KERÄÄ LEIMOJA JA OSALLISTU ARVONTAAN 28.4.–25.5.2022

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus, jolla voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan leimoja keräämällä.

Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi ilmaiseksi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avaa sitten sovellus ja valitse ”Aloita keräily”. Leimojen keräys alkakoon!
 

Miten osallistun leimakorttiarvontaan?

1 Paina ”Aloita keräily”
2 Kerää 5 leimaa leimakorttiin
3 Lähetä täysi leimakortti arvontaan
4 Voit voittaa Polarin urheilukellon ja muita palkintoja

LÄTKÄLEIMAKORTTI 28.4.–25.5.

Jääkiekkohuuma hiipi leimakorttiin! MM-kotikisojen kunniaksi laukaisimme käyntiin uuden leimakorttikampanjan. Ostamalla lätkäheviä, eli Suomen Jääkiekkoliiton pääyhteistyökumppani -logolla varustettuja hedelmiä ja vihanneksia, voit osallistua arvontaan, jonka pääpalkintona on Polar Grit X Pro Titan -urheilukello (arvo 599 €). Kellon lisäksi palkintoina 2 kpl lippupaketteja (2 lippua/paketti) MM-kisojen peliin Suomi–Tsekki (Tampereella 24.5.) ja Lidlin lahjakortteja.

Kerää leimoja ostamalla Lidlin ja Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyölogolla varustettua lätkäheviä 28.4.–25.5.2022 ja skannaamalla Lidl Plus -korttisi kassalla. 2 euron ostoksesta saat 1 leiman, ja viidellä leimalla pääset mukaan arvontaan.

Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat 6 eurolla hedelmiä tai vihanneksia, ansaitset 3 leimaa. Kun olet ansainnut yhteensä 5 leimaa, leimakortti on täynnä ja voit lähettää sen arvontaan. Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Viikoittain vaihtuvia palkintoja


Viikko 19. arvomme lippuja jääkiekon MM-kisoihin
Viikko 20. 5 kpl 50 € arvoista Lidl-lahjakorttia
Viikko 21. Arvomme Polar Grit X Pro Titan -urheilukellon

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja heidän etunimensä ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tällä sivustolla sekä some-tileillämme.

Edellisten arvontojen voittajat

Viikolla 19. Lippupaketit MM-kisoihin Suomi-Tsekki otteluun voittivat: Raija P. ja Tatu S. Paljon onnea!

Viikolla 17. Painepesurin voitti Laura P., 50 € lahjakortit voittivat: Kimmo A., Eija H., Leena K., Maarit S. ja Paula N. Paljon onnea!

Viikolla 16. keltaisen vespan onnellinen voittaja on Minna P., sylintäydeltä onnea voittajalle!

Viikolla 15. Liput jääkiekon MM-kisoihin voitti: Hannu A. j Kari H., paljon onnea!

Viikolla 14. Applen Air Pod Pro -kuulokkeet voittivat: Juha K., Hanna P., Saku T., Mirja P., ja Ilkka P., paljon onnea voittajille!

Leimakortin käyttöehdot

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.

Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.

Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.

Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.