Bonuskupongit saapuivat Lidl Plus -sovellukseen - voit säästää yli 5 %*!

Uuden ominaisuuden avulla kerrytät saldoa jokaisella ostokerralla, mikä vie sinua kohti uutta tavoitetta ja rahanarvoista bonuskuponkia. 

*) Joulukuun bonuskuponkikampanja alkaa 1.12.2020 ja päättyy 31.12.2020. Voit säästää tämän kampanjan aikana jopa 75,50 € ja tehdä säästöä yli 5 %.

  • Aloita saldon kerryttäminen napauttamalla ”Aloita”-painiketta

  • Kerrytä saldoa skannaamalla Lidl Plus -korttisi jokaisella ostokerralla

  • Uusi bonuskuponki vapautuu käytettäväksesi heti, kun olet saavuttanut seuraavan bonustavoitteen

Kuinka paljon saldoa voi kerryttää bonuskupongeilla?

Ansaittu bonuskuponki palkitsee sinut aktiivisuudestasi ja tarjoaa alennusta seuraavista ostoksistasi. Kerrytät saldoa jokaisella ostokerralla, kun skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla. Mitä isommat ostokset, sitä enemmän saldoa ne kerryttävät – voit saavuttaa jopa kuusi bonuskuponkia kuukaudessa. Kunkin kupongin euromääräinen alennus vaihtelee kuukausittain.

 

Joulukuun bonuskuponkikampanja alkaa 1.12.2020 ja päättyy 31.12.2020. Voit säästää tämän kampanjan aikana jopa 75,50 € ja tehdä säästöä yli 5 %.

 

Huomaathan, että saldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortilla maksaminen.

Ostot vähintään50 €120 €250 €400 €800 €1500 €
Bonuskuponki-0,50 €-1,50 €-3,50 €-10 €-20 €-40 €
Säästöä yhteensä0,50 €2,00 €5,50 €15,50 €35,50 €75,50 €

 

Bonuskupongin käyttöehdot

 

Bonuskuponki on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus. Osallistuakseen bonuskuponkikampanjaan, kerryttääkseen saldoa kampanja-aikana ja tavoitellakseen lisäkuponkeja (bonuskupongit), asiakkaan tulee sovelluksen etusivulta aktivoida ominaisuus käyttöönsä napauttamalla "Aloita" -painiketta.  Ominaisuudessa asiakkaan ostosaldo kertyy kampanja-aikana siihen lukeutuvista tuotteista ja ostoista kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Bonuskuponkikampanjan voimassaoloaika, saldoa kerryttävät tuotteet ja ansaittavissa olevat kuponkitavoitteet sekä mahdolliset rajoitukset ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta.

 

Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia ja bonussäästöjä kerryttäviä tuotteita. Saldoa eivät kuitenkaan kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortilla maksaminen. Mikäli olet skannannut Lidl Plus -korttisi ja saat ostotapahtumastasi rahanpalautuksen, vähennetään tämä bonuskupongin bonuskertymästä. Lidl ei vastaa häiriöistä bonuskuponkikampanjaan kuuluvien tuotteiden tai kuponkien saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Mikäli asiakas kampanjan voimassaoloaikana palauttaa tuotteen, joka on kerryttänyt saldoa, vähennetään kertyneestä saldosta tuotteesta palautettu summa. Lisäksi asiakas ei ole enää oikeutettu ansaitsemaansa bonuskuponkiin, mikäli saldo vähenee bonuskuponkitavoitteen alle. Bonussaldokertymään ei voi lisätä ostotapahtumia jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä.

 

Ansaitut bonuskupongit ovat käytössä kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Vain yhden bonuskupongin voi yhdistää yhteen ostotapahtumaan. Samoin muita kuponkeja, jotka vaikuttavat koko ostoksen loppusummaan (esim. tervetuliaiskuponki ja hyvityskuponki) ei voi yhdistää samaan ostotapahtumaan bonuskupongin kanssa. Bonuskuponkia lunastettaessa minimiostosumma on oltava vähintään sama kuin käytettävän bonuskupongin arvo. Kuponkialennusta ei voi käyttää alkoholi-, tupakka- ja nikotiinituotteisiin, äidinmaidonkorvikkeisiin, aikakausi - ja sanomalehtiin, postikortteihin, pullopantteihin tai lahjakortteihin. Bonuskuponkia ei vaihdeta rahaksi. Bonuskuponki on voimassa 10 päivää sen saamisesta. Bonuskuponkia ei voi yhdistää jälkikäteen jo tehtyyn ostotapahtumaan. Bonuskuponkeja ei hyvitetä kampanja-ajan päätyttyä.

 

Lidl ei vastaa bonuskuponkiominaisuuden tai bonuskupongin väärinkäytöstä.