Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

LIDL PLUS IMPRINT

Imprint Lidl Stiftung & Co. KG

Lidl Stiftung & Co. KG


Osoite:


Lidl Stiftung & Co. KG

Stiftsbergstraße 1

74167 Neckarsulm

Saksa


Stuttgartin käräjäoikeus (Amtsgericht): HRA 102314


Lidl Stiftung & Co. KG:ta edustaa LSt Stiftung, jonka kotipaikka on Dresden, Sachsenin alueneuvosto, AZ 20-2245/501. LSt Stiftungia edustaa kaksi johtajaa, mukaan lukien Kenneth McGrath ja Pierre Schalbe, jotka valtuutetaan edustamaan yritystä kaksi yhdessä.


ALV-tunnus: DE145803808.


Jonka puolesta asioita Suomessa hoitaa:


Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö,

Niittymäentie 7, PL 500, Y-tunnus 1615779-0.

Yhteystiedot: asiakaspalvelu@lidl.fi tai lidl.fi/asiakaspalvelu


Jos tämä verkkosivu sisältää ulkoisia linkkejä (hyperlinkkejä) kolmansien osapuolien verkkosivuille, ainoastaan niiden palveluntarjoaja on vastuussa näistä linkitetyistä sivuista. Lidl on tarkastanut linkkien kohdesivujen sisällön mahdollisilta oikeudellisilta loukkauksilta ennen linkkien asettamista. Lidl ei kuitenkaan voi vaikuttaa kohdesivujen sisältöön ja ei siksi nimenomaisesti hyväksy linkitettyjen sivujen sisältöä. Lidl tarkistaa linkitetyt sivut säännöllisesti. Jos Lidl havaitsee linkitetyllä sivulla jonkin rikkomuksen, linkki poistetaan välittömästi. Linkitetyn sivun palveluntarjoaja on yksin vastuussa mahdollisesta laittomasta, väärästä tai vaillinaisesta sisällöstä ja sivujen sisältämän tiedon aiheuttamasta vahingosta.


Tutustu Lidl Plus -tietosuojaselosteeseen täältä.