme lasten ja nuorten urheilumahdollisuuksien tukemista erittäin tärkeänä.

– Junioreissa on talenttia ja joistain heistä on tulossa uusia jääkiekkoilijoita, tai ehkä jopa uusia lidliläisiä. Ei siis riitä, että vanhemmat yksin koittavat edesauttaa terveellisissä elämäntavoissa. Innostamista ja tukea on saatava myös yhteiskunnan eri toimijoilta, kuten esikuvilta ja miksei myös kaupalta, innostuu Forsström.

Kevään aikana Lidlin myymälät täyttyvät Leijonafiiliksestä ja -tuotteista. Yhteistyömme näkyy varsinkin tuoretuotteissamme, kuten heviosastolla ja paistopisteellä. Keväällä saatatkin bongata kiekkoilmeen saaneita kurkkuja tai siniseksi muuttuneita salaattipusseja hyllyiltämme.

Kiekkoyhteistyön kautta haluamme kannustaa kaikkia suomalaisia tekemään terveellisiä valintoja ruokakaupassa. Samalla muistutamme, että terveellisesti syömisen ei tarvitse olla kallista. Lidlin myymälöistä saat edullisesti ja nopeasti mukaasi tuoreita ja laadukkaita eväitä.

Totta kai olemme mukana myös arvokisahuumassa. Tulevat turnaukset näkyvät vahvasti niin myymälässä kuin Lidl Plus -sovelluksessa. Tarjoamme Leijonaperheelle tuoreet eväät menestykseen ja kiekkokannattajille maukkaimmat antimet kisakatsomoihin. Astu kisaeväiden kotiluolaan ja tsemppaa Leijonia kanssamme kohti kultaa!

Tulossa keväällä 2022

Kevään arvoturnaukset

A-maajoukkue

4.–20.2.2022                  Talviolympialaiset, Peking, Kiina
28.4.–1.5.2022               Tshekin turnaus (EHT), Tshekki
5.–8.5.2022                    Ruotsin turnaus (EHT), Ruotsi
13.–29.5.2022                MM-kisat, Tampere ja Helsinki, Suomi

Naisleijonat

4.–20.2.2022                  Talviolympialaiset, Peking, Kiina

U18 Pikkuleijonat

21.4.–1.5.2022                MM-kisat, Kaufbeuren ja Landshut, Saksa