Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

LIDL OUTLET – KÄYTTÖTAVAROITA HUIPPUHALVALLA

Lidlin laadukkaat käyttötavarat ovat tunnetusti halpoja, mutta nyt voit saada niitä vieläkin edullisemmin! Lidlin omassa Outlet-myymälässä on myynnissä esimerkiksi pienkodinkoneita, leluja, työkaluja, paperitavaraa ja keittiötarvikkeita jopa 75 prosentin alennuksella.


Outletin tuotteet vaihtuvat tiuhaan, sillä sinne saapuu myyntiin valikoimasta poistuvia tuotteita ja loppueriä. Hyllyissä on siis uutta täytettä joka viikko. Hintalapuista löytyy vai edullisia tasasummissa 1 euron ja 20 euron välillä. Hinnat erotat selkeästi eriväristen hintalappujemme ansiosta.


Outletin tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Takuu on kuitenkin voimassa samalla tavalla kuin tavallisesta myymälästämme ostetuilla tuotteilla: jos tuotteella on takuu, siitä on maininta käyttöohjeessa, tuotepakkauksessa tai ostokuitissa. Ostokuitti toimii takuukuittina, joten pidä se tallessa.


Outlet sijaitsee samassa rakennuksessa Nöykkiön Lidl-myymälän kanssa osoitteessa Sillankorva 3, 02300 Espoo. Käynti sinne on tavallisen myymälän sisältä.


Tarkista Outlet-myymälän sijainti ja aukioloajat myymälähausta.