
Valmista vaivatta – Henri Alénin valmisruoat vain Lidlistä
Huippukokki Henri Alén on suunnitellut Deluxe-tuotemerkillemme neljä huippulaadukasta valmisruokaa. Alénin mestarilliset reseptit ja edullinen Lidl-hinta ovat yhdistelmä, jota jokainen kiireinen kotikokki arvostaa. Tuotteet löydät Lidl-myymälöistä keskiviikosta 27.8. alkaen.
Kaipaatko esimakua ennen ostopäätöstä? Tule Helsingin Mall of Triplan maistatustilaisuuteen 5.9. klo 10.30-17 ja 6.9. klo 12-18 testaamaan uutuudet. Henri Alén on paikalla maistattamassa perjantaina 5.9. tasatunnein.
Annetaanpa seuraavaksi miehen itsensä esitellä annokset.
Deluxe-valmisateriat vain Lidlistä
Kanaa dijon-rakuunakastikkeessa ja paahdettuja perunoita
Tähän ranskalaiseen kotiruokaklassikkoon iskee himo silloin tällöin. Valmisruoka-annoksen juju on kuivan eli sokerittoman dijon-sinapin ja rakuunan liitossa. Pehmeä kana sopivan paksussa kastikkeessa on tuhtia ruokaa, joka vie kielen lisäksi nälän.
Sipulipihvi ja ruskeaa kastiketta sekä perunasosetta
Hyvä sipulipihvi pitää olla pannulla paistettu ja päällä kunnon keko haudutettua makeaa sipulia. Ruskea kastike taas on taitolaji, jonka harva taitaa. Jauhojen paahtoaste soosiin tulee olla täsmälleen oikeanlainen. Hyvässä ruskeassa soosissa maistuu sopivasti pähkinäinen voi, paahtunut jauho ja laadukas liemi. Tässä paketissa on ne kaikki kohdallaan. Rakkaudella todellakin kokattu.
Naudaliha-fetapyörykät tomaattikastikkeessa ja riisi-moniviljaseos
Nämä herkulliset pallerot ovat olleet perheemme arkiruokaa jo vuosikymmenen. Suolainen feta antaa lihapullille makua, joka sekoittuessaan kastikkeeseen saa sulosoinnut soimaan kitalaessa. Minttu ja valkosipuli vie kielen Kreikan suuntaan ja lisukkeena riisi-moniviljaseos imee itseensä hienosti kastikkeen makuja.
Gnocchi-mozzarellavuoka
680 gramman annoksesta riittää kahdellekin syöjälle. Amalfin kauniilta rannikolta Sorrentosta kotoisin oleva vuokaruoka on pumpulia suussa. Pienet pehmeät perunamykyt tomaattikastikkeessa maistuvat taivaalliselta silkkisen mozzarellan kera. Uunissa muhitettuna juusto sulaa juuri sopivasti ja lopputulos on lohturuokaa parhaillaan. Mukana myös reipas chilin potku. Päätin tehdä tämän aterian koska perunagnocchit ovat mielestäni aivan liian vähän käytetty raaka-aine. Ja tämän helpompaa tapaa tutustua niihin ei ole. Vuoka uuniin ja nauttimaan!