KERÄÄ LEIMOJA JA OSALLISTU ARVONTAAN 20.6.–28.8.2022

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus, jolla voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan leimoja keräämällä.

Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi ilmaiseksi sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avaa sitten sovellus ja valitse ”Aloita keräily”. Leimojen keräys alkakoon!
 

Miten osallistun leimakorttiarvontaan?

KESÄN LEIMAKORTTI 20.6.–28.8.


Lampunhenki on saapunut toteuttamaan Lidl Plus -asiakkaidemme villeimmätkin toiveet! Miltä kuulostaisi kruisailu uuden Mini Cooperin ratissa?  Nyt se tai jokin muu hulppea kesäpalkinto voi olla sinun.

Osallistu kisaan Lidl Plus -äpissä keräämällä leimoja ja lähettämällä täysi leimakortti arvontaan. Leiman saat jokaisesta 35 euron arvoisesta ostoksesta, jonka teet 20.6.–28.8.2022. Muista skannata Lidl Plus -korttisi kassalla ostoksia tehdessä. Kolmella leimalla pääset mukaan arvontaan.

Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat 70 eurolla, ansaitset 2 leimaa. Kun olet ansainnut yhteensä 3 leimaa, leimakortti on täynnä ja voit lähettää sen arvontaan. Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Pääpalkintona arvomme Mini Cooper SE Maximise -auton (arvo 42 184 €). Leimat kannattaa koota kasaan mahdollisimman nopeasti, sillä arvomme myös mahtavia viikkopalkintoja. Täytetyn leimakortin lähettämällä osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihin, jotka sen jälkeen suoritetaan.

Viikoittain vaihtuvat palkinnot

Viikko 26. arvomme 1 kpl kajakin ARVOTTU
Viikko 27. 2 kpl Särkänniemi lippupaketteja (2 ranneketta/paketti) ARVOTTU
Viikko 28. 3 kpl Samsung Galaxy Z Flip 3, green -älypuhelimia ARVOTTU
Viikko 29. 1 kpl SUP-laudan (sisältää pumpun) ARVOTTU
Viikko 30. 5 kpl Crivit-uimapatjoja ARVOTTU
Viikko 31. 5 kpl itsestään täyttyviä makuualustoja ARVOTTU
Viikko 32. 5 kpl 50 € arvoisia Lidl-lahjakortteja ARVOTTU
Viikko 33. 1 kpl Lahjakortin Järvisydämeen, kylpyläloma sviitissä kahdelle
Viikko 34. 10 kpl Bookbeat premium lahjakortteja 3 kk
Viikko 35. Mini Cooper SE Maximise -sähköauton

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja heidän etunimensä ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan tällä sivustolla sekä some-tileillämme.

Edellisten arvontojen voittajat

Kesän leimakorttiarvonnan voittajat:

Viikolla 32. 50 €:n Lidl-lahjakortin voittivat: Päivi O., Petri E., Nina H., Krista N. ja Ilona K. Paljon onnea!
Viikolla 31. Itsestään täyttyvät makuualustat voittivat: Tarja T., Maiju I., Jouni V., Cuong R. ja Jouni S. Onnittelut voittajille!
Viikolla 30. Uimapatjat voittivat: Birgitta L., Wang J., Eevastiina L., Pirkko J. ja Mira H. Onnea!
Viikolla 29. SUP-laudan itselleen voitti Jere P. Paljon onnea voittajalle!
Viikolla 28. Samsung Galaxy Z Flip 3, green -älypuhelimet voittivat: Seppo P., Anu P. ja Anne L. Onnea voittajille!
Viikolla 27. Särkänniemen lippupaketit voittivat: Olavi T. ja Hannu W. Onnittelut!
Viikolla 26. Kajakin itselleen voitti Marketta S. Paljon onnea!

Lätkä-leimakorttiarvonnan voittajat:

Viikolla 21. Polar Grit X Pro Titan -urheilukellon voitti Yan Z. Paljon onnea voittajalle!
Viikolla 20. 50 €:n Lidl-lahjakortin voittivat: Anne-Mari O., Mia M., Annu K., Juta L. ja Jukka Y.
Viikolla 19. Lippupaketit MM-kisoihin Suomi-Tsekki otteluun voittivat: Raija P. ja Tatu S. Paljon onnea!

Leimakortin käyttöehdot

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.

Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.

Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.

Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.