UEFA EURO 2024™

Lidl on jalkapallon EM-karsintojen ja UEFA EURO 2024™ -turnauksen virallinen yhteistyökumppani maailmanlaajuisesti.

UEFA EURO 2024™

Lidl on jalkapallon EM-kisojen 2024 kansainvälinen kumppani

Kesän jalkapallojuhla potkaistaan käyntiin perjantaina 14.6.2024, kun UEFA EURO 2024™ -turnaus käynnistyy. Luvassa on Euroopan huippujalkapalloilijoiden mittelyä kokonaisen kuukauden ajan. Me lidliläiset varustamme kotikatsomot edullisilla ruoilla, juomilla ja naposteltavilla. Tervetuloa ostoksille kisaeväiden kotikentälle!


Lidl on jalkapallon EM-karsintojen ja UEFA EURO 2024 -turnauksen virallinen yhteistyökumppani maailmanlaajuisesti. Kisahuuma on näkynyt Lidl Plus -äpissä jo ennen turnausta, kun arvoimme asiakkaillemme matkoja EM-matseihin. Kevään ehdoton jalkapallotapaus oli myös Lidl Kids Teamin kokoaminen. 11 suomalaista lasta pääsee saattamaan pelaajia kentälle 1.7. pelattavassa pudotuspeliottelussa. Muista olla tuolloin tv:n ääressä bongaamassa kotimaamme reippaat edustajat.


Lidlin ja UEFA:n yhteistyö alkoi maaliskuussa 2023 EM-karsintapeleissä ja huipentuu Saksassa pelattaviin kisoihin. Kumppanuus on Euroopan suurimpiin kauppaketjuihin kuuluvalle Lidlille luonteva valinta: toimimme kansainvälisesti yli 30 maassa. Aivan kuten jalkapallo inspiroi miljoonia ihmisiä joka päivä, Lidl on jokapäiväisten ostosten luotettava kumppani miljoonille asiakkaille kaikkialla Euroopassa.


Lidl haluaa UEFA-yhteistyössä pitää esillä terveellisen ruoan, urheilun ja liikunnan merkitystä aktiivisessa ja terveellisessä elämäntavassa. Sillä, miten syömme ja kuinka paljon liikumme, on valtava vaikutus terveyteemme ja ympäristöön.

SUOMEN LIDL KIDS TEAM SAATTAMASSA PELAAJIA ⬇

SUOMEN LIDL KIDS TEAM SAATTAMASSA PELAAJIA ⬇

LATAA LIDL PLUS -SOVELLUS JA TEE SÄÄSTÖJÄ JO TÄNÄÄN!