Next Level

Vegaaninen ruoka nousi uudelle tasolle

Vegeruoka koki juuri täydellisen mullistuksen, kun me Lidlillä lisäsimme vakiovalikoimaamme aivan erityisen tuoteperheen, Next Levelin. Nämä uuden sukupolven vegaaniset tuotteet on valmistettu herkkusienestä sekä herne-, vehnä- ja soijaproteiinista, mutta niiden ulkonäkö, koostumus ja maku muistuttavat hämmästyttävän paljon lihaa.  Siksi Next Level on loistava ensiaskel niille, jotka haluavat lisätä kasvisperäisten raaka-aineiden osuutta ruokavaliossa.

 

Tuote on toden totta terveellisempi vaihtoehto punaiseen lihaan verrattuna: paitsi että tuotteessa on runsaasti herneproteiinia, on se myös kookosrasvapohjainen eikä sisällä palmuöljyä. Saat siis kaupan päälle hyvän mielen siitä, että olet tehnyt vastuullisen valinnan.

 

Lihaan verrattuna Next Levelin hiilijalanjälki on tuntuvasti pienempi koko tuotantoketjun osalta. Päästöt on pyritty minimoimaan raaka-aineiden, tuotannon, pakkauksen sekä logistiikan osalta. Loput hiilidioksidipäästöt kompensoidaan osallistumalla ClimatePartnerin kautta Amazonin sademetsän suojeluun Brasiliassa.

 

Next Levelin pääraaka-aineet ovat peräisin Euroopasta, missä tuotteet myös valmistetaan.

Kevyt lasku kasvispainotteiseen ruokaan

Kasvispohjaiseen Next Level -tuoteperheeseen kuuluvat vegejauhis ja valmishampurilaiset. Tuotteiden kaikki ainesosat ovat valmishampurilaisen juustoa myöten täysin vegaanisia.

 

Me Lidlillä haluamme helpottaa hyvien valintojen tekemistä. Paitsi, että tuotteet ovat lihanomaisuutensa vuoksi helposti lähestyttäviä ja vastuullisia, ovat ne helposti valmistettavissa ja soveltuvat eri tarpeisiin.

 

Tuotteet soveltuvat loistavasti niin arkiruokailuun kuin vähän juhlallisempaankin tarjoiluun. Vegejauhis korvaa perinteisen jauhelihan esimerkiksi tortilloissa sekä bolognesessa. Kiireiset herkuttelijat taas mieltyvät taatusti maukkaisiin Next Level -valmishampurilaisiin, joita on tarjolla kahdessa eri maussa: perinteinen Classic sekä savuinen BBQ.

 

Next Level on omalla tasollaan myös hinnan puolesta – tarjoamme tuoteperheen Suomen halvimman ostoskorin hengessä edulliseen hintaan.

 

Haastamme vannoutuneetkin lihansyöjät kokeilemaan Next Leveliä, mutta sitä ennen pieni varoituksen sana: käsityksesi vegaanisesta ruoasta saattaa muuttua täysin.

Mitä ruokaa Next Levelistä?