Lidl Suomi – Säästä hinnasta, älä laadusta
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

LIDL PLUS -TARJOUKSET

Saammeko esitellä: Lidl Plus -tarjoukset

Jatkossa saat viikoittaiset Lidl Plus -tarjoukset käyttöösi pelkällä skannauksella, eikä erillistä aktivointia tarvita. Tarjoukset huomioidaan automaattisesti, kun skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla. Ja mikä parasta, voit hyödyntää tarjoukset niin monta kertaa kuin haluat.


Äpissä on myös jatkossa erilaisia kuponkeja, joita voit ansaita esimerkiksi raaputuskupongeista ja ruleteista. Nämä kupongit toimivat kuten ennenkin: aktivoi kuponki ja näytä korttisi kassan skannerille. Viikoittaiset Lidl Plus -tarjoukset sen sijaan on jatkossa helpompi lunastaa, koska pelkkä skannaus riittää. Nyt jos koskaan skannaus kannattaa.


Näet viikoittaiset Lidl Plus -tarjoukset äpistä ja tarjouslehtemme sivuilta. Lidl Plus -asiakkaan alehinta on tosiaankin enää vain yhden skannauksen päässä, joten kortti kannattaa skannata aina, vaikka et olisikaan ehtinyt tarkistaa tarjouksia. Jokin ostamasi tuote saattaa sattumalta olla tarjouksessa, ja teet yllättäviä säästöjä vain yhdellä kortin vilautuksella.


Lidl Plus -alennukset pähkinänkuoressa

1. Lidl Plus -tarjoukset: uusi ominaisuus. Viikoittain vaihtuvat tarjoukset, jotka huomioidaan automaattisesti, kun skannaat Lidl Plus -korttisi kassalla. Voit hyödyntää tarjouksen niin monta kertaa kuin haluat.


2. Lidl Plus -kupongit: toimivat niin kuin ennenkin. Henkilökohtaiset kuponkisi äpissä, jotka sinun pitää muistaa aktivoida. Skannaa myös kortti kassalla. Useimmat kupongit voi hyödyntää vain kerran, mutta joskus kupongin voi lunastaa myös useita kertoja.

LIDL PLUS -TARJOUKSET TO 18.7. – KE 24.7.

LIDL PLUS -TARJOUKSET TO 25.7. – KE 31.7.

LATAA LIDL PLUS -SOVELLUS JA TEE SÄÄSTÖJÄ JO TÄNÄÄN!

Tarjoukset ovat voimassa niille erikseen merkityn ajan. Kaikki hinnat ovat euroissa. Kuvissa olevat somisteet eivät sisälly hintaan. Tarjoukset ovat voimassa vain Lidl Plus -asiakkaille ja niin kauan kuin tavaraa riittää. Mahdolliset rajoitukset näkyvät kunkin tarjouksen yhteydessä. Lidl pidättää oikeuden muutoksiin.


Lidl Plus -edut ja etuohjelma eivät ole voimassa outlet-myymälöissä. Käyttötavaravalikoima ei ole saatavilla Helsingin Citycenterin, Lönnrotinkadun, Töölöntullinkadun ja Sörnäisten myymälöissä. Tarjouksia ei vaihdeta rahaksi. Ei jälleenmyyjille.

SÄÄSTÄ HELPOMMIN LIDL PLUS -TARJOUKSILLA