Lidl Plus -etuohjelman tietosuojaseloste

Helmikuu 2020

Kiitos mielenkiinnostasi Lidl Plus -etuohjelmaa kohtaan! 

Lidl Plus on Lidl-yritysryhmän etuohjelma, jonka tarjoaa Saksassa rekisteröity Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm (jäljempänä ”Lidl Stiftung”, ”me” tai ”meitä”). Lidl Stiftung käsittelee etuohjelmaan tarvittavia tietoja rekisterinpitäjänä, kun etuohjelman toteuttamiseen tarvittavia tietoja kerätään, yhdistetään, analysoidaan ja välitetään muille Lidl-yritysryhmään kuuluville yrityksille, jotka on listattu erikseen täällä sekä Lidl Digital International GmbH & Co. KG:n (”yhdessä jäljempänä ”Lidl”). 

Lista sisältää vain ne yritykset, jotka tällä hetkellä kuuluvat Lidl-yritysryhmään. Tulevaisuudessa listaan voidaan lisätä uusia yrityksiä, jos SB Lidl KG omistaa suoraan tai välillisesti osuuksia kyseisestä yrityksestä ja jos se osallistuu kansainvälisen Lidl Plus -etuohjelman tarjoamiseen. 
Mikäli nämä Lidl-maayhtiöt vastaanottavat tietoja etuohjelman kautta ja ilmoittavat sinulle Lidlin ajankohtaisista tarjouksista ja kampanjoista, toimivat ne rekisterinpitäjänä. 

Lidl Stiftungin tietosuojavastaavaan voit olla yhteydessä osoitteeseen: datenschutz@lidl.com

Lidl Plus -etuohjelman avulla saat monipuolisia, sinulle räätälöityjä palveluja. Tämä tarkoittaa muun muassa sinulle räätälöityjä etuja, osallistumismahdollisuuksia arvontoihin, erikoistarjouksia sekä muita kampanjoita. Riippuen siitä missä maassa ja missä laajuudessa käytät Lidl Plus -etuohjelmaa, Lidl Stiftung siirtää tietojasi Lidl-maayhtiöille palvelujen tarjoamiseksi.

1. Mitä henkilötietojasi käsittelemme ja mitä viestintäkanavia käytämme? 

Rekisteröityminen Lidl Plus -etuohjelmaan

Rekisteröitymisen yhteydessä pyydämme sinulta seuraavia perustietoja: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero, syntymäaika, osoite (katu, talon numero, postinumero, kaupunki ja maa), sukupuoli, lempimyymälä. Lempimyymälän määrittämisessä voit halutessasi käyttää mobiililaitteen sijaintipalvelut-toimintoa. 

Myymälävierailut

Kun tunnistaudut myymäläkäynnilläsi kassalla, tallennamme tiedot myymälästä, ostamistasi tuotteista, tuotteiden määristä ja hinnoista, käyttämistäsi kupongeista, kuitin loppusummasta, maksutapahtuman ajankohdasta sekä käytetyn maksuvälineen tyypistä. Tallentamalla ostoksesi Lidl-tiliisi voimme toteuttaa kohdassa 2 mainitut käsittelyn tarkoitukset, kuten tarjoamaan sinulle mieltymyksiesi mukaan räätälöityjä etuja ja kampanjoita.    
 
Voit tunnistautua kassalla joko digitaalisen Lidl Plus -kortin tai rekisteröitymisen yhteydessä antamasi matkapuhelinnumeron avulla.

Asiakaspalvelu

Kun otat yhteyttä Lidl-maayhtiön asiakaspalveluun, asiakaspalvelumme käsittelee antamiasi tietoja yhteydenottoasi koskevan asian käsittelemiseksi. Jos tunnistamme sinut Lidl Plus -etuohjelmaan rekisteröitymisen yhteydessä antamiesi tietojen perusteella (vrt. yllä ”Rekisteröityminen Lidl Plus -etuohjelmaan”) Lidl Plus -asiakkaaksi, tallennamme kaikki valitusten ja reklamaatioiden yhteydessä antamasi tiedot Lidl-tilillesi, jotta voimme räätälöidä etujamme sinulle vielä paremmin.  Näin pyrimme välttämään esimerkiksi sitä, että saat jatkossa edelleen tietoja ja etuja tuotteista, jotka eivät vastaa odotuksiasi tai kiinnostustasi. Voit kieltää asiakaspalvelupyyntösi yhdistämisen Lidl Plus -tiliisi ilmoittamalla siitä selkeästi yhteydenottosi yhteydessä. Jos käytät yhteydenottolomaketta, tallennamme siinä antamasi tiedot. 

Lidl Plus -sovelluksen käyttö

Lidl Plus -sovellusta käyttäessäsi keräämme tiedon myymälästä, jossa käyt ostoksilla. Lisäksi keräämme tiedot katsotuista ja aktivoiduista kupongeista, klikkauksistasi sovelluksessa sekä valitsemastasi lempimyymälästä. Lisäksi keräämme tietoja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän versiosta, laitetunnisteesta, järjestelmän kielestä sekä käyttämäsi sovelluksen versiosta.
Kirjautumistietojasi kerätään ja käsitellään kirjautumisen suorittamista varten. Kirjautumistietosi tallennetaan sovellukseen salattuna uloskirjautumiseesi saakka, jotta sinun ei tarvitse kirjautua sisään sovellukseen joka kerta sen avatessasi.
Voit halutessasi tallentaa digitaaliset kuitit suoraan laitteellesi tai välittää ne viestisovelluksien avulla eteenpäin, jos annat sovellukselle luvan käyttää kuva-/mediatietojasi. Mobiililaitteesi kameraa voidaan käyttää QR-koodin muodossa olevien kuponkien skannaamiseen, jos olet hyväksynyt tämän toiminnon.

Käyttötottumusten analysointi / evästeet

Käyttäessäsi Lidl-yritysryhmän verkkosivuja luomme verkkosivujen käytöstä käyttöprofiileja tilastollisia analyyseja ja tarpeisiin perustuvaa suunnittelua varten ja kohdistamme ne mahdollisuuksien mukaan profiiliisi, sähköpostiosoitteeseesi tai asiakasnumeroosi. Tätä tarkoitusta varten keräämme tietoja vierailemistasi Lidl-yritysryhmän verkkosivustoista, vierailujen tiheydestä ja kestosta, klikkaamistasi osioista ja valitsemistasi tuotteista.

Adjust

Käytämme Lidl Plus -sovelluksessa Adjust GmbH -yhtiön tarjoamaa Adjust-analytiikkatyökalua. Kun Lidl Plus -sovellus asennetaan, Adjust tallentaa Lidl Plus -sovelluksesi asennus- ja tapahtumatiedot (esim. sovelluksen tai asiakastilin käyttöön liittyvät tiedot). Tietojen perusteella voimme ymmärtää, miten toimit sovelluksessamme. Tämän ansiosta voimme analysoida ja parantaa mobiilimainoskampanjoitamme. Analysoinnin toteuttamiseksi Adjust käyttää IDFA-mainontatunnusta (Identifier for Advertising = iOS-laitteiden mainontatunnus) tai Android-mainontatunnusta, IP-/MAC-osoitetta, HTTP-otsikkoa sekä laitteesi sormenjälkitietoa (lisäksi: käytön ajankohta, maa, kieli, paikalliset asetukset, käyttöjärjestelmä ja sen versio sekä sovellusversio). Näitä tietoja käsitellään pseudonymisoidussa muodossa. Voit koska tahansa nollata tai poistaa IDFA- tai Android-mainontatunnuksen käytön laitteesi asetuksista. 
Adjust välittää nämä tiedot myös palveluntarjoajillemme Google LLC:lle (”Google”) ja Facebook Inc:lle (”Facbook”). Jos Google ja Facebook voivat käyttää näitä tietoja tunnistaaksesi sinut, ne toimittavat tietoa siitä, mikä mainoskampanja toi sinut App Storeen ja miten toimit siellä (erityisesti latasitko sovelluksen vai peruutitko sen, tai muita vastaavia tietoja). Adjust käyttää näitä tietoja luodakseen anonyymeja tilastoja, joiden avulla kykenemme seuraamaan yksittäisten mainoskampanjoidemme menestystä. 
Tiedot pseudonymisoidaan ennen niiden käsittelyä edellä esitettyihin tarkoituksiin ja anonymisoidaan tai poistetaan tilastojen luomisen jälkeen.

Google Firebase

Sovelluksessa käytetään seuraavia Google LLC:n (”Firebase”) analysointiohjelmia muun muassa sovelluksen käytön analysoimiseksi: A/B Testing, Analytics, Cloud Messaging, Crashlytics, Dynamic Links, In-App Messaging, Performance, Predictions ja Remote Config. Kun asennat Lidl Plus -sovelluksen, Firebase kerää tiedot siitä milloin ja kuinka kauan sovellusta on käytetty, mitä sovelluksen sivuja on avattu, mitä toimintoja on klikattu ja mitä sisältöjä on näytetty. Tämän ansiosta voimme ymmärtää, miten sovellustamme käytetään. Lisäksi käyttötietojen perusteella voimme jatkuvasti kehittää sovellustamme ja osoittaa sinulle entistä relevantimpia etuja/palveluita. Lisäksi kykenemme suorittamaan useita sovellustestejä samanaikaisesti ja kehittämään sovellusta tietojen perusteella edelleen. 
Tämän analysoinnin toteuttamiseksi Firebase käyttää asiakasnumeroasi rekisteröitymisesi jälkeen. 
Löydät lisätietoja Google Firebaseen liittyvästä henkilötietojen käsittelystä Google Firebase  -sivustolta. 

Opt-Out

Mikäli et halua, että Lidl Plus -sovelluksen käyttöäsi seurataan, voit rekisteröitymisen jälkeen milloin tahansa estää seurannan laitteellasi jatkossa menemällä sovelluksessa kohtaan ”Lisää” -> ”Oikeudelliset tiedotteet” -> ”Tietojen jakaminen”.

Uutiskirje / push-ilmoitukset / tekstiviestit

Keräämme uutiskirjeisiin ja  push-ilmoituksilla tai tekstiviestitse sinulle lähettämiimme ilmoituksiin liittyviä käyttötietoja. Tallennamme nämä tiedot ja kohdistamme ne mahdollisuuksien mukaan henkilökohtaiseen tiliisi, sähköpostiosoitteeseesi tai asiakasnumeroosi. Tallennamme tiedot viestin avaamisen ajankohdasta, valitsemistasi linkeistä, klikkaamistasi alueista, valitsemistasi tuotteista sekä käytön ajasta, kestosta ja tiheydestä.
Edellä esitettyyn henkilötietojen analysointiin ei sisälly EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 9 artiklan 1 kohdan mukaisia erityisiin henkilötietoryhmiin lukeutuvia arkaluonteisia henkilötietoja (kuten esimerkiksi terveydentilaan tai uskonnolliseen vakaumukseen liittyviä tietoja). 

2. Mitä tarkoituksia varten ja millä oikeudellisella perusteella käsittelemme henkilötietojasi? 

Keräämme kohdassa 1 mainittuja tietoja pystyäksemme tarjoamaan sinulle Lidl Plus -etuohjelman palveluita. 

Viestintä, tunnistaminen ja asiakasprofiilin suojaaminen 

Käytämme rekisteröitymisen yhteydessä keräämiämme perustietoja viestiäksemme kanssasi ja  määrittääksemme yhteyden ostostesi ja käyttäytymisesi sekä asiakasprofiilisi välille.

Jos annat suostumuksesi sijaintipalveluiden käyttöön sovelluksen käytön yhteydessä tai mobiililaitteesi asetuksissa (”Sijainti” -> ”Salli sijainnin käyttö”), käytämme tätä toimintoa kyetäksemme tarjoamaan sinulle sijaintisi perusteella kohdennettuja palveluita. Erityisesti ”myymälähaku”-toiminnon yhteydessä käsittelemme GPS:ään ja verkkoon perustuvia sijaintitietojasi, jotta voimme osoittaa sinulle lähinnä olevan myymälän. Me emme tallenna sijaintitietoja.

Rekisteröitymisen yhteydessä pyydämme muun muassa tietoa syntymäajastasi (ks. kohta 1 yllä). Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias osallistuaksesi Lidl Plus -etuohjelmaan (ks. käyttöehtojen kohta 2). Lisäksi tiettyjen tuotteiden mainontaan liittyy rajoituksia nuorten suojelemiseksi. Esimerkiksi alkoholijuomia koskevaa mainontaa ei saa kohdistaa lapsille tai nuorille. 

Käytämme sähköpostiosoitettasi erityisesti suojataksemme sinua kolmansien osapuolten luvattomalta pääsyltä lähettämällä sinulle sähköposti-ilmoituksen, jos Lidl Plus -sovellukseen esimerkiksi kirjaudutaan laitteelta, jolla ei ole aiemmin kirjauduttu sovellukseen.

Tämä tietojen käsittely perustuu niihin  oikeudellisiin säännöksiin, jotka sallivat meidän  käsitellä henkilötietoja siltä osin kuin se on tarpeen palvelun käyttämiseksi tai sopimuksen täytäntöönpanemiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta), ja koska meillä on oikeutettuun etuun perustuva intressi tehdä sovelluksen käytöstä mahdollisimman helppoa ja tehokasta (yleinen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Jos lähetät meille pyynnön sovelluksessa olevan yhteydenottolomakkeen kautta, tallennamme ja käytämme antamiasi tietoja käsitelläksemme pyyntösi parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteydenottolomakkeella antamiesi tietojen käsittely perustuu sopimuksen täytäntöönpanoon (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta). 

Jakelualueiden optimointi

Mikäli toimitat meille osoitetietosi, käytämme niitä suoramainoslehtemme jakelualueen tunnistamiseen ja optimointiin, jonka avulla kykenemme vähentämään suoramainoslehden jakeluhävikkiä ja toteuttamaan kohdennetumpaa mainontaa. Osoitetietojen antaminen on vapaaehtoista. Käsittelemme näitä tietoja jakelualueiden optimointia koskevan oikeutetun etumme perusteella (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Sinua kiinnostavien tuotteiden tunnistaminen  

Haluamme oppia tuntemaan sinut paremmin Lidl Plus -asiakkuutesi kautta, jotta voimme tarjota sinulle henkilökohtaisia etuja ja toteuttaa kohdennettuja asiakaskyselyitä. Tätä varten selvitämme ensin sen, mitkä tuotteet, kampanjat ja palvelut saattavat olla mielenkiintoisia ja osuvia sinulle. Kun tiedämme tämän, voimme esimerkiksi kiinnittää huomiotasi suosikkituotteitasi koskeviin alennuskampanjoihin, tarjota erityisetuja ja ilmoittaa kohdistetusti sinua kiinnostavista Lidl Plus -eduista osana valikoimakampanjoita.

Tätä tarkoitusta varten keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja ostoskäyttäytymisestäsi. 

Keräämämme henkilötiedot voivat soveltua sinua kiinnostavien tuotteiden tunnistamiseen. Tämä koskee kaikkia kohdassa 1 mainittuja tietoja.

Myös muut yllä mainitut tiedot voivat kuitenkin kertoa meille jotain niistä tuotteista, joista olet kiinnostunut tai jotka saattavat kiinnostaa sinua. Tätä varten  tunnistamme mahdollisen yhteyden yhden tai useamman henkilötiedon ja sinua kiinnostavan tuotteen välillä. Käytämme matemaattis-tilastollisia menetelmiä tämän yhteyden tunnistamiseksi. Tätä tarkoitusta varten vertaamme henkilötietojasi muiden asiakkaiden tietoihin. Tämän vertailun perusteella voimme päätellä, mitkä muut tuotteet ja kampanjat, joista muut asiakkaat, joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita, voivat kiinnostaa myös sinua.

Tämä tietojen käsittely perustuu niihin  oikeudellisiin säännöksiin, jotka sallivat meidän  käsitellä henkilötietoja siltä osin kuin se on välttämätöntä palvelun käyttämiseksi tai sopimuksen täytäntöönpanemiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta), ja koska meillä on oikeutettu etu kohdistaa etumme sinulle kiinnostusten kohteidesi mukaisesti (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Tiedottaminen ja markkinointi 

Mikäli olet antanut suostumuksesi, Lidl-yritysryhmään kuuluvat maayhtiöt tiedottavat sinulle sähköisesti (esimeriksi sähköpostitse tai tekstiviestillä) ja/tai postitse heidän valikoimaansa kohdistuvista kampanjoista ja eduista ja kutsuvat sinut osallistumaan asiakaskyselyihin. 

Voimme olla sinuun tällä tavoin yhteydessä, koska olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta) tai (jos et ole antanut  suostumustasi tai olet peruuttanut sen), koska meillä on oikeutettu etu postitse lähetettävän suoramarkkinoinnin toteuttamiseksi (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Paikkaan ja aikaan liittyvä mainonta

Käsittelemme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja ostostesi paikasta ja ajankohdasta lähettääksemme sinulle aikaan ja paikkaan perustuvaa mainontaa esimerkiksi push-ilmoituksilla tai tekstiviestitse. Esimerkiksi jos tavanomainen ostospäiväsi on lauantai, voimme ilmoittaa sinulle kyseisenä viikonpäivänä käytettävissä olevista erityisistä eduista. Lisäksi voimme lähettää sinulle aluekohtaisia etuja, jos ilmoitat meille, millä alueella yleensä käyt mieluiten ostoksilla.

Jos analysoimme ostoksesi paikan ja ajan, on käsittely välttämätöntä palvelun käyttämiseksi tai sopimuksen täytäntöönpanemiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta), ja meillä on oikeutettuun etuun perustuva intressi kohdentaa etumme parhaalla mahdollisella tavalla ajan ja paikan perusteella (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).
 

3. Kenelle välitämme henkilötietojasi?

Välitämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille seuraavasti:

Käytämme tietojesi käsittelyssä osittain palveluntarjoajia. Valitsemme käytettävät yritykset huolellisesti ja sovimme käsittelystä kirjallisesti. Yritykset noudattavat meidän sitovia ohjeitamme ja valvomme tietojen käsittelyä ennen käsittelyn alkamista ja säännöllisesti tämän jälkeen. Nämä yritykset eivät käytä henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa. 

Tässä yhteydessä välitämme tietojasi sellaisille vastaanottajille, jotka
o    tarjoavat käyttöömme tallennuskapasiteettia, tietokantajärjestelmiä tai muuta vastaavaa
o    tarjoavat teknistä tukea ja 
o    neuvovat meitä markkinoinnin teknisissä kysymyksissä

Kansainvälisen Lidl-yritysryhmän (ks. kohta 1 yllä) sisällä välitämme antamiasi tietoja tuotemieltymyksistäsi sille kansalliselle Lidl-maayhtiölle, joka vastaa sinulle kohdennetun sisällön tarjoamisesta. 

Antamasi tiedot voidaan välittää Lidl-yritysryhmän yrityksille, jos pyyntösi käsittely asiakaspalvelun kautta niin vaatii. Lisäksi voi olla tarpeen, että välitämme otteita pyynnöstäsi esimerkiksi tavarantoimittajille tuotekohtaisissa kysymyksissä pyyntösi käsittelemiseksi.

Emme missään tilanteessa luovuta henkilötietojasi muille Lidl-yritysryhmän ulkopuolisille yrityksille, jotka haluaisivat käyttää tietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. 

Edellä mainittujen tiedonsiirtojen johdosta tietojasi voidaan käsitellä Euroopan talousalueen ulkopuolisissa maissa (kolmansissa maissa). Kaikissa kolmansiin maihin kohdistuvissa tietojen siirroissa noudatetaan sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä.  Sikäli kuin Euroopan komissio ei ole vahvistanut, että kolmannessa maassa taataan riittävä tietosuojan taso, varmistamme asianmukaisilla suojatoimilla tietojesi asianmukaisen suojan. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi käyttämällä tietojenkäsittelysopimuksia, jotka sisältävät Euroopan komission vahvistamat mallisopimuslausekkeet,  jotka tarjoavat riittävät takeet komission päätösten mukaisesti (luettavissa sivulla: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_fi).
 

4. Miten varmistamme henkilötietojesi luottamuksellisuuden?

Varmistaaksemme henkilötietojesi luottamuksellisuuden tietojen käsittelyyn osallistuvat työntekijämme eivät saa kerätä, käsitellä tai käyttää henkilötietoja luvattomasti. Huolellisesti valitsemamme  ja tietosuoja-asioihin perehtyneet työntekijämme sitoutuvat työsuhteen alussa salassapitovelvollisuuteen. Tämä velvollisuus on voimassa myös työsuhteen päättymisen jälkeen.

5. Kuinka varmistamme henkilötietojesi turvallisuuden?

Tietojesi turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Siksi ylläpidämme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi, erityisesti tietojen siirtoon liittyviltä riskeiltä sekä kolmansien osapuolten luvattomalta pääsyltä tietoihin. Näitä toimenpiteitä päivitetään säännöllisesti.

6. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Poistamme tai anonymisoimme henkilötietosi heti sen jälkeen, kun niitä ei enää tarvita edellä olevissa kappaleissa esitettyihin tarkoituksiin. Lähtökohtaisesti säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin osallistut Lidl Plus -etuohjelmaan. Säilytämme matkapuhelinnumerosi 6 kuukauden ajan osallistumisesi päättymisestä, jotta voimme välttyä virheellisiltä uudelleenrekisteröitymisiltä. Kaikki muut tiedot poistetaan 72 tunnin kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut lopettavasi asiakkuutesi Lidl Plus -etuohjelmassa. Näiden 72 tunnin aikana voit palauttaa asiakastilisi kirjautumalla uudelleen sisään. Tällöin tietojen poistoprosessi keskeytyy. Jos meidän tulee säilyttää tietojasi kauemmin lakisääteisten säilytysaikojen vuoksi tai oikeudellisiin vaateisiin varautumiseksi, puolustamiseksi tai täytäntöönpanemiseksi, säilytämme  tietosi tietosuojaoikeudellisten määräysten puitteissa Lidl Plus -asiakkuutesi päättymisen jälkeen niin kauan kuin lainsäädäntö sitä edellyttää tai säilyttäminen on tarkoitusten toteuttamiseksi tarpeen. 

7. Mitä oikeuksia sinulla on tietojesi käsittelyyn liittyen?

Sinulla on pyynnöstä oikeus saada yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaiset tiedot siitä, mitä tietoja käsittelemme sinusta (kuten tieto tallennetuista henkilötiedoista, vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät joille tietojasi on siirretty sekä tiedot käsittelyn tarkoituksista). Saat nämä tiedot luonnollisesti maksutta. 

Sinulla on myös oikeus vaatia virheellisten tietojen korjaamista tai oikaisua sekä henkilötietojesi poistamista, käsittelyn rajoittamista ja tietojesi siirtämistä lainsäädännöllisten edellytysten täyttyessä.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. 

Mikäli tietojen käsittely perustuu yleinen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaiseen oikeutettuun etuun, tai jos tietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä. 

Jos olet antanut suostumuksesi, voit peruuttaa sen milloin tahansa suoraan laitteesi asetuksista kohdasta ”Asetukset” -> ”Ilmoitukset” (voit suoraan hallita yksittäisiä ilmoituskanavia) tai sovelluksen kautta kohdassa ”Ohjeita” -> ”Ota yhteyttä!”.  Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluun yhteydenottolomakkeella 

Mikäli peruutat suostumuksesi, sinulle ei enää ilmoiteta Lidl-yritysryhmän eduista jatkossa. Huomaathan, ettet voi enää käyttää kaikkia Lidl plus -etuohjelman etuja täydessä laajuudessaan suostumuksen peruuttamisen jälkeen. 

8. Ei velvollisuutta tietojen antamiseen

Sinulla ei ole velvollisuutta antaa meille tässä tietosuojaselosteessa mainittuja tai sovelluksessa erikseen merkittyjä vapaaehtoisia tietoja. Ilman näitä tietoja emme kuitenkaan pysty tarjoamaan sinulle kyseisiin tietoihin perustuvia Lidl Plus -etuohjelman palveluita. 

9. Voimmeko muuttaa tietosuojaselostetta?

Tietosuojaselosteen muuttaminen voi olla tarpeen lainsäädäntöä koskevien muutosten tai Lidl Plus -etuohjelmaan liittyvien olosuhteiden muutosten vuoksi. Jos henkilötietojen keräämisen, käsittelyn tai käytön tarkoitukset tai rekisterinpitäjä ja vastaanottajaryhmät muuttuvat, ilmoitamme asiasta sinulle ja pyydämme tarvittaessa suostumuksesi.  

Ladattava tietosuojaseloste

Lidl Plus -etuohjelman
tietosuojaselosteen voi ladata PDF-tiedostona täältä