SKANNAA LIDL PLUS -KORTTI JA SÄÄSTÄ

Bonuskuponki-ominaisuuden avulla kerrytät saldoa jokaisella ostokerralla, mikä vie sinua kohti uutta tavoitetta ja arvokasta bonuskuponkia.

Kesäkuun bonuskuponkikampanja alkaa 1.6. ja päättyy 30.6.2023. Saldoa eivät kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Muista aktivoida ansaitsemasi bonuskupongit äpissä, niin saat seuraavalla ostokerralla kupongin oikeuttaman edun, kun skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla.

Ensimmäinen bonuskuponki ilmestyy Lidl Plus -sovellukseesi, kun ostoja on tehty vähintään 60 eurolla. Kolmella ensimmäisellä tavoitetasolla bonuskupongin etu on ilmainen tuote. Saat valita kolmesta vaihtoehtoisesta tuotepalkinnosta oman lempparisi. Neljäs bonuskuponki tuo mukanaan euromääräisen alennuksen ostoksistasi.

Katso alla olevasta taulukosta tavoitetasot. Näet tuotepalkintojen tarkemmat tiedot ansaitsemistasi bonuskupongeista.

 

Ostoja vähintäänKuponkietusi
60 €Raketti spagetti (350 g), kermaviili (laktoositon tai 10 %, 200 g) tai pippurit (sitruuna- tai maustepippuri, 20-35 g)
110 €

Kasvissuikaleet (250 g), servietit (30 kpl/pkt) tai kuohukerma (35 % tai laktoositon 35 %, 200 ml)

200 €

Pinaattikeitto (400 g), neljän hedelmän täysmehu (1 l) tai Biscuit Rings -pikkuleipä (400 g)

450 € 5 €:n kuponki

Ostoja vähintään 60 €

Taso 1.

Ostoja vähintään 110 €

Taso 2.

Ostoja vähintään 200 €

Taso 3.

Bonuskupongin käyttöehdot

Bonuskuponki on kampanjaluontoinen Lidl Plus -sovelluksen ominaisuus. Osallistuakseen bonuskuponkikampanjaan, kerryttääkseen saldoa kampanja-aikana ja tavoitellakseen lisäkuponkeja (bonuskupongit), asiakkaan tulee  tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä.  Ominaisuudessa asiakkaan ostosaldo kertyy kampanja-aikana siihen lukeutuvista tuotteista ja ostoista kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Bonuskuponkikampanjan voimassaoloaika, saldoa kerryttävät tuotteet ja ansaittavissa olevat kuponkitavoitteet sekä mahdolliset rajoitukset ilmoitetaan aina erikseen kampanjakohtaisesti ja ne ovat luettavissa sovelluksesta.

Lidl pidättää oikeuden muuttaa tai vaihtaa kampanja-aikana kampanjaan kuuluvia ja bonussäästöjä kerryttäviä tuotteita. Saldoa eivät kuitenkaan kerrytä alkoholi- ja nikotiinituotteet, pantti ja lahjakortin ostaminen. Lidl ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Lidl Plus -etuohjelman, -sovelluksen tai kassan skannauslaitteiden toimintahäiriöstä, häiriöistä bonuskuponkikampanjaan kuuluvien tuotteiden tai kuponkien saatavuudessa, eikä niiden mahdollisista seurauksista. Mikäli asiakas kampanjan voimassaoloaikana palauttaa tuotteen, joka on kerryttänyt saldoa, vähennetään kertyneestä saldosta tuotteesta palautettu summa. Lisäksi asiakas ei ole enää oikeutettu ansaitsemaansa bonuskuponkiin, mikäli saldo vähenee bonuskuponkitavoitteen alle. Bonussaldokertymään ei voi lisätä ostotapahtumia jälkikäteen tai kampanja-ajan päätyttyä. Saldon kerryttäminen bonuskertymään jälkikäteen ei ole mahdollinen myöskään tapauksessa, jossa Lidl Plus -korttia ei ole skannattu onnistuneesti oston yhteydessä kassalla.

Ansaitut bonuskupongit ovat käytössä kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä (poislukien Outlet-myymälät). Vain yhden bonuskupongin voi yhdistää yhteen ostotapahtumaan. Kuponkeja, jotka vaikuttavat koko ostoksen loppusummaan (esim. euromääräiseen alennukseen oikeuttava hyvityskuponki tai bonuskuponki) ei voi yhdistää samaan ostotapahtumaan toisen samankaltaisen kupongin kanssa. Bonuskuponkia lunastettaessa minimiostosumma on oltava vähintään sama kuin käytettävän bonuskupongin arvo. Kuponkialennusta ei voi käyttää alkoholi-, tupakka- ja nikotiinituotteisiin, äidinmaidonkorvikkeisiin, aikakausi - ja sanomalehtiin, postikortteihin, pullopantteihin tai lahjakortteihin. Bonuskuponkia ei vaihdeta rahaksi. Bonuskuponki on voimassa 10 päivää sen saamisesta. Bonuskuponkia ei voi yhdistää jälkikäteen jo tehtyyn ostotapahtumaan. Bonuskuponkeja ei hyvitetä kampanja-ajan päätyttyä.

Lidl ei vastaa bonuskuponkiominaisuuden tai bonuskupongin väärinkäytöstä.

Lataa Lidl Plus -sovellus ja tee säästöjä jo tänään!