Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

UEFA EURO 2024™ Lidl Kids Team

UEFA EURO 2024™ Lidl Kids Team -arvonta on päättynyt ja voittajille ilmoitetaan onnenpotkusta henkilökohtaisesti puhelinsoitolla ja sähköpostilla. Kiitos kaikille osallistuneille!

UEFA EURO 2024™ Lidl Kids Team

LATAA LIDL PLUS -SOVELLUS JA TEE SÄÄSTÖJÄ JO TÄNÄÄN!

Lidl on jalkapallon EM-kisojen 2024 kansainvälinen kumppani

Lidl on jalkapallon EM-karsintojen ja UEFA EURO 2024™ -turnauksen virallinen yhteistyökumppani maailmanlaajuisesti. Yhteistyö alkoi maaliskuussa 2023 EM-karsintapeleissä ja huipentuu Saksassa kesällä 2024 pelattaviin kisoihin.


Kumppanuus on Euroopan suurimpiin kauppaketjuihin kuuluvalle Lidlille luonteva valinta: Lidl toimii kansainvälisesti yli 30 maassa ja sillä on yli 12 000 myymälää. Aivan kuten jalkapallo inspiroi miljoonia ihmisiä joka päivä, Lidl on jokapäiväisten ostosten luotettava kumppani miljoonille asiakkaille kaikkialla Euroopassa.


Lidl haluaa UEFA-yhteistyössä pitää esillä terveellisen ruoan, urheilun ja liikunnan merkitystä aktiivisessa ja terveellisessä elämäntavassa. Sillä, miten syömme ja kuinka paljon liikumme, on valtava vaikutus terveyteemme ja ympäristöön. Lidl kehittää valikoimaansa planetaariseen ruokavalioon perustuen, jotta asiakkaiden olisi tulevaisuudessa helpompi tehdä valistuneita ostopäätöksiä terveellisistä ja kestävästi tuotetuista tuotteista.