Säästäminen on ihan luuripeliä

Lataa Lidl Plus -sovellus ja tee säästöjä jo tänään!

Lidl Plus -etusovellus pähkinänkuoressa

Lidl Plus -kortti

Lidl Plus -kortti

Kortti on Lidl Plus -sovelluksesta löytyvä digitaalinen asiakaskorttisi, jonka avulla lunastat Lidl Plus -etuohjelman hyödyt itsellesi. Skannaa kortti kassalla aina ostosten yhteydessä, niin kerrytät bonussaldoa ja aktivoimasi etukupongit otetaan huomioon loppusummassa.

Viikkokupongit

Viikkokupongit

Lidl Plus -sovelluksesta löydät viikoittain vaihtuvia etukuponkeja, jotka aktivoimalla lunastat itsellesi tuotteita etuhintaan.

Tarjouslehdet

Digitaalinen mainoslehti

Löydät voimassa olevat tarjouksemme tuoreimmasta mainoslehdestä, jota voit lukea kätevästi Lidl Plus -äpissä tai netissä lidl.fi/tarjouslehdet.

Kumppaniedut

Kumppaniedut

Lidl Plus -ohjelman kumppanit tarjoavat monia huippuetuja arkeesi. Etuvalikoima päivittyy ja lisääntyy jatkuvasti.

Digitaalinen kuitti

Digikuitti

Nyt voit valita, haluatko kuittisi normaalisti paperiversiona ja digitaalisena vai pelkästään digitaalisena versiona. Avaa Lidl Plus -äppi ja sieltä Lidl Plus -korttisi. Aktivoi valinta ”Haluan vain digikuitin”.

Raaputusarpa

Raaputuskupongit ja ruletit

Ansaitse upeita yllätysetuja raaputtamalla kuponkeja tai pyörittämällä rulettia. Saat yhden raaputuskupongin tai pyöräytyksen rulettiin kun skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla ostosten yhteydessä.

Bonuskuponki

Bonuskuponkikampanja

Kuukausittain vaihtuvassa bonuskuponkikampanjassa ostoksesi kerryttävät saldoa, jonka avulla ansaitset  bonuskuponkeja.

Lempimyymälä

Lempimyymälän valinta

Haluatko vaihtaa aiemmin valitsemaasi lempimyymälää? Se onnistuu helposti sovelluksen kohdasta "Myymälät", josta löydät kaikki Lidlit listattuna.

Lue lisää Lidl Plus -äpistä