Pure taste -lemmikkiruoat

Pure Taste – vain parasta lemmikillesi

Kissat ja koirat ovat tärkeä osa monia suomalaisperheitä, ja siksi haluamme tarjota niille karvan verran parempaa purtavaa. Premium-laatuiset Pure Taste -eläinruoat ovat erinomainen vaihtoehto, kun etsit hinnaltaan ja ravintosisällöltään edullista vaihtoehtoa rakkaalle lemmikillesi.

Pure Taste -valikoimasta löydät sekä tuttuja teollisuuden merkkejä että Lidlin omia merkkejä: Orlandoa koirille ja Coshidaa kissoille. Omien merkkiemme Pure Taste -tuotteiden liha- ja kalapitoisuudet ovat poikkeuksellisen korkeita, ja tuotteissa käytetty kala on MSC-sertifioitua. Lue lisää tuotteidemme vastuullisuussertifikaateista.

Pure Taste -kuivatuotteissa on runsaasti eläinproteiineja. Märkäruoassa on useita makuja samassa pakkauksessa. Tuotteista löytyy kissoille mm. nautaa, kanaa, maksaa, turskaa ja lohta. Koirille tarjoillaan mm. kanaa, nautaa ja lammasta. Lisäksi tuotteissa on vältetty säilöntä- ja väriaineita.

Märkä- ja kuivaruokien lisäksi Orlando ja Coshida Pure Taste -tuotesarjaan kuuluu myös kissojen ja koirien herkkusnacksejä. Löydät Pure Taste -lemmikkiruoat lähimmästä Lidl-myymälästäsi.