The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
    Brand Navigation
    1. Asiakaspalvelu
    2. Compliance
    3. Vastuullisuus
    4. Ura Lidlissä
    5. Lidl yrityksenä
    6. Lidl Kiinteistöt
    Banner
    Vain Lidlistä

    Henri Alénin Deluxe-valmisateriat

    Kokki esittelee Lidl Deluxe -valmisruokia keittiössä.

    Valmista vaivatta – Henri Alénin valmisruoat vain Lidlistä

    Huippukokki Henri Alén on suunnitellut Deluxe-tuotemerkillemme neljä huippulaadukasta valmisruokaa. Alénin mestarilliset reseptit ja edullinen Lidl-hinta ovat yhdistelmä, jota jokainen kiireinen kotikokki arvostaa. Tuotteet löydät Lidl-myymälöistä keskiviikosta 27.8. alkaen.

    Kaipaatko esimakua ennen ostopäätöstä? Tule Helsingin Mall of Triplan maistatustilaisuuteen 5.9. klo 10.30-17 ja 6.9. klo 12-18 testaamaan uutuudet. Henri Alén on paikalla maistattamassa perjantaina 5.9. tasatunnein.

    Annetaanpa seuraavaksi miehen itsensä esitellä annokset.

    Deluxe-valmisateriat vain Lidlistä

    Kanaa dijon-rakuunakastikkeessa ja paahdettuja perunoita

    Tähän ranskalaiseen kotiruokaklassikkoon iskee himo silloin tällöin. Valmisruoka-annoksen juju on kuivan eli sokerittoman dijon-sinapin ja rakuunan liitossa. Pehmeä kana sopivan paksussa kastikkeessa on tuhtia ruokaa, joka vie kielen lisäksi nälän.

    Sipulipihvi ja ruskeaa kastiketta sekä perunasosetta

    Hyvä sipulipihvi pitää olla pannulla paistettu ja päällä kunnon keko haudutettua makeaa sipulia. Ruskea kastike taas on taitolaji, jonka harva taitaa. Jauhojen paahtoaste soosiin tulee olla täsmälleen oikeanlainen. Hyvässä ruskeassa soosissa maistuu sopivasti pähkinäinen voi, paahtunut jauho ja laadukas liemi. Tässä paketissa on ne kaikki kohdallaan. Rakkaudella todellakin kokattu.

    Naudaliha-fetapyörykät tomaattikastikkeessa ja riisi-moniviljaseos

    Nämä herkulliset pallerot ovat olleet perheemme arkiruokaa jo vuosikymmenen. Suolainen feta antaa lihapullille makua, joka sekoittuessaan kastikkeeseen saa sulosoinnut soimaan kitalaessa. Minttu ja valkosipuli vie kielen Kreikan suuntaan ja lisukkeena riisi-moniviljaseos imee itseensä hienosti kastikkeen makuja.

    Gnocchi-mozzarellavuoka

    680 gramman annoksesta riittää kahdellekin syöjälle. Amalfin kauniilta rannikolta Sorrentosta kotoisin oleva vuokaruoka on pumpulia suussa. Pienet pehmeät perunamykyt tomaattikastikkeessa maistuvat taivaalliselta silkkisen mozzarellan kera. Uunissa muhitettuna juusto sulaa juuri sopivasti ja lopputulos on lohturuokaa parhaillaan. Mukana myös reipas chilin potku. Päätin tehdä tämän aterian koska perunagnocchit ovat mielestäni aivan liian vähän käytetty raaka-aine. Ja tämän helpompaa tapaa tutustua niihin ei ole. Vuoka uuniin ja nauttimaan!