PÄÄSIÄISEN SUURI MUNAJAHTI 30.3.2024 🐣

Pääsiäisen Suuri munajahti neljässä kaupungissa 30.3.2024

Lidlin Suuri munajahti on täällä taas! Haastamme lapsiperheet ja lapsenmieliset mukaan pääsiäisen Suureen munajahtiin Lidl Plus -sovelluksemme avulla. Hauska ulkoilmaseikkailu järjestetään Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä pääsiäislauantaina 30.3.2024 klo 10–12.


Kaikki munajahtiin osallistuneet saavat pääsiäispalkinnon: 150 ensimmäiselle on jaossa herkkukassi ja sen jälkeen palkitsemme osallistujat suklaayllätyksellä. Lisäksi järjestämme mahtavan arvonnan. Kaikki vähintään yhden munajahdin QR-koodin lukeneet ja sen takaa paljastuvan etukupongin käyttäneet osallistuvat automaattisesti yhden 500 €:n Lidl-lahjakortin arvontaan.


Hauskan pääsiäistunnelman luomiseksi kehotamme kaikkia osallistujia pukeutumaan pääsiäiseen sopiviin naamiaisasuihin. Osallistua voit totta kai myös ilman naamiaisasua. Munajahdin maalina toimivilla pääsiäispisteillä tarjoamme osallistujille virvokkeita, suklaata, kasvomaalauksia ja livemusiikkia.


Osallistumiseen tarvitaan Lidl Plus -äppi, jonka käyttäjäksi voivat rekisteröityä kaikki 18-vuotta täyttäneet. Jos siis osallistutte munajahtiin porukalla, ottakaa mukaan vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö.


Lisätietoja arvonnasta saat Munajahdin osallistumisehdoista ja tietosuojaselosteesta.

Mikä on Suuri munajahti?

Mikä on Suuri munajahti?

Munajahdissa etsitään kartan avulla kolme ulkomainoksiin piilotettua QR-koodia. Numeroidut QR-koodit lukemalla saat Lidl Plus -sovellukseen kolme etukuponkia (yksi per QR-koodi). Kerää kaikki kupongit (3 kpl) ja tule näyttämään ne munajahdin pääsiäispisteelle, niin saat hauskan palkinnon!

Missä munajahti järjestetään?

Missä munajahti järjestetään?

Pääsiäistukikohtia on neljä, yksi joka kaupungissa: Helsingissä Graniittitalon myymälän ulkopuolella, Tampereella Ratinan myymälän ulkopuolella, Jyväskylässä Forumin kauppakeskuksen ulkopuolella kävelykadulla ja Turussa Kauppatorilla. Näiltä ulkoalueilta löydät pisteen, jonne kokoonnutaan jahdin jälkeen hakemaan palkinnot. Pisteeltä saat myös apua Lidl Plus -äpin käyttöön.


HUOM! Löydät kartan ja osallistumisohjeet tältä sivulta, joten voit lähteä munajahtiin suoraan kotoasi. Lataa oman kaupunkisi munajahtikartta alta.

Mitä tarvitsen mukaan munajahtiin?

Mitä tarvitsen mukaan munajahtiin?

  • Kännykän + Lidl Plus -äpin
  • Kartan
  • Reippaan seikkailumielen
Miten löydän QR-koodit?

Miten löydän QR-koodit?

Munajahdin koodit on piilotettu kaupungilla sijaitseviin digitaalisiin ulkomainoksiin, joiden sijainnit näet kaupunkikohtaisista kartoista. Ulkomainos voi olla esimerkiksi julkisen liikenteen pysäkillä. Joillain rastipaikoilla on useampi ulkomainos, joista voi skannata saman QR-koodin. Koodit on numeroitu, joten näet helposti, oletko skannannut kaikki kolme erilaista koodia.


Jyväskylässä on käytössä yksi erikoisrasti: tämä QR-koodi ei sijaitse ulkomainoksessa, vaan saat skannattua koodin pääsiäispupulta! Bongaa pupuasuinen työntekijämme karttaan merkityltä alueelta ja hän näyttää sinulle QR-koodin. Kaksi muuta QR-koodia sijaitsevat ulkomainoksissa.


Kaikki seikkailussa mukana olevat rastit sijaitsevat pääsiäistukikohtien läheisyydessä. Ne voivat olla lähellä tosiaan tai pienen matkan päässä, eli muista tiirailla karttaasi löytääksesi kaikki.

QR-koodit löydetty, mitäs seuraavaksi?

Lue ulkomainoksista löytyvät QR-koodit puhelimesi kameralla tai QR-koodien lukemiseen tarkoitetulla sovelluksella. QR-koodin takaa löydät pääsiäisen parhaita tarjouksia etukuponkien muodossa, eli olet voittaja jo tässä vaiheessa! Etukupongit ilmestyvät Lidl Plus -sovelluksen kupongit-välilehdelle, kun olet skannannut QR-koodit.


Jos sinulla ei vielä ole Lidl Plus -sovellusta, QR-koodi ohjaa sinut sovelluskauppaasi lataamaan sen. Lataa äppi ja ota se käyttöön, niin pääset jatkamaan jahtia.


Miten lunastan palkintoni?

Kun äpissäsi on QR-koodien takaa löytyvät etukupongit, etsi kartasta maalina toimiva pääsiäispiste ja suunnista sinne. Näytä etukupongit Lidl Plus -äpistäsi neuvojallemme, niin saat palkinnon.


Palkinnot

  • 150 ensimmäiselle herkkukassi
  • Seuraaville pääsiäisen suklaayllätys
  • Lisäksi kaikki vähintään yhden QR-koodin skannanneet ja sen takaa paljastuneen etukupongin käyttäneet osallistuvat automaattisesti yhden 500 €:n Lidl-lahjakortin arvontaan. Kupongit ovat voimassa la 30.3. – ma 1.4.


Myymälät, joiden ulkopuolelta löydät munajahdin tukikohdan 30.3. klo 10–12:

  • Lidl Tampere Ratina – Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
  • Lidl Helsinki Graniittitalo – Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki
  • Lidl Jyväskylä Forum (kauppakeskuksen ulkopuolella kävelykadulla) – Vapaudenkatu 49, 40100 Jyväskylä
  • Lidl Turku Keskusta (Kauppatorilla) – Eerikinkatu 4, 20100 Turku

LATAA OMAN KAUPUNKISI MUNAJAHTIKARTTA ALTA ⬇

Avataksesi PDF-tiedoston tarvitset ohjelman Adobe Acrobat Reader Adobe Acrobat Reader.
Avataksesi PDF-tiedoston tarvitset ohjelman Adobe Acrobat Reader Adobe Acrobat Reader.
Avataksesi PDF-tiedoston tarvitset ohjelman Adobe Acrobat Reader Adobe Acrobat Reader.
Avataksesi PDF-tiedoston tarvitset ohjelman Adobe Acrobat Reader Adobe Acrobat Reader.

LATAA LIDL PLUS -SOVELLUS ILMAISEKSI