Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

KÄY KUUMANA KESÄÄN

Tänä kesänä Lidlissä juhlitaan rakkautta. Osuuko amorinnuolesi johonkin lukuisista laatulihoistamme, makkaroistamme tai vegeherkuistamme? Entä löytävätkö grilliruokasi makuparin runsaista lisukkeista ja mausteistamme? Antaudu rakkaudelle ja tutustu kesän kuumimpiin tuotteisiin.

UUSI KESÄBIISIMME ON JULKAISTU

Text And Image Section

Kuuntele uusi kesäbiisimme "Käy kuumana kesään" ja lisää vuoden kuumin hitti kesän soittolistallesi.

GRILLIMAISTERI – KESÄN MAUKKAIN LIHA-RAKKAUSSUHDE

Text And Image Section

Kun etsit juuri sitä oikeaa grilliherkkua, on taikasanasi Grillimaisteri. Sen valikoimista löydät laadukkaat ja monipuoliset lihat, makkarat ja vegeherkut – mausteita ja lisukkeita unohtamatta.


Oletko jo tutustunut makkaravalikoimamme herkulliseen antiin? Kokeile esimerkiksi Grillimaisterin chorizo-raakamakkaraa, joka on valmistettu kotimaisesta Laatuvastuu-sertifioidusta lihasta. Kevyemmän lihan ystävän grilliin sopivat esimerkiksi cheddarilla ja jalapenolla maustetut kanagrillimakkarat.


Myös meren antimet toimivat grillattuna. Houkutteleva vaihtoehto ovat Grillimaisterin vastuullisuussertifioidut grillikatkaravut, jotka myydään grillivalmiissa alumiinifoliossa maustevoin kera. Kokeilun arvoinen grilliherkku on myös grillijuusto, joka sopii vaihtoehdoksi Grillimaisterin monipuolisen pihvi- ja leikevalikoiman rinnalla. Mitä kesäinen grilliruoka olisi ilman lisukkeita ja mausteita? Grillimaisterin kätevistä maustemyllyistä rouhaiset juuri sopivasti makua pääruokaan, ja lisukkeet, kuten Steakhouse-perunasalaatti ja coleslaw, vievät annoksen uudelle tasolle.


Pidämme huolta, että saat kaikki Grillimaisteri-grilliherkkusi edulliseen hintaan. Muista hyödyntää myös kesän Mix & Match -tarjous, jolla nappaat grillattavat mukaasi vielä halvemmalla.

MIX & MATCH: OSTA 3, MAKSA 10 €

Onko tässä kesän kuumin match made in heaven? Kun nappaat ostoskoriisi kolme Mix & Match -tuoteperheeseen kuuluvaa herkkua, nautit tuntuvasta alennuksesta. Saat nimittäin kolme Mix & Match -tuotetta 10 euron yhteishintaan – sanoipa yksittäisen tuotteen hintalappu mitä tahansa.


Kaikki tarjoukseen kuuluvat tuotteet on merkitty punaisella Mix & Match -symbolilla. Tervetuloa tutustumaan kesän maukkaimpiin grilliherkkuihin myymäläämme.

MIX & MATCH -TUOTTEET

Huomio! Hinnat ja tuotetiedot tarkistettu julkaisuhetkellä. Hinnat saattavat muuttua. Tarkista voimassa oleva hinta myymälässä.