Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Text And Image Section

PARKSIDE® – You got this!

PARKSIDE® on Lidlin oma tuotemerkki, jonka työkaluilla ja tarvikkeilla pysyt budjetissa työnjäljestä tinkimättä. Vaihtuvasta valikoimastamme löydät monipuolisesti ratkaisuja joka kodin tee se itse -tarpeisiin: ruuvimeisselistä työkenkiin ja siveltimestä plasmaleikkuriin. Kaikkia tuotteitamme yhdistää ensiluokkainen hinta-laatusuhde, jonka takaamme antamalla niille hyvät takuut sekä vaihto- ja palautusoikeudet.


PARKSIDE®-tuotteita tulee myyntiin säännöllisin väliajoin rajoitettuna eränä, joten tilaisuuden tullen kannattaa toimia nopeasti. PARKSIDE®-tuotteet löydät lähimmästä Lidl-myymälästä.


Täydellinen liitto Parksiden kanssa

Arnold Schwarzenegger sopii täydellisesti yhteen PARKSIDE®-sarjan tuotteiden kanssa. Schwarzenegger valloittaa kaiken ikäiset ihmiset kaikkialla. Häneen liitetään sanoja kuten voima, kunnianhimo, käytännönläheisyys ja cool asenne. Hänet tunnetaan myös heikoimpien puolustajana, mikä tekee hänestä todellisen sankarin. Nämä ominaisuudet voi yhtä hyvin liittää myös PARKSIDE®-sarjan tuotteisiin ja niiden käyttäjiin. Tuotteita käyttämällä löytää itsestään todellisen tee-se-itse-tyypin. PARKSIDE®:n ja Schwarzeneggerin yhteistyö on täydellinen match.

TÄYDELLINEN VALIKOIMA PARKSIDE®-TUOTTEITA

Text And Image Section

PARKSIDE® – You got this!

PARKSIDE®-työkaluilla pidät työt käynnissä ja hommat hanskassa. Kaikkia tuotteitamme yhdistää ensiluokkainen hinta-laatusuhde.

Text And Image Section

PARKSIDE PERFORMANCE®

PARKSIDE PERFORMANCE® -tuotteilla 2 vuotta pidempi takuu ja jopa 20 % pidempi käyntiaika.

  1. Laadukkaat materiaalit ja pitkä käyttöikä

    PARKSIDE®-tuotteiden laadukkaat ja kestävät materiaalit näkyvät kaikissa tuotteissa ja tarvikkeissa.

  2. Lyömätön hinta-laatusuhde

    PARKSIDE®-tuotteet takaavat ammattimaista laatua edulliseen hintaan.

  3. Korkeat turvallisuusstandardit

    Helppokäyttöiset tuotteet korkeilla turvallisuusstandardeilla ja hyvät takuut sekä vaihto- ja palautusoikeudet.