Kerää leimoja ja osallistu arvontaan

Leimakortti on Lidl Plus -sovelluksen uusi ominaisuus, jossa voit osallistua upeiden palkintojen arvontaan keräämällä leimoja.

 

Jos et vielä ole Lidl Plus -asiakas, lataa ensin äppi sovelluskaupastasi ja rekisteröidy käyttäjäksi. Avatessasi sovelluksen, valitse "Aloita keräily" ja leimojen keräily voi alkaa.

Upota sormet multaan ja voita 8.–14.4.2021

 

Tässä leimakorttikampanjassa ansaitset uuden leiman aina, kun ostat eurolla kukkasipuleita, kukkamukuloita tai siemenpusseja ja skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla. Kun olet ansainnut 5 leimaa, leimakortti on täynnä ja voit lähettää sen arvontaan. Kampanja on voimassa 8.–14.4.

 

Arvontaan lähetettävien leimakorttien määrää ei ole rajoitettu – mitä useampi osallistuminen, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

 

Jaossa keväisiä palkintoja 

 

Arvonnan pääpalkinto on 5 kpl 100 €:n arvoista Lidl -lahjakorttia. Lisäksi arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan  yksi kasvihuone (arvo n. 50 €) sekä kaksi kasvatusastiaa (arvo n. 30 €/kpl). 

 

Arvonta suoritetaan viikolla 15. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, ja heidän etunimet julkaistaan tällä sivustolla.

Miten osallistun leimakortti-arvontaan?

Millä tuotteilla kerään leimoja?

Leiman saat seuraavista tuotteista:


Siemenpussi pieni hintaryhmä 1 – kukat
Siemenpussi pieni hintaryhmä 1 – vihannekset
Siemenpussi pieni hintaryhmä 1 – yrtit
Siemenpussi iso hintaryhmä 3 – palkokasvit
Siemenpussi iso hintaryhmä 3 – vihannes
Siemenpussi iso hintaryhmä 3 – kukat
Siemenpussi iso hintaryhmä 3 – lajitelma
Siemenpussi premium hintaryhmä 4 – yrtit
Siemenpussi premium hintaryhmä 4 – vihannekset
Siemennauha hintaryhmä 4 – yrtit
Siemennauha hintaryhmä 4 – vihannekset
Siemennauha hintaryhmä 4 – kukat
Siemenlevy hintaryhmä 4 – yrtit
Monivuotinen perenna
Kukkasipuli standard
Kukkasipuli premimum
Miekkaliljan mukula
Dalian mukula

 

 

 

Favorina-leimakorttikampanjan voittajat

Iphone 12 puhelimen voittajat: Jarmo, Leila, Kai, Eija ja Seija

Lapland Hotels -lahjakortin voittaja: Jenna

Paljon onnea voittajille!

Leimakortin käyttöehdot

Leimakortti on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen toiminto. Käytämällä leimakorttitoimintoa ja keräämällä leimoja leimakorttiin asiakkaan on mahdollista osallistua Lidl Suomi Ky:n järjestämään leimakortti-nimiseen arvontaan. Lisätietoja arvonnasta saat Leimakorttiarvonnan osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.

 

Aktivoidakseen leimakortti-toiminnon ja kerätäkseen sen avulla leimoja asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta. Käyttääkseen leimakorttitoimintoa asiakkaan tulee tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Tunnistautuminen tapahtuu joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla sovellukseen rekisteröidyn matkapuhelinnumeron kassalle maksutapahtuman yhteydessä.

 

Leimakorttikampanjan voimassaoloaika, leimoja kerryttävät tuotteet sekä yhteen leimaan oikeuttava tuotteiden arvo ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta. Leimaan oikeuttava tuotteiden arvo määräytyy tuotteen lopullisen myyntihinnan perusteella, jota mahdolliset alennukset tai muut edut voivat tapauskohtaisesti alentaa. Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia tuotteita.

 

Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä leimakorttikampanjaan kuuluvien tuotteiden saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Leimakorttiin ei voi lisätä leimoja jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Leiman lisääminen leimakorttiin jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

 

Lidl ei vastaa leimakorttitoiminnon väärinkäytöstä. Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että leimakorttitoiminto on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Käyttämällä leimakorttitoimintoa asiakas sitoutuu noudattamaan näitä leimakortin käyttöehtoja. Lidl pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Lisäksi Lidl pidättää oikeuden leimakorttitoiminnon muuttamiseen, keskeyttämiseen sekä päättämiseen.