Banner

Lidlin tapa toimia

LIDLIN TAPA TOIMIA

Erilainen = Ainutlaatuinen

Olet ehkä jo huomannut, että olemme vähän erilainen toimija, kuin muut ruokakaupat. Tarjousviikkomme alkaa yleensä torstaisin, kaupassa hintalappu on tuotteen yllä ja etuohjelmamme toimii puhelimella eikä muovikortilla, muutamia eroja mainitaksemme.


Me luotamme siihen, että koska olemme erilainen, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jotain ainutlaatuista. Toimimalla rohkeasti omalla tavallamme olemme onnistuneet kokoamaan sinulle valikoiman, joka on yhtä aikaa laadukas, edullinen, luotettava ja yllätyksellinen.

80 + 20 = 100 % Onnistunut valikoima

Laskuoppimme mukaan sataprosenttisen onnistunut valikoima luodaan siten, että 80 % tuotteista on pysyvästi valikoimassa ja 20 % on vaihtuvia yllätyksiä. Näin pystymme tarjoamaan kaiken, mitä arjessa tarvitset, mutta myös yllättämään iloisesti vaihtuvilla erätuotteilla.


Pysyvä valikoimamme on kattava ja napakka. Meiltä et löydä sataa sinappia ja kymmeniä kermaviilejä, vaan olemme tehneet kaupassa käynnistä sujuvaa. Valitsemme sinulle valmiiksi parhaimmat tuotteet, jotta saat napattua ostoskoriisi taatusti laadukkaita ostoksia vähällä vaivalla – ja hinnalla.


Vaihtuvat erätuotteet tuovat arkeen ihanaa yllätyksellisyyttä. Viikoittain vaihtuvat ruokatuotteet ja käyttötavarat täydentävät perusvalikoimaamme ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden tehdä hauskoja ja hyödyllisiä löytöjä. Erätuotteet on helppo löytää myymälästä tarjous-myymäläopasteiden alta ja bongaamalla eräkellon kuvan.

Text And Image Section

TIK-TAK, eräkello käy

Vaihtuvat erätuotteemme tunnistat eräkellosta. Tämä tiuku seikkailee niin mainoslehdessä kuin myymälässäkin. Tuotteen kohdalla oleva kello ja teksti Erä! tarkoittavat, että tuote ei ole osa vakituista valikoimaamme. Se on siis myynnissä vain niin kauan kuin tavaraa riittää, eli tilaisuuteen kannattaa tarttua. Sama huipputuote ei välttämättä löydy hyllyiltä enää parin päivän päästä.

Matkustan ympäri maailmaa, laukussa Lidlin herkkuja vaan

Hyppää Air Lidlin siiville! Me kiidätämme sinut unohtumattomille makumatkoille ympäri maailmaa. Maistuisiko valikoima Ranskan parhaita juustoja, aito italialainen pastakastike tai Espanjassa valmistettu paahtovanukas?


Maateemamme tuovat myymälöihin huippulaadukkaita makuaarteita niin läheltä kuin kaukaakin, jotta sinä saat nauttia uusista kulinaristisista kokemuksista. Monet tuotteet ovat autenttisia maidensa edustajia, eli valmistettu kyseisissä maissa. Myös merkinnät suojattu alkuperänimitys ja suojattu maantieteellinen merkintä kertovat, että nyt ollaan aidon äärellä.


Eikä makumatkailu käy rasittavaksi kukkarolle: saat maateemojen tuotteet tuttuun edulliseen Lidl-hintaan. Mikset siis piristäisi arkiruokaasi aidoilla Aasian, Välimeren tai vaikkapa Pohjolan maiden mauilla.


Maateemojen tuotteet ovat usein vain vierailemassa hyllyillämme, joten niiden luota löydät eräkellon kuvan. Tuotteet on myös koottu kätevästi yhteen paikkaan kylmähyllyssä, pakkasessa ja kuivatavaran omassa teemahyllyssä, eli niitä ei ole siroteltu muiden vastaavien tuotteiden joukkoon pitkin myymälää. Näin saat joka osastolla silmäiltyä koko kattauksen näppärästi kerralla.

Käy peremmälle, käyttötavaroiden äärelle

Kun astut hieman peremmälle myymälöihimme, löydät käyttötavaroille pyhitetyt hyllyköt: sieltä saatat bongata remonttitarpeita, sukkia, leluja tai vaikkapa suppilaudan! Myymälöihimme tuodaan viikoittain uusia käteviä kodin tavaroita ja laadukkaita vaatteita laidasta laitaan.


Tuotteemme ovat usein mukana erilaisissa riippumattomissa testeissä, ja ei ole lainkaan harvinaista, että niistä selviydytään voittajina. Eikä se ihme olekaan: panostamme sertifioituihin ja ympäristöystävällisiin materiaaleihin, pitkään käyttöikään ja erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.


Käyttötavaroillamme on myös hyvät takuut sekä vaihto- ja palautusoikeudet. Lisää tietoa näistä löydät osoitteesta asiakaspalvelu.lidl.fi ja tuotteiden käyttöohjeista, pakkauksista tai ostokuitista.


Käyttötavaramme ovat eräkellolla merkittyjä erätuotteita, joten silmää miellyttäneet yksilöt kannattaa napata matkaan hyvissä ajoin, ettei vain lopu kesken.

Tarjoushaukan taivas

Niin se vain on, että meillä on halpaa. Olemme voittaneet ison liudan ruokakorivertailuja, ja niissähän ei edes oteta huomioon tarjoustuotteita. Seuraamalla tarjouksiamme voitkin tehdä tuntuvia säästöjä. Mainoslehdestä löytyvien diilien lisäksi tarjoushaukkojen ykkösäppi Lidl Plus tarjoaa mukavia yllätyksiä säästeliäille. Sovelluksen etukupongit aktivoimalla ja skannaamalla Lidl Plus -korttisi kassalla lunastat tuotteita entistä edullisemmin. Ja jokainen skannaus todellakin kannattaa: kortin skannaaminen kerryttää saldoa, jolla ansaitset kuukausittain rahanarvoisia bonuskuponkeja.


Mainoslehdestämme näet, milloin mikäkin tarjous on voimassa. Löydät lehden kätevästi Lidl Plus -sovelluksesta ja osoitteesta lidl.fi/tarjouslehdet. Tarjouksen voimassaoloaika on ilmoitettu jokaisen sivun ylälaidassa ja tarvittaessa tuotteen kohdalla erikseen. Myymälässä hoksaat tarjouksessa olevat tuotteet hintakyltistä, jossa lukee halvempi.