Liepuskan Hatsapuri
Nilsiässä leivottu georgialainen juustopiiras on maukas välipala ja oivallinen grilliherkku
GEORGIALAISTYYLINEN JUUSTOLEIPÄ. VÄHÄLAKTOOSINEN. Sulatettu. Ainesosat: vehnäjauho (alkuperä: Suomi), juusto 30 % (alkuperä: EU), kananmuna, tuorejuusto (maito, suola, hapate, juoksete), maitorahka [maito, hapate, säilöntäaine (kaliumsorbaatti)], vesi, kermaviili, voi, sokeri, suola, hiiva. Käsitelty samoilla välineillä kuin tuotteita, jotka sisältävät soijaa, sinappia, seesaminsiementä, pähkinää ja selleriä. Valmistettu Suomessa.
OSTBRÖD I GEORGISK STIL. LÅG LAKTOS. Upptinad. Ingredienser: vetemjöl (ursprung: Finland), ost 30 % (ursprung: EU), ägg, färskost (mjölk, salt, syrningskultur, löpe), kvarg [mjölk, syrningskultur, konserveringsmedel (kaliumsorbat)], vatten, gräddfil, smör, socker, salt, jäst. Behandlad med samma redskap som produkter som innehåller soja, senap, sesamfrön, nötter och selleri. Tillverkad i Finland.
Ravintoarvo/Näringsvärde Ø/100 g: Energiaa/Energi 1125 kJ/268 kcal; Rasvaa/Fett 12,3 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 7,4 g; Hiilihydraatteja/Kolhydrat 25,5 g, joista sokereita/varav sockerarter 1,8 g; Proteiinia/Protein 13,2 g; Suolaa/Salt 1,00 g.