Parasta pihaasi

PUUTARHA-ARVONTA

Osallistu arvontaan, jossa on viikottain palkintona Lidl-lahjakortteja!

Parasta puutarhaasi

Parasta pihaasi

PARKSIDE® on Lidlin oma tuotemerkki, jonka työkaluilla ja tarvikkeilla huolehdit budjettiystävällisesti pihasi hoidosta. Oli kyseessä sitten piha, puutarha tai parveke, PARKSIDE®-tuotteilla onnistut varmasti. Vaihtuvasta valikoimastamme löydät monipuolisesti tuotteita erilaisiin piharatkaisuihin: kasvihuoneesta istutuslaatikoihin ja aurinkokennovalaisimista kukkaruukkuihin. Kaikkia tuotteitamme yhdistää ensiluokkainen hinta-laatusuhde, jonka takaamme antamalla niille hyvät takuut sekä vaihto- ja palautusoikeudet. 

PARKSIDE®-tuotteita tulee myyntiin koko kevään ajan rajoitettuina erinä, joten tilaisuuden tullen kannattaa toimia nopeasti. PARKSIDE®-tuotteet löydät lähimmästä Lidl-myymälästä.

MYYNNISSÄ MAANANTAINA 29.5. ALKAEN

LIVARNO home® Mosaiikkipöytä

iso pöytälevy, jossa koristeellinen luonnonkivimosaiikkikuvio

 

 • jalka ruosteenkestävää metallia
 • säänkestävä
 • mitat: n. 35,5 x 58 cm (Ø x K) | mitat: 35 x 35 x 58 cm (L x P x K)
LÖYTÖ!
19,99
mitat: n. 35,5 x 58 cm (Ø x K) | mitat: 35 x 35 x 58 cm (L x P x K)
LIVARNO home® Mosaiikkipöytä

LIVARNO home® Kukkahylly tai kukkajakkarasetti

UV-säteilyn- ja säänkestävä

 

 • musta tai valkoinen setti
 • jauhepinnoitettua metallia
 • terassille, parvekkeelle tai sisätiloihin
 • mitat:
  • A) n. 64,7 x 35,5 x 19,5 cm
  • B) n. 37,9 x 25 x 25 cm ja 27,8 x 20,5 x 20,5 cm (K x L x S)
LÖYTÖ!
14,99
LIVARNO home® Kukkahylly tai kukkajakkarasetti

LIVARNO home® Ruusukaari tai köynnöstuki

metallinen kaari tai tuki köynnöskasveille

 

 • tukeva ja säänkestävä
 • köynnöstuki: mitat: n. 40 x 200 x 40 cm (L x K x S)
 • ruusukaari: mitat: n. 133 x 260 x 38,5 cm (L x K x S)
LÖYTÖ!
9,99
LIVARNO home® Ruusukaari tai köynnöstuki

LIVARNO home® Aurinkovarjo

tehokas UV-suoja

 

 • vettä ja likaa hylkivä Teflon®-pinnoite
 • taittuva varsi
 • säädettävä korkeus n. 170–224 cm, varjon Ø n. 180 cm
LÖYTÖ!
22,99
säädettävä korkeus n. 170–224 cm, varjon Ø n. 180 cm
LIVARNO home® Aurinkovarjo

PARKSIDE® Akkukäyttöiset ruoho- ja pensassakset

2 in 1: siistit nurmikon reunat ja täydellisesti muotoillut pensaat

 

 • sakset tehokkaalla litiumioniakulla (4,0 V / 2,0 Ah)
 • pensassakset, joiden leikkuupituus on 12 cm ja leikkuuvahvuus enint. 8 mm
 • ruohosakset, joiden leveys 8 cm
 • terän vaihto helppoa ilman työkaluja
 • 180° kääntyvä pehmeä kädensija
 • sis. USB-C-latausjohdon (1 m)
 • akun kesto: n. 55–60 min
LÖYTÖ!
24,99
sis. USB-C-latausjohdon (1 m)
PARKSIDE® Akkukäyttöiset ruoho- ja pensassakset

LIVARNO home® Säilytyslaatikko

sään- ja UV-säteilynkestävä

 

 • puujäljitelmää
 • sivuilla kantosyvennykset
 • paikka riippulukolle
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • mitat: 45 x 56 x 117 cm (L x K x P)
 • tilavuus: n. 280 L
LÖYTÖ!
39,99
mitat: 45 x 56 x 117 cm (L x K x P)
LIVARNO home® Säilytyslaatikko

*Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tuotteita rajoitettu erä.

PARKSIDE® -puutarhatuotteiden asiantuntija Kati Jukarainen

PARKSIDE®-puutarhatuotteiden asiantuntijana Kati Jukarainen

Maisemasuunnittelija Kati Jukarainen on puutarhan moniottelija, joka tunnetaan parhaiten Huvila & Huussin mökkipihojen suunnittelijana. Pihasuunnittelun lisäksi Katin työpäivät täyttyvät kirjoittajan ja puutarhatoimittajan töistä. Vapaalla Kati upottaa mielellään kädet multaan ja palautuu omassa puutarhassaan tai metsässä koiran kanssa. 

Kati jakaa kevään aikana parhaimmat vinkit viherpeukaloille kevätpihan laittoon. Lisäksi Lidlin ja Katin yhteistyötä voit seurata Katin Instagram-tilillä @katijukarainen.

Kasvukausi on vihdoin täällä!

Oli viherpeukalosi sitten keskellä kämmentä tai oikealla paikallaan, löytyy Lidlin valikoimasta kaikki tarpeellinen mitä kasvattamiseen tarvitset. Kesän makuun pääset jo keväällä, kun aloitat kasvattamisen ajoissa. Esikasvata kukkien, yrttien ja vihannesten taimia siemenestä. Omat taimet ilahduttavat läpi kasvukauden. Lidlillä on monipuolinen valikoima taimilaatikoita, kasvatusruukkuja ja pieniä kasvihuoneita hennoille taimille. Hyvään vauhtiin kasvatuksessa pääset kasvuvalollisen kasvatusastian kanssa. Älä unohda myöskään kasvatukseen tarvittavaa työkalusettiä ja kasvien kastelukartiota!

Kasvata vihreitä unelmia

Vihreät unelmat mahtuvat jokaiselle parvekkeelle ja  terassille tai kasvihuoneeseen ja puutarhaan. Mikään ei ole niin elämyksellistä kuin kasvattaa itse kasveja siemenestä saakka. Lidlistä löydät kaiken mitä kasvattamiseen tarvitset. Luo hennoille taimille täydellinen mikroilmasto pienen kasvihuoneen avulla. Mullan tuoksussa on mukava tunnelmoida tulevaa kesää. On upeaa seurata pikkutaimien kasvua, kun ne parissa kuukaudessa muuttuvat vehreäksi viidakoksi. Kokeile makusi mukaan kukkien, yrttien ja vihannesten kasvatusta. Hoitoa helpotat kastelukartion tai kastelupiikin avulla. Tukea köynnöskasveille saat Lidlin köynnösristikosta.

Leikkaa puut ja pensaat aikaisin keväällä

Puutarhan leikkuutyöt aloitetaan jo, kun luonto vasta heräilee kevääseen. Oikea aika silloin, kun silmut eivät vielä pullistele. Leikkaa pihan monivuotiset koristepuut ja -pensaat kevättalvella, kun kasvit vielä lepäävät. Maaliskuussa leikataan esimerkiksi omenapuut. Poista kuolleet, hankaavat ja ylöspäin kasvavat oksat. Muista leikata vain jos siihen on tarve. Kevättalven leikkuusta hyötyvät myös monet koristepensaat ja pensasaidat. Leikkaa marjapensaat kuten herukat ja karviaiset vasta, kun lumi on sulanut. Lidlin valikoimasta löytyy monipuolinen valikoima puutarhatyökaluja leikkaamiseen. Muista myös kätevä puutarhasäkki leikkuujätettä varten.

Nyt on kevättalkoiden aika!

Puutarhakausi avataan perusteellisella siivouksella. Oli kyseessä sitten parveke, pieni piha tai suuri puutarha, on aika laittaa hihat heilumaan. Lidlistä löydät näppärät työhousut ja puutarhakengät naisille ja miehille. Haravoi syksyn lehdet, kitke kukkapenkit, öljyä terassi, aja nurmikko ja järjestä kesäkalusteet paikoilleen. Lidlistä kipaiset mukaan kerralla puuöljyn, pensselit ja suojapeitteen. Terassin huollon jälkeen on aika kutsua kevät kylään. Lopullisen silauksen teet ruukkukasveilla. Panosta erityisesti sisäänkäynnin ja oleskelualueiden viihtyvyyteen. Lidlistä löydät hyvän valikoiman erilaisia ruukkuja.

Piha tarvitsee hoitoa läpi kesän

Pidä piha siistinä! Leikkaa nurmi Lidlin ruohonleikkurilla ja siisti kasvustojen ja nurmikon reunat näppärällä trimmerillä. Molemmat toimivat erikseen myytävällä akulla. Tarvitset vain yhden akun, joka käy useampaan Lidlin laitteeseen.Tutustu myös Lidlin akkukäyttöisiin leikkaustyökaluihin.  Pihan monivuotiset kasvit tarvitsevat jokaisella kasvukaudella leikkaamista. Yksi kesän tärkeimmistä pihan hoitotoimista on kastelu. Ruukkukasvit ja kasvulavat kaipaavat kastelua parin päivän välein ja helteellä jopa päivittäin. Nuoret vastaistutetut puutarhakasvit tarvitset alkuun tiheää kastelua. Helteellä myös nurmikko hyötyy kastelusta, jos et halua sen ruskistuvan. Kaikki kastelu hoituu helpoiten Lidlin kasteluletkulla ja kastelukannulla.

Tee pihasta ja parvekkeesta viihtyisä

Nauti kesästä ulkona!  Piha ja parveke tarjoavat upeat puitteet nautiskeluun, kun pidät paikat siisteinä ja satsaat viihtyvyyteen. Sisusta sisäänkäynti ja oleskelualueet Lidlin pihakoristeilla. Nauti illoista pehmeässä valossa. Kevyeen valaistukseen löydät helppoja ratkaisuja Lidlistä. Piha on kodin tavoin viihtyisämpi, kun muistat pitää sen siistissä kunnossa. Aja nurmikko, trimmaa ruohotupsut ja siivoa työkalut aina paikoilleen. Lidlistä löytyy laaja valikoima akkukäyttöisiä työkaluja pihanhoitoon. Työkalut myydään ilman akkua. Sama akku käy jokaiseen laitteeseen, jolloin tarvitset vain yhden akun.

Laadukkaat materiaalit
Laadukkaat materiaalit
Paras hinta-laatusuhde
Paras hinta-laatusuhde
Korkeat turvallisuusstandardit
Korkeat turvallisuusstandardit