KERÄÄ LEIMOJA JA OSALLISTU ARVONTAAN 23.3.–10.4.2023

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus, jolla voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan leimoja keräämällä.

Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi ilmaiseksi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avaa sitten sovellus ja valitse ”Aloita keräily”. Leimojen keräys alkakoon!

MITEN OSALLISTUN LEIMAKORTTIARVONTAAN?

PÄÄSIÄISEN LEIMAKORTTIKAMPANJA 23.3.–10.4.

Uuden leimakorttiarvonnan pääpalkinnolla rullaat mukavasti kevääseen: yksi onnekas voittaa itselleen Helkaman kustomoidun sähköpyörän kotiovelle kuljetettuna. Pyörän budjetti on n. 3 200 €, eli voit valita esimerkiksi e-fatbiken tai city-sähköpyörän lempivärissäsi. Arvomme myös 5 kpl 100 €:n Lidl-lahjakortteja.

Osallistu kisaan Lidl Plus -äpissä keräämällä leimoja ja lähettämällä täysi leimakortti arvontaan. Leiman saat aina, kun ostat Favorina- tai Deluxe-tuotteita vähintään kahdella eurolla 23.3.–10.4.2023. Muista siis skannata Lidl Plus -korttisi kassalla ostoksia tehdessä. Kuudella leimalla pääset mukaan arvontaan.

Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat Favorina- tai Deluxe-tuotteita kahdeksalla eurolla, saat heti kerättyä neljä leimaa. Kuuden leiman jälkeen leimakortti on täynnä ja voit lähettää sen arvontaan. Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Pääpalkintona arvomme noin 3 200 euron arvoisen sähköpyörän. Voittaja saa valita pyörän mallin ja värin 3 200 euron budjetin puitteissa. Pyörä myös toimitetaan suoraan voittajan kotiovelle. Lisäksi arvomme viisi kappaletta 100 euron arvoisia lahjakortteja Lidliin.

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja heidän etunimensä ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tällä sivustolla sekä some-tileillämme.

Leimakortin käyttöehdot

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.

Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.

Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.

Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.

Edellisten arvontojen voittajat

Hevileimakorttiarvonnan voittaja:

Viikolla 7. Vuoden hevit, eli 517 € Lidl-lahjakortin voitti Saija T. Onneksi olkoon!

Vegeleimakorttiarvonnan voittajat:

Viikolla 3. 500 € Lidl-lahjakortin voitti Minea T. Blenderin voittivat Tuula I., Laura P., Eira K. ja Riikka R. Vihannes- ja hedelmäkuivurin voittivat Kaisa P., Tanja M., Kirsi K. ja Sanna L. Onnea voittajille!

Joulun leimakorttiarvonnan voittajat:

Viikolla 52. Vuoden ostokset Lidliin voitti Pia L. Paljon onnea voittajalle!
Viikolla 51. BookBeat-lahjakortit voittivat: Kati L., Kati K., Eero P., Maj-Ruth K., Daisy E., Jaana M., Birgitta L., Aleksi L., Jarmo I. ja Sanna B.
Viikolla 50. Lidl premium-herkkukorit voittivat: Aave N., Miro M., Kaie K., Mirja J., Jari K., Ritva K., Katariina O., Rose-Mari L., Evgeny S. ja Marjukka L. Onnea!
Viikolla 49. Finnkinon leffalippupaketit voittivat:  Salla H., Maria S., Taru R., Katja P., Sinikka H., Anniina N., Ulla-Maija V., Suvi R., Fikrete C. ja Päivi P. Onnea voittajille!
Viikolla 48. Amazfit älykellot voittivat:  Tom H., Xiaomei Z., Sanna I., Anne M. ja Tiina N. Onnittelut voittajille!
Viikolla 47. kohinavaimennetut Bluetooth-kuulokkeet voittivat:  Juha K., Kyllikki J., Nina S. ja Teija-Tiina H. Onnea!
Viikolla 46. 100 € Lidl-lahjakortit voittivat:  Tero T., Susanna V., Sirpa L., Nina L. ja Karariina A-B. Onnittelut voittajille!