Liepuskan Hatsapuri
GEORGIALAISTYYLINEN JUUSTOLEIPÄ. VÄHÄLAKTOOSINEN. Sulatettu. Ainesosat: vehnäjauho (alkuperä: Suomi), juusto 30 % (alkuperä: EU), kananmuna, tuorejuusto (maito, suola, hapate, juoksete), maitorahka maito, hapate, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), vesi, kermaviili, voi, sokeri, suola, hiiva. Käsitelty samoilla välineillä kuin tuotteita, jotka sisältävät soijaa, sinappia, seesaminsiementä, pähkinää ja selleriä. Valmistettu Suomessa.
OSTBRÖD I GEORGISK STIL. LÅG LAKTOS. Upptinad. Ingredienser: vetemjöl (ursprung: Finland), ost 30 % (ursprung: EU), ägg, färskost (mjölk, salt, syrningskultur, löpe), kvarg mjölk, syrningskultur, konserveringsmedel (kaliumsorbat), vatten, gräddfil, smör, socker, salt, jäst. Behandlad med samma redskap som produkter som innehåller soja, senap, sesamfrön, nötter och selleri. Tillverkad i Finland.
Ravintoarvo/Näringsvärde Ø/100 g: Energiaa/Energi 1125 kJ/268 kcal; Rasvaa/Fett 12,3 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 7,4 g; Hiilihydraatteja/Kolhydrat 25,5 g, joista sokereita/varav sockerarter 1,8 g; Proteiinia/Protein 13,2 g; Suolaa/Salt 1,00 g.