Kerää leimoja ja osallistu arvontaan

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen uusi ominaisuus, jossa voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan keräämällä leimoja.

Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi sovelluskaupastasi ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avatessasi sovelluksen, valitse "Aloita keräily" ja leimojen keräily voi alkaa.

Miten osallistun leimakortti-arvontaan?

Voita BMW i3 -sähköauto 5.7.–22.8.2021

Lidl Plus -äppi on päässyt vilkkaaseen yhden vuoden ikään! Sen kunniaksi päätimme järjestää kaikkien aikojen leimakorttiarvonnan.

Tässä leimakorttiarvonnassa ansaitset uuden leiman aina, kun ostat 30 eurolla ja skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla. Kertaostoksesta voi saada useamman kuin yhden leiman. Jos esimerkiksi ostat 60 eurolla, ansaitset 2 leimaa.* Kun olet ansainnut yhteensä 3 leimaa, leimakortti on täynnä ja voit lähettää kortin arvontaan. Arvonnan osallistumisaika on 5.7.–22.8.

Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Arvonnan pääpalkintona on BMW i3 -sähköauto (arvo n. 38 500 €).**

BMW i3 pähkinänkuoressa:

•    7,3 sekunnissa 0:sta 100 km:iin/t
•    170 hv ja 250 Nm:n vääntö
•    Polttoaineenkulutus nolla
•    CO₂-päästöt nolla
•    Jopa 260 km:n toimintasäde sähköllä

Varusteita: monitoimiohjauspyörä, vakionopeudensäädin, keskikyynärnoja, säilytystilapaketti, 3-vaiheinen AC-pikalatauskaapeli, LED-valoelementit, Business-navigointijärjestelmä

Lisätietoa i3:sta löydät täältä

Auton arvonta suoritetaan Lidl Suomen Instagram Livessä keskiviikkona 25.8.

Lisäksi arvomme viikoittain upeita kesäpalkintoja:

Viikolla 27 arvotaan ma 12.7. 10 kpl Jari Litmasen pelipaitaa
Viikolla 28 arvotaan ma 19.7. 5 kpl Kaasugrilliä
Viikolla 29 arvotaan ma 26.7. 10 kpl Lidl x Makia -hupparia
Viikolla 30 arvotaan ma 2.8. 3 kpl Lidl Plus brändättyä Jopo-pyörää
Viikolla 31 arvotaan ma 9.8. 5 kpl 40€ arvoisia Lidl-herkkukoreja
Viikolla 32 arvotaan ma 16.8. 5 kpl sinisiä iPhone 12-puhelimia

Täytetyn leimakortin lähettämällä osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihin, jotka sen jälkeen suoritetaan.

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja heidän etunimensä julkaistaan tällä sivustolla.

* Ostosaldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti eikä lahjakortin ostaminen.
** Auton voittajan tulee itse noutaa auto Lidl Suomen pääkonttorilta Espoosta.

Arvontojen voittajat

Viikko 27 10 kpl Jari Litmasen pelipaitaa voittivat: Kaisa V., Jouko M., Berit L., Tiia H., Tiina A., Kirsi L., Jesse P., Eemeli K., Nina H., ja Jarkko M.

Viikolla 28 Tepro-kaasugrillin voittivat: Heikki T., Sanna L., Erja V., Mia N. ja Anne L.

Leimakortin käyttöehdot

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.

Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.

Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.

Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.