Feta-pinaattitähtitorttu
JUUSTO-PINAATTITÄYTTEINEN JOULUTORTTU. VÄHÄLAKTOOSINEN. Ainesosat: vehnäjauho (alkuperä: Suomi), voi, vesi, sulatejuusto 4,5 % [maito, vesi, voi, sulatesuolat (polyfosfaatit, natriumfosfaatit, natriumsitraatit)], Feta SAN*-juusto lampaan- ja vuohenmaidosta 2,5 % (alkuperä: Kreikka), pinaatti (1,2 %), muunnettu perunatärkkelys, sakeuttamisaineet (selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), suola, vehnägluteeni, mausteet (sipuli, persilja, valkopippuri, valkosipuli, korianteri, muskottipähkinä), rypälesokeri, aromit, maltodekstriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaine [viinihappo L(+)-)], jauhonparanne (askorbiinihappo). *SAN = Suojattu alkuperänimitys. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja kananmunaa. Käsitelty samoilla välineillä
kuin tuotteita, jotka sisältävät seesaminsiementä, sinappia, selleriä ja pähkinää. Valmistettu Suomessa.
JULTÅRTA MED OST- OCH SPENATFYLLNING. LÅGLAKTOS. Ingredienser: vetemjöl (ursprung: Finland), smör, vatten, smältost 4,5 % [mjölk, vatten, smör, smältsalter (polyfosfater, natriumfosfater, natriumcitrater)], Feta SUB*-ost av får- och getmjölk 2,5 % (ursprung: Grekland), spenat (1,2 %), modifierat potatisstärkelse, förtjockningsmedel (cellulosa, karboximetylcellulosa), konserveringsmedel (kaliumsorbat), salt, vetegluten, kryddor (lök, persilja, vitpeppar, vitlök, koriander, muskotnött), druvsocker, aromer, maltodextrin, surhetsreglerande medel (citronsyra), antioxidationsmedel [L(+)-vinsyra], mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *SUB = Skyddad ursprungsbeteckning. Kan innehålla spår av soja och ägg. Behandlad med samma redskap som produkter som innehåller sesamfrön, senap, selleri och nötter. Tillverkad i Finland.
Ravintoarvo/Näringsvärde Ø/100 g: Energiaa/Energi 1592 kJ/383 kcal; Rasvaa/Fett 27,3 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 15,6 g; Hiilihydraatteja/Kolhydrat 26,6 g, joista sokereita/varav sockerarter 0,5 g; Ravintokuitua/Fiber 2,0 g; Proteiinia/Protein 6,7 g; Suolaa/Salt 0,97 g. Laktoosia/Laktos: 0,24 g/100 g.