Voit säästää yli 6 % ostoksistasi!

Bonuskuponki-ominaisuuden avulla kerrytät saldoa jokaisella ostokerralla, mikä vie sinua kohti uutta tavoitetta ja rahanarvoista bonuskuponkia.
Kesäkuun bonuskuponkikampanja alkaa 1.6. ja päättyy 30.6.2022. Saldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Voit säästää tämän kampanjan aikana jopa 61 € ja tehdä säästöä yli 6 %.

Ensimmäinen bonuskuponki ilmestyy Lidl Plus -sovellukseesi, kun ostoja on tehty vähintään 50 eurolla. Kuudennen kupongin saat, kun olet tehnyt ostoja 1 000 eurolla. Muista aktivoida ansaitsemasi bonuskupongit äpissä, niin saat seuraavalla ostokerralla kupongin oikeuttaman alennuksen, kun skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla.

Katso alla olevasta taulukosta kesäkuun tavoitetasot.

 

  • Uusi bonuskuponki vapautuu käytettäväksi heti, kun olet saavuttanut seuraavan bonustavoitteen

  • Mitä enemmän ostelee, sitä enemmän säästelee

  • Osallistu kampanjaan skannaamalla Lidl Plus -korttisi kassalla

Bonuskupongin käyttöehdot

Bonuskuponki on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus. Osallistuakseen bonuskuponkikampanjaan, kerryttääkseen saldoa kampanja-aikana ja tavoitellakseen lisäkuponkeja (bonuskupongit), asiakkaan tulee  tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä.  Ominaisuudessa asiakkaan ostosaldo kertyy kampanja-aikana siihen lukeutuvista tuotteista ja ostoista kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Bonuskuponkikampanjan voimassaoloaika, saldoa kerryttävät tuotteet ja ansaittavissa olevat kuponkitavoitteet sekä mahdolliset rajoitukset ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta.

Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia ja bonussäästöjä kerryttäviä tuotteita. Saldoa eivät kuitenkaan kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä bonuskuponkikampanjaan kuuluvien tuotteiden tai kuponkien saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Mikäli asiakas kampanjan voimassaoloaikana palauttaa tuotteen, joka on kerryttänyt saldoa, vähennetään kertyneestä saldosta tuotteesta palautettu summa. Lisäksi asiakas ei ole enää oikeutettu ansaitsemaansa bonuskuponkiin, mikäli saldo vähenee bonuskuponkitavoitteen alle. Bonussaldokertymään ei voi lisätä ostotapahtumia jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Saldon kerryttäminen bonuskertymään jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

Ansaitut bonuskupongit ovat käytössä kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Vain yhden bonuskupongin voi yhdistää yhteen ostotapahtumaan. Samoin muita kuponkeja, jotka vaikuttavat koko ostoksen loppusummaan (esim. tervetuliaiskuponki ja hyvityskuponki) ei voi yhdistää samaan ostotapahtumaan bonuskupongin kanssa. Bonuskuponkia lunastettaessa minimiostosumma on oltava vähintään sama kuin käytettävän bonuskupongin arvo. Kuponkialennusta ei voi käyttää alkoholi-, tupakka- ja nikotiinituotteisiin, äidinmaidonkorvikkeisiin, aikakausi - ja sanomalehtiin, postikortteihin, pullopantteihin tai lahjakortteihin. Bonuskuponkia ei vaihdeta rahaksi. Bonuskuponki on voimassa 10 päivää sen saamisesta. Bonuskuponkia ei voi yhdistää jälkikäteen jo tehtyyn ostotapahtumaan. Bonuskuponkeja ei hyvitetä kampanja-ajan päätyttyä.

Lidl ei vastaa bonuskuponkiominaisuuden tai bonuskupongin väärinkäytöstä.

Lataa Lidl Plus -sovellus ja tee säästöjä jo tänään!