Parkside

Tee itse ja onnistu

Parkside

Laatutuotteet tee se itse -projekteihin

Parkside -työkalujen avulla työpajasi on valmis mihin tahansa projektiin. Valikoimaamme kuuluu kaikenlaisia ​​sähkötyökaluja ja oheistarvikkeita. Parkside tarjoaa laajan valikoiman laitteita, mutta se takaa myös tiukat turvallisuus- ja laatutarkastukset. Työkaluilla on vertaansa vailla oleva hinta-laatusuhde ja korkea suorituskyky, joka täyttää tee-se-itse-ihmisten tarpeet.

Parkside Plasmaleikkuri
Tukeva, tehokas ja kätevän kokoinen laite

Elektronisesti säädelty, hiljainen ja tasainen plasmasäde. Tarkkaan ja puhtaaseen erotusleikkaukseen, sopii jopa 12 mm paksulle materiaalille. 

Laadukas leikkuu­poltin muovikahvalla

Kosketukseton leikkuu pilottisytytyksellä – vähentää polttosuuttimen kulumista. Paineilmaliitäntä takana, sisältää paine­mittarin ja paineenalentimen.

Yhteensopiva yleisimpien kompressoreiden kanssa

Ylikuormitussuojaus, lämpötilan valvontalaite ja merkkivalot. Työskentelypaine: 4–4,5 bar ja leikkuuteho: kupari 1–4 mm / ruostumaton teräs 1–8 mm / alumiini 1–8 mm / rauta 1–10 mm / teräslevy 1–12 mm.

Parkside Täytelankahitsauskone
Tehokas ja kompakti laite

Automaattinen hitsausvirran ja langansyötön säätö. Jäähdytystuuletin ja ylikuormitussuoja, jossa lämpötilan valvontalaite ja merkkivalot.

Toimii ilman suojakaasua

Tehokas ja kompakti laite, joka soveltuu mukana kuljetettavaksi. Sovitus materiaalin paksuuteen (0,8–3 mm) yhdellä kiertonupilla.

Parkside Kompressori
Äänenvoimakkuus vain 68 dB

24 litran säiliö, jossa kondenssiveden tyhjennysruuvi. Öljyvapaa moottori ja teho: 1,5 kW.

Portaaton säätö 0–8 bar

Toinen liitäntä säiliöpaineen ulosotolle. 2 painemittaria: baari- ja PSI-asteikot.