Kauramaalaisleipä
rapeakuorinen kaurainen maalaisleipä
VEHNÄ-KAURASEKALEIPÄ. Ainesosat: vehnäjauho (alkuperä: Suomi), vesi, kaura 21 % (alkuperä: Suomi) (jyvä, jauho, litiste, lese), oliiviöljy, hiiva, vehnägluteeni, merisuola, jauhonparanne (askorbiinihappo). Saattaa sisältää pieniä määriä ruista, seesaminsiementä ja maitoa. Käsitelty samoilla välineillä kuin tuotteita, jotka sisältävät kananmunaa, sinappia, soijaa, selleriä ja pähkinää. Valmistettu Suomessa.
VETE-HAVREBLANDBRÖD. Ingredienser: vetemjöl (ursprung: Finland), vatten, havre 21 % (ursprung: Finland) (korn, mjöl, pressad, kli), olivolja, jäst, vetegluten, havssalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av råg, sesamfrön och mjölk. Behandlad med samma redskap som produkter som innehåller ägg, senap, soja, selleri och nötter. Tillverkad i Finland.
Ravintoarvo/Näringsvärde Ø/100 g: Energiaa/Energi 1062 kJ/252 kcal; Rasvaa/Fett 3,7 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 0,5 g; Hiilihydraatteja/Kolhydrat 43,0 g, joista sokereita/varav sockerarter 0,5 g; Ravintokuitua/Fiber 3,9 g; Proteiinia/Protein 9,6 g; Suolaa/Salt 0,80 g.
