halloween-aarrejahti

Halloween-aarrejahti neljässä kaupungissa 29.10.2022


Haastamme lapsiperheet ja lapsenmieliset mukaan hyytävän hauskaan Halloween-aarrejahtiin Lidl Plus -sovelluksemme avulla. Hauska ulkoilmaseikkailu järjestetään Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä lauantaina 29.10.2022 klo 17–20.

Osallistujat saavat palkinnoksi saapumisjärjestyksessä herkkukasseja, Halloween-hahmoja suklaarakeilla ja suklaatikkareita. Halloween-tunnelman luomiseksi kehotamme kaikkia osallistujia pukeutumaan karrrmiviin halloween-asuihin. Osallistua voit totta kai myös ilman naamiaisasua.

Osallistumiseen tarvitaan Lidl Plus -äppi, jonka käyttäjäksi voivat rekisteröityä kaikki 18-vuotta täyttäneet. Jos siis osallistutte aarrejahtiin porukalla, ottakaa mukaan vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö. Tutustu aarrejahdin osallistumisehtoihin täältä.

Lataa Lidl Plus -äppi ilmaiseksi ja olet valmis aarrejahtiin!

Mikä on halloween-aarrejahti?

Aarrejahdissa etsitään kartan avulla kolme ulkomainoksiin piilotettua QR-koodia. Numeroidut QR-koodit lukemalla saat Lidl Plus -sovellukseen kolme etukuponkia (yksi per QR-koodi). Kerää kaikki kupongit (3 kpl) ja tule näyttämään ne aarrejahdin halloween-pisteelle, niin saat hauskan palkinnon!

Missä aarrejahti järjestetään

Halloween-tukikohtia on neljä, yksi joka kaupungissa: Helsingissä Graniittitalon myymälän ulkopuolella, Tampereella Hallituskadun myymälän ulkopuolella, Jyväskylässä Forumin kauppakeskuksen ulkopuolella olevalla kävelykadulla ja Turussa Kauppatorilla. Näiltä ulkoalueilta löydät halloween-pisteen, jonne kokoonnutaan jahdin jälkeen hakemaan palkinnot. Pisteeltä saat myös apua Lidl Plus -äpin käyttöön.

HUOM! Löydät kartan ja osallistumisohjeet tältä sivulta, joten voit lähteä aarrejahtiin suoraan kotoasi. Katso oman kaupunkisi aarrejahtitikartta täältä.

 

Mitä tarvitsen mukaan munajahtiin?

• Kännykän + Lidl Plus -äpin
• Kartan, jonka voit ladata tältä nettisivulta
• Reippaan seikkailumielen
• Halutessasi voit pukeutua karrrrmivaaan asuun

 

Miten löydän QR-koodit?

Aarrejahdin koodit on piilotettu kaupungilla sijaitseviin digitaalisiin ulkomainoksiin, joiden sijainnit näet kaupunkikohtaisista kartoista. Ulkomainos voi olla esimerkiksi julkisen liikenteen pysäkillä. Joillain rastipaikoilla on useampi ulkomainos, joista voi skannata saman QR-koodin. Koodit on numeroitu, joten näet helposti, oletko skannannut kaikki kolme erilaista koodia.
Kaikki seikkailussa mukana olevat ulkomainokset sijaitsevat halloween-tukikohtien läheisyydessä. Rastit voivat olla lähellä tosiaan tai pienen matkan päässä, eli muista tiirailla karttaasi löytääksesi kaikki.

 

QR-koodi löydetty, mitä seuraavaksi?

Lue ulkomainoksista löytyvät QR-koodit puhelimesi kameralla tai QR-koodien lukemiseen tarkoitetulla sovelluksella. QR-koodin takaa löydät halloweenin parhaita tarjouksia etukuponkien muodossa, eli olet voittaja jo tässä vaiheessa! ? Etukupongit ilmestyvät Lidl Plus -sovelluksen kupongit-välilehdelle, kun olet skannannut QR-koodit.

Jos sinulla ei vielä ole Lidl Plus -sovellusta, QR-koodi ohjaa sinut sovelluskauppaasi lataamaan sen. Lataa äppi ja ota se käyttöön, niin pääset jatkamaan jahtia.

 

Miten lunastan palkintoni?

Kun äpissäsi on QR-koodien takaa löytyvät etukupongit, etsi kartasta tukikohtana toimiva halloween-piste ja suunnista sinne. Näytä etukupongit Lidl Plus -äpistäsi neuvojallemme, niin saat palkinnon.

 

Kaupunkikohtaiset palkinnot

100 ensimmäiselle herkkukassi – muutamiin kasseihin piilotettu myös Lidlin lahjakortti
100 seuraavalle Halloween-hahmo suklaarakeilla
100 seuraavalle suklaatikkari

Lisäksi halloween-pisteillä on tarjolla on limua ja pientä herkkua sekä tietenkin huuurrrjaaa halloween-tunnelmaa. Tervetuloa  viettämään kivaa iltaa koko perheen voimin!

Myymälät, joiden ulkopuolelta löydät halloween-pisteen 29.10. klo 17–20:

Lidl Hallituskatu – Hallituskatu 14–16, 33200 Tampere
Lidl Graniittitalo – Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki
Lidl Forum (kauppakeskuksen ulkopuolella kävelykadulla) – Vapaudenkatu 49, 40100 Jyväskylä
Lidl Turku Keskusta (Kauppatorilla) – Eerikinkatu 4, 20100 Turku

Aarrejahdin kartat