KERÄÄ LEIMOJA JA OSALLISTU ARVONTAAN 10.11.–24.12.2022

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus, jolla voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan leimoja keräämällä.

Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi ilmaiseksi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avaa sitten sovellus ja valitse ”Aloita keräily”. Leimojen keräys alkakoon!

MITEN OSALLISTUN LEIMAKORTTIARVONTAAN?

JOULUN LEIMAKORTTIKAMPANJA 10.11.–24.12.

Joulu on antamisen aikaa. Me Lidlillä haluamme jakaa lahjoja sovelluksemme käyttäjille jo hyvissä ajoin, joten käynnistämme joulun leimakorttikampanjan heti marraskuun alussa. Voit voittaa upeita palkintoja ensimmäisestä viikosta lähtien, ja kaiken kruunaa joulun muhkein lahjapaketti: ilmaiset Lidl-ostokset vuodelle 2023!

Osallistu kisaan Lidl Plus -äpissä keräämällä leimoja ja lähettämällä täysi leimakortti arvontaan. Leiman saat aina, kun teet ostoksia vähintään 35 eurolla 10.11.–24.12.2022. Muista siis skannata Lidl Plus -korttisi kassalla ostoksia tehdessä. Kolmella leimalla pääset mukaan arvontaan.

Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat 70 eurolla, ansaitset 2 leimaa. Kolmen leiman jälkeen leimakortti on täynnä ja voit lähettää sen arvontaan. Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Pääpalkintona arvomme yhdelle voittajalle vuoden ilmaiset ostokset (arvo 5 400 euroa*). Palkinto toimitetaan voittajalle fyysisinä Lidl-lahjakortteina, lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi. Leimat kannattaa koota kasaan mahdollisimman nopeasti, sillä arvomme leimojen keräysaikana myös mahtavia viikkopalkintoja. Täytetyn leimakortin lähettämällä osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihin, jotka sen jälkeen suoritetaan.

* Pääpalkinnon arvo perustuu Turun yliopiston viitebudjettilaskelmiin pariskunnan kuukauden ruokakustannuksista.

 

 

Lista viikkopalkinnoista

13.11. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl 100 € Lidl-lahjakortteja (arvo 100 €/kpl) ARVOTTU
20.11. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan 4 kpl kohinavaimennetut Bluetooth-kuulokkeet (arvo 59,99 €/kpl) ARVOTTU
27.11. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl Amazfit älykelloa (arvo 59,99 €/kpl)
4.12. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Finnkinon leffalippupakettia 2 lippua/paketti, (arvo 25,30 €/paketti)
11.12. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Lidl premium-herkkukoreja (arvo 39,90/kpl)
18.12. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl 3kk Bookbeat Premium lahjakortteja (44,97 €/kpl)
24.12  mennessä osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkinto: Vuoden ostokset Lidl-myymälöihin. (arvo 5400 €)

Eikö arpaonni osunut kohdallesi? Tutustu kumppaneidemme loistaviin jouluetuihin ja tee arjen säästöjä.

Leimakortin käyttöehdot

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.

Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.

Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.

Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.

Edellisten arvontojen voittajat

Joulun leimakorttiarvonnan voittajat:

Viikolla 47. kohinavaimennetut Bluetooth-kuulokkeet voittivat:  Juha K., Kyllikki J., Nina S. ja Teija-Tiina H. Onnea!
Viikolla 46. 100 € Lidl-lahjakortit voittivat:  Tero T., Susanna V., Sirpa L., Nina L. ja Karariina A-B. Onnittelut voittajille!

Coca-Cola -leimakorttiarvonnan voittajat:

Viikolla 45. 65” Samsung-television, kaiuttimen ja korillisen Coca-Colaa voitti Jussi H. Onneksi olkoon!
Viikolla 44. Coca-Cola -hupparit voittivat: Patryk B., Martta M., Pekka R., Maire K., Vesa H., Kati H., Elina N., Tarmo A., Vesa L., Harri N., Ville A., Arto T., Teemu K., Tarja N., Harri E., Mikko N., Jouni L., Baret Z., Ann-Maarit R., Päivi M., Toni S., Abu Naser M., Pasi T., Pirjo S., Jasper V., Marjo-Leena V., Tarja K., Leo J., Johanna M., Teija V., Helina A., Leena I., Behar R., Jenna S., Vesa K., Tomohito K., Merja V., Kirsti M., Jaana V., Sirpa R., Ismo O., Pekka N., Jukka T., Satu P., Sirri A., Peter T., Soile S., Niko K., Tiina L. ja Elias S. Onnea!  

Euroopan makumatka -leimakorttiarvonnan voittajat:

Viikolla 43. VR-lahjakortin voitti Satu K. Paljon onnea voittajalle!
Viikolla 41. 50 €:n Lidl-lahjakortin voittivat: Petri H., Dmitriy L., Attila K-M., Outi H. ja Natalia H. Onnea!
Viikolla 40. Vaellusreput voittivat: Hanna P-K., Nezha S., Ari R., Sari Ö. ja Mia O. Onnea voittajille!