Kerää leimoja ja osallistu arvontaan

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen uusi ominaisuus, jossa voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan keräämällä leimoja.

Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi sovelluskaupastasi ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avatessasi sovelluksen, valitse "Aloita keräily" ja leimojen keräily voi alkaa.

Miten osallistun leimakortti-arvontaan?

KERÄÄ LEIMOJA OSTAMALLA ITALIAN HERKKUJA 14.–20.10.2021

Lokakuun leimakorttiarvonnassa maistuvat aidot Italian maut! Leimakorttiarvonnassa ansaitset uuden leiman aina, kun ostat vähintään yhdellä eurolla Italiamo-tuotteita ja skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla. Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat Italiamo-tuotteita 5 eurolla, saat leimakortin täyteen kerralla*. Kun olet ansainnut yhteensä 5 leimaa, leimakortti on täynnä ja voit lähettää kortin arvontaan Lidl Plus -sovelluksessa. Arvonnan osallistumisaika on 14.–20.10.2021.

Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Arvomme osallistuneiden kesken yhden Airfryer-kiertoilmakypsentimen ja 100 €:n lahjakortin (arvo 54,99 € + 100 €). Lisäksi arvomme viisi haudutuskattilaa (arvo 29,90 €), jonka avulla loihdit vaikka kotitekoista bolognese-kastiketta. Arvomme myös viisi 50 €:n arvoista Lidl-lahjakorttia.

 

Edellisten leimakorttiarvontojen voittajat:

Viikko 39 sauvasekoitinsarjan voittivat Anna-Kaisa M., Anne K., Jukka K., Päivi T., ja Eija H.
Monitoimileikkurin voittivat: Esa V., Pertti K., Erika E., Teppo S. ja Jan V.
50 € Lidl -lahjakortin voittivat: Sari H., Lauri L., Hanna P., Arja S. ja Pirkko V. Onnea voittajille!

Viikko 37 Oktoberfest-juhlat itselleen voitti: Toni T., Oktoberfest asut voittivat: Heli K., Leo S., ja Olia A. 50 € lahjakortin voittivat: Susanna U., Kirsi T., Jouni T., Seppo H., ja Jukka K. Prost ja onnea voittajille!

Viikko 27 10 kpl Jari Litmasen pelipaitaa voittivat: Kaisa V., Jouko M., Berit L., Tiia H., Tiina A., Kirsi L., Jesse P., Eemeli K., Nina H., ja Jarkko M.
Viikolla 28 Tepro-kaasugrillin voittivat: Heikki T., Sanna L., Erja V., Mia N. ja Anne L.
Viikolla 29  Lidl x Makia -hupparin voittivat: Sari K., Jenny H., Kari K., Maiju A., Ville V., Kalle K., Sanna N., Eve-Liis G., Thanh H. ja Sirpa S.
Viikolla 30 Lidl brändätyn Jopon voittivat: Yrjö R., Jan V. ja Carl-Henrik R.
Viikolla 31 Lidl-herkkukorin voittivat: Kaija S., Yngve H., Jyrki P., Päivi S. ja Anu T.
Viikolla 32 iPhone 12:sen voittivat: Angela M., Kirsi S., Heidi K., Tuula M. ja Minna K.
Viikolla 34 BMW i3 -sähköauton voitti itselleen Katri Y., pajon onnea voittajalle!

Leimakortin käyttöehdot

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.

Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.

Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.

Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.