Leimakorttiarvonnan osallistumisehdot ja tietosuojaseloste

Paistopiste-leimakorttikampanja osallistumisaika:  19.4.2021 – 25.4.2021

I.    Osallistumisehdot 

1.    Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin.  Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät. 

 


2.    Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään yhden (1) euron arvosta paistopistetuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa paistopistetuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. 
Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. 
Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle. 
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti

 

3.    Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.
Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille. 

 

4.    Vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.  Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.
Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

 

5.    Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

5 x Lidl Plus -brändättyä Jopo-pyörää (arvo 489 €/kpl)
5 x 100 € Lidl-lahjakortti (arvo 100 €/kpl)

Kukkasipuli, kukkamukula ja siemenpussi -leimakorttikampanja osallistumisaika:  8.4.2021 – 14.4.2021

I.    Osallistumisehdot 

1.    Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin.  Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät. 

 


2.    Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään yhden (1) euron arvosta kukkasipuleita, kukkamukuloita tai siemenpusseja ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa tuotteiden (kukkasipulit, kukkamukulat ja siemenpussit) arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. 
Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. 
Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle. 
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti

 

3.    Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.
Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille. 

 

4.    Vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.  Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.
Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

 

5.    Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

5 x 100 € Lidl-lahjakortti (arvo 100 €/kpl)
1 x kasvihuone (arvo n. 50 €)
2 x kasvatusastiaa (arvo n. 30 €)

Favorina-leimakorttikampanja osallistumisaika:  15.3.2021 – 4.4.2021

I.    Osallistumisehdot 

1.    Osallistumisoikeus

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö (Niittymäentie 7, 02200 Espoo, jäljempänä ”Järjestäjä”) järjestää Leimakortti-nimisen arvonnan. Osallistuakseen arvontaan asiakkaan tulee olla ladannut älypuhelimeensa Lidl Plus -sovelluksen ja luonut sovellukseen käyttäjätilin.  Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Asiakkaat ovat osallistumalla arvontaan hyväksyneet arvonnan osallistumisehdot ja vakuuttaneet olevansa yli 18-vuotiaita. Arvontaan ei voi osallistua kolmannen osapuolen puolesta. Arvontaan eivät voi osallistua Lidl Suomi Ky:n työntekijät. 

 


2.    Arvontaan osallistuminen

Leimakortti-arvontaan tarvittavien leimojen kerääminen aktivoituu, kun asiakas painaa Lidl Plus -sovelluksessa leimakortin kohdalta ”Aloita” -painiketta. Leimojen keräämisen aktivoiduttua asiakas saa sovelluksessa yhden leiman joka kerta, kun hän ostaa yhdellä ostokerralla vähintään kahden (2) euron arvosta Favorina-tuotteita ja ostotapahtuman yhteydessä skannaa Lidl Plus -korttinsa. Asiakkaan on mahdollista saada samalta ostokerralta useampi leima, mikäli hänen ostamiensa Favorina-tuotteiden arvo siihen oikeuttaa. Leimojen kerrytys on ostoskertakohtaista ja leimaan oikeuttavan ostoksen arvo lasketaan tuotteiden myyntihinnasta. Leimoja kerryttävät tuotteet voivat muuttua arvonnan voimassaolon aikana. 
Heti kun asiakas on kerännyt ainakin viisi (5) leimaa, sovellus kysyy hänen halukkuuttaan osallistua arvontaan. Yhteen osallistumiseen tarvitaan viisi (5) leimaa. Sovellus kysyy asiakkaan halukkuutta osallistua arvontaan joka kerta, kun asiakas on kerännyt uudestaan viisi (5) leimaa. Arvontaan on mahdollista osallistua useamman kerran. Arvontaan osallistuminen on lähetettävä jokaisen osallistumisen osalta erikseen. 
Osallistuessaan arvontaan asiakkaan asiakasnumero ja mahdollisen voiton yhteydessä myös hänen nimensä ja puhelinnumeronsa siirretään Lidl Stiftung & Co. KG:lta arvonnan suorittavalle Lidl Suomi Ky:lle. 
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti

 

3.    Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan yksityisesti Järjestäjän tiloissa viiden vuorokauden kuluessa arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 vuorokauden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, hänen oikeutensa palkintoon raukeaa ilman korvausta ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa.
Voittajia pyydetään ilmoittamaan Järjestäjälle mahdollisia muita yhteystietoja, jotka ovat välttämättömiä palkinnon luovuttamiseksi heille (kuten osoitetiedot).
Palkintoja ei voida maksaa rahana eikä oikeutta palkintoon voida siirtää kolmansille osapuolille. 

 

4.    Vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä osallistumisehdoissa mainituista palkinnoista. Arvonnan osallistuja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.  Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteellisen puhelinnumero. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.
Mikäli asiakas osallistuu arvontaan näiden osallistumisehtojen vastaisesti, järjestäjällä on oikeus mitätöidä osallistuminen ja asiakkaan oikeus palkintoon raukeaa.

 

5.    Lista palkinnoista

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

5 x iPhone 12 (arvo 1048,90 €/kpl), väri: tumman sininen
1 x 700 € matkalahjakortti Lapland Hotelsille
vaihtoehto 1) Kahdelle henkilölle kaksi yötä Lapland Hotelsin kaupunkihotellissa aamiaisen kera ja yhdelle illalle 5-ruokalajin yllätysmenut 
tai
vaihtoehto 2) Kahdelle henkilölle kaksi yötä Lapland Hotelsin Lapin kohteessa sisältäen aamiaiset sekä Fatbike-pyörät päiväksi käyttöön. (Huom. kaikki Lapin kohteet eivät ole kesällä avoinna).

Lahjakortti on voimassa 1 vuoden voittajan arvontapäivästä 6.4.2021 lähtien.
 

II.    Tietosuojaseloste

1.    Rekisterinpitäjä

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 ESPOO
puh. 09 234561

 

2.    Käsiteltävät henkilötiedot

Lidl Plus -etuohjelman tarjoaja Lidl Stiftung & Co. KG luovuttaa seuraavat tiedot Lidl Suomi Ky:lle arvonnan toteuttamisen mahdollistamiseksi:
-    kaikkien arvontaan osallistuneiden asiakasnumerot
-    arvonnan voittajien etunimet, sukunimet sekä puhelinnumerot
Lisäksi Lidl Suomi Ky voi kerätä suoraan arvonnan voittajilta muita tarpeellisia tietoja palkintojen luovuttamiseksi voittajille (kuten osoitetiedot).

 

3.    Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste

Lidl Suomi Ky käsittelee arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi (mm. voittajien valitsemiseksi, voittajien kontaktoimiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi). Tietojen käsittelyn oikeusperuste on arvontaan osallistumisen yhteydessä annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Ilman henkilötietojen käsittelyä arvontaan osallistuminen tai sen toteuttaminen ei ole mahdollista. 
Osallistumalla arvontaan asiakas myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen ilman erillistä suostumusta tai ilmoitusta verkkosivuillaan osoitteessa https://www.lidl.fi/fi/lidl-plus/leimakortti. 

 

4.    Tietojen vastaanottajat

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, mikäli se on tarpeellista arvonnan toteuttamiseksi, esimerkiksi saamasi voiton lähettämistä varten. Muussa tapauksessa emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

 

5.    Tietojen säilytysaika

Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain niin pitkään kuin arvonnan toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Järjestäjä poistaa osallistujien henkilötiedot tietoturvallisesti arvonnan tarkoituksen toteuduttua tai palkinon luovuttamisen jälkeen. Järjestäjä ei käytä arvontaan osallistujan henkilötietoja suoramarkkinointiin.

 

6.    Rekisteröityjen oikeudet

Kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus.  Peruminen on mahdollista olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@lidl.fi.
Rekisteröitynä sinulla on lisäksi oikeus tarkistaa tallennetut itseäsi koskevat henkilötiedot sekä oikeus pyytää virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista ja tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.  Lisäksi sinulla on tietyin lainsäädännöllisin edellytyksin oikeus pyytää tietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajaamista sekä kieltää tietojesi käsitteleminen. 
Lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista ja tietosuojasta saat Lidlin Suomen tietosuojavastaavalta:

 

Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7, 02200 Espoo
Puh. 09 234561
tietosuoja@lidl.fi

 

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa tietosuojan valvontaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutetun toimisto.