Sesonkituotteet

Herkkusuun vuosikalenteri on täynnä toinen toistaan odotetumpia hetkiä, ja yhtä ehdotonta suosikkia on vaikea valita. Meidän silmissämme kolme kohokohtaa nousevat kuitenkin ylitse muiden, nimittäin pääsiäinen, kesä ja joulu. Kyseisten sesonkien aikaan löydät valikoimastamme paljon kotimaisia ja kansainvälisiä kausimakuja – katso alta millaisia!

 

Huomaathan, että osa kausituotteistamme ovat saatavilla läpi sesongin, kun taas toiset tulevat myyntiin rajoitettuna eränä. Löytäessäsi erä-merkityn tuotteen tiedät, että tilaisuuteen kannattaa tarttua.

Pääsiäinen

Pääsiäinen on paitsi kevään odotettu hengähdyshetki myös herkuttelijan haaveiden täyttymys. Pääsiäispöydän antimista jokainen löytää omat suosikkinsa: yksi rakastaa karitsan karetta, ja toinen ei saa tarpeekseen suklaamunista. Pääsiäisen suosikkiherkkuja tarjoaa Lidlin oma premium-merkki Deluxe sekä vastustamattomat vastuulliset suklaat löydät Favorinan valikoimasta. Lue lisää.

Joulu

Joulu kuuluu ehdottomasti niihin juhlapyhiin, joita olemme odottaneet into piukeana aina lapsuudesta lähtien. Vuosien saatossa jännitys ei haihdu mihinkään – päinvastoin odotamme yhä suuremmalla innolla etenkin yhdessäoloa ja joulupöydän antimia. Joulun sesonkimerkkejämme ovat Deluxe, Jouluaitta ja Favorina. Lue lisää.

Deluxe ja Favorina jouluherkut