KERÄÄ LEIMOJA JA OSALLISTU ARVONTAAN

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus, jolla voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan leimoja keräämällä.

Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi ilmaiseksi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avaa sitten sovellus ja valitse ”Aloita keräily”. Leimojen keräys alkakoon!
 

Miten osallistun leimakortti-arvontaan?

Voita vuoden hedelmät ja vihannekset 6.–12.1.2022

Leimakorttiarvonnassa ansaitset uuden leiman aina, kun ostat vähintään 2 eurolla hedelmiä tai vihanneksia ja skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla.

Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat 6 eurolla heviä, ansaitset 3 leimaa.* Kun olet ansainnut yhteensä 5 leimaa, leimakortti on täynnä ja voit lähettää sen arvontaan. Arvonnan osallistumisaika on 6.–12.1.2022.

Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Leimakorttiarvonnan pääpalkintona on hedelmät ja vihannekset vuodeksi, eli voit voittaa 475 € arvoisen Lidl-lahjakortin (arvo laskettu hedelmä- ja vihannesvalikoimamme keskihinnan ja vuotuisen syöntisuosituksen perusteella).

Lisäksi arvomme 5 kappaletta 6 kuukauden premium-lahjakortteja BookBeatille (arvo 119,94 €/kpl) ja 5 kappaletta 50 € arvoisia Lidl-lahjakortit.

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja heidän etunimensä julkaistaan tällä sivustolla.

* Ostosaldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti eikä lahjakortin ostaminen.

 

 Leimakorttiarvontojen voittajat:

Viikko 52 Luksusloman Lappiin voitti Hannu R. - paljon onnea voittajalle!
Viikko 51 One Plus 8T -puhelimen voittivat: Taru H., Tuula M., Teuvo R., Mikko P. ja Elina R.
Viikko 50  Huawei-aktiivisuusrannekkeen ja 100 € lahjakortin voittivat: Riitta L., Mikko L., Maksim M., Raija N. ja Laura R. iPhone 12 puhelimen voittivat: Kristiina P. ja Kati S.
Viikko 49 liput leijonien MM-peliin voitti Adam R.
Viikko 48 kokkauskurssin voittivat Pete E. ja Markku V.
Viikko 47 Nextoryn lahjakortit voittivat Eeva H., Tapani P., Mari K., Jukka L. ja Wille S.
Viikko 42 100 € lahjakortin ja airfryerin voitti Niina A-V.
50 € lahjakortin voittivat: Marja V., Maija B., Auli S., Iryna B. ja Emma P. Haudutuskattilan voittivat: Irina M., Marja-Liisa E., Atte K., Tiina I. ja Harri L.

Leimakortin käyttöehdot

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.

Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.

Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.

Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.