The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Valitse parasta pääsiäispöytään

Pääsiäinen on paitsi kevään odotettu hengähdyshetki myös herkuttelijan haaveiden täyttymys. Pääsiäispöydän antimista jokainen löytää omat suosikkinsa: yksi rakastaa karitsan karetta, ja toinen ei saa tarpeekseen suklaamunista.


Vannoitpa sitten mämmin, pashan tai pääsiäiskanan nimeen, löydät valikoimastamme huippulaadukkaat mutta edulliset ainekset kevätkauden makumaailmaan. Alta voit lukea lisää sesonkivalikoimastamme, ja vinkkejä pääsiäismenun kokoamiseen löydät myös reseptipankistamme.


Deluxe – luksusherkkuja pikkurahalla

Lidlin oma premium-merkki Deluxe tarjoaa luksustason herkkuja hämmästyttävän huokeaan hintaan. Osa tuotteista on myynnissä vain pääsiäissesongin ajan, joten omat suosikit kannattaa napata ostoskoriin hyvissä ajoin.


Valitse pääsiäisen päätähdeksi vaikkapa minttumarinoitua karitsan karetta ja tarjoile sen lisukkeena herkullista parsakaali-perunapaistosta. Tai jos mielesi tekee meren antimia, voit poimia lautasellesi Deluxe-sarjan maukkaita mätejä ja kaloja.


Aterian jälkeen onkin mukava maistella laadukkaita juustoja, ja hetken päästä pöytään voi kantaa kupposet kahvia ja crème brûlée -paahtovanukkaat. Tai ehkä sittenkin belgialaista suklaakakkua ja tiramisua?


Favorinan vastustamattoman vastuulliset suklaat

Pääsiäinen ei olisi pääsiäinen ilman suussa sulavia suklaaherkkuja. Suloiset suklaamunat sekä herttaiset suklaapuput ja -lampaat ovat oivia tuliaisia kevään kyläilyille. Makeat maistiaiset sopivat tietenkin myös pienten virpojien mukaan sujautettaviksi.


Vastuullista suklaanystävää ilahduttaa tieto siitä, että kaikki Favorina-suklaamme ovat vastuullisuussertifioituja. Voit tutustua kaakaon laatu- ja vastuukriteereihimme tarkemmin täällä. Suklaiden lisäksi Favorinan valikoimasta löytyy muun muassa marsipaanitankoja, kuorrutettuja manteleita ja pääsiäiskeksejä.


Jos taas haluat yllättää perheesi tai ystäväsi pääsiäisen kunniaksi, voit tarjoilla suklaamunat aivan uudella tavalla – nimittäin rahka-persikkatäytteen kera. Herkullista pääsiäistä!