Vadelma-lehtitaikinaleivos
lehtitaikinaleivonnainen vadelmaisella täytteellä
VADELMATÄYTTEINEN LEHTITAIKINALEIVOS. VÄHÄLAKTOOSINEN. Ainesosat: vehnäjauho (alkuperä: EU), margariini [palmuöljy, rapsiöljy, vesi, kookosöljy, suola, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit*), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen aromi], sokeri, vadelma 10 % (alkuperä: EU), vesi, kananmunankeltuainen**, hiiva, stabilointiaineet (natriumalginaatti, pektiinit, agar), pintakäsittelyaine (isomalti), muunnettu tärkkelys, täysmaitojauhe, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien monoja diasetyyliviinihappoesterit*), suola, rypälesokeri, happamuudensäätöaine (kalsiumlaktaatti), mantelijauho, jauhonparanteet (askorbiinihappo, amylaasi, ksylanaasi). *kasvirasvasta.**ulkokanalasta. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, sinappia, soijaa ja seesaminsiementä. Käsitelty samoilla välineillä kuin tuotteita, jotka sisältävät selleriä. Valmistettu Tanskassa.
BLADDEGSBAKELSE MED HALLONFYLLNING. LÅG LAKTOS. Ingredienser: vetemjöl (ursprung: EU), margarin [palmolja, rapsolja, vatten, kokosolja, salt, emulgeringsmedel (monooch diglycerider av fettsyror*), surhetsreglerande medel (citronsyra), naturlig arom], socker, hallon 10 % (ursprung: EU), vatten, äggula**, jäst, stabiliseringsmedel (natriumalginat, pektiner, agar), ytbehandlingsmedel (isomalt), modifierad stärkelse, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar*), salt, druvsocker, surhetsreglerande medel (kalciumlaktat), mandelpulver, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). *Från vegetabiliskt fett. **Från utehöns. Kan innehålla spår av andra nötter, senap, soja och sesamfrön. Behandlad med samma redskap som produkter som innehåller selleri. Tillverkad i Danmark.
Ravintoarvo/Näringsvärde Ø/100 g: Energiaa/Energi 1714 kJ/411 kcal; Rasvaa/Fett 25,0 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 11,0 g; Hiilihydraatteja/Kolhydrat 41,0 g, joista sokereita/varav sockerarter 16,0 g; Ravintokuitua/Fiber 2,3 g; Proteiinia/Protein 4,3 g; Suolaa/Salt 0,34 g. Laktoosia:/Laktos: <0,1 g/100 g.