Lidlin joulu

Samaa pataa

Tänä jouluna ollaan samaa pataa

Joulu kuuluu ehdottomasti niihin juhlapyhiin, joita olemme odottaneet into piukeana aina lapsuudesta lähtien. Vuosien saatossa jännitys ei haihdu mihinkään, päinvastoin odotamme yhä suuremmalla innolla etenkin yhdessäoloa ja joulupöydän antimia.

 

Aatto on ehdottomasti sesongin huipennus, mutta kaikki himoitsemamme jouluherkut eivät mahdu yhden illan menyyseen. Onneksi juhlakausi tarjoaa monta syytä pöytä koreaksi jo aiemmin: pikkujoulujen merkeissä, itsenäisyyspäivän kunniaksi tai ihan muuten vain. Lidlissä innokkaimmat joulufanit voivat poimia kausimakuja koriinsa jo marraskuusta alkaen.

 

Lue alta lisää joulun sesonkivalikoimastamme ja katso maukkaimmat vinkit joulukauteen reseptisivuiltamme.

Deluxe ja Favorina jouluherkut

Vaadi parasta, valitse Deluxe

Deluxe on Lidlin oma premium-merkki, jonka makeilla ja suolaisilla erikoisuuksilla pääset hetkessä juhlan makuun. Aloita joulunaika jännittävillä glögeillä ja valitse makupariksi lajitelma Euroopan parhaita juustoja: esimerkiksi ranskalaista brietä, brittiläistä cheddaria ja italialaista parmesaania.

 

Marraspimeän laskeutuessa on aika tarttua juhlakautta sarvista toden teolla ja kattaa pöytään ensiluokkaiset Deluxe-poroherkut: on nakkia, on paistia, on nyhtösellaista. Kannustamme kaikkia kokeilunhaluisia lihanystäviä pitämään silmät auki myös kansainvälisten erikoisuuksien varalta, sillä Deluxe-valikoimassa olemme tottuneet näkemään muun muassa strutsi- ja kengurupihviä.

 

Deluxen kelkassa pääset myös herkuttelemaan mitä maukkaimmilla kalatuotteilla aina mätiä ja mereneläviä myöten. Ja mitä lähemmäs aatto käy, sitä enemmän eväkkäitä ui altaisiimme. 
 

Jouluaitta tuo pöytään kotimaiset klassikot

Jouluaitta-tuoteperheemme alta löydät laajan valikoiman perinteisiä kotimaisia jouluherkkuja silakoista laatikkoruokiin ja joulukinkuista rosolliin. Lapsuudesta tutun makumaailman lisäksi Jouluaitta on merkki helppoudesta ja nopeudesta. Joulunakaan kaikkea ei tarvitse tehdä itse, ja herkulliset valmisruoat sekä puolivalmisteet ovat oikotie juhlakauden makumaailmaan.

 

Jouluaitta on myös kaikkien leipureiden ystävä. Tahtoisitko ykskaks yllättää sinulle tärkeän henkilön tuoreilla joululeivonnaisilla? Kätevät piparkakkutaikinat ja marmeladit antavat jauhopeukullesi salaisen turbovaihteen. Ja kun aikaa ei ole senkään vertaa, perinteiset valmispiparit ja muut makeat Jouluaitta-pikkupurtavat sopivat täydellisesti lämpimän glögijuoman kaveriksi.
 

Favorina joulusuklaat

Favorina on kansainvälisen herkkusuun suosikki 

Favorinan makeat jouluherkut ovat menolippusi Keski- ja Etelä-Euroopan joulumarkkinoille. Oletko joskus maistanut saksalaisia stollen-leivonnaisia tai italialaista panettone-joulukakkua? Taikasana on Favorina.

 

Kansainvälisten maistiaisten lisäksi Favorina tarjoaa myös paljon Suomessa suosittuja joulunamuja, kuten suklaapukkeja, joulukalentereita ja konvehteja. Mikä parasta, näitä herkkuja voit nauttia hyvällä omallatunnolla, sillä kaikki oman merkkimme suklaat ovat vastuullisuussertifioituja. Lue lisää kaakaon laatu- ja vastuukriteereistämme täältä.