Tervetuliaiskupongin käyttöehdot

Laadittu 2020

1. Tarkoitus

Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74172 Neckarsulm (jatkossa Lidl) järjestää Tervetuliaiskuponki-nimisen toiminnon, jota voivat käyttää vain rekisteröityneet Lidl Plus -etuohjelman jäsenet.

2. Käyttäjät

Kaikki luonnolliset henkilöt, jotka täyttävät seuraavat edellytykset, voivat käyttää raaputuskuponkitoimintoa:
•    Rekisteröitynyt Lidl Plus -asiakkaaksi. Mahdollisuus ladata Lidl Plus -sovellus App-storesta tai Google Storesta.
•    Suomen kansalainen
•    Vähintään 18-vuotias
•    Hyväksynyt nämä Tervetuliaiskupongin käyttöehdot.

3. Tervetuliaiskupongin käyttäminen

Tervetuliaiskuponkitoiminto on voimassa kaksi (2) viikkoa applikaatioon rekisteröitymisestä. Tervetuliaiskuponkeja jaetaan yksi per asiakas. 

Käyttääksesi toimintoa sinun täytyy tunnistautua Lidl Plus -asiakkaaksi kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Voit tunnistautua joko digitaalisen Lidl Plus -kortin avulla tai antamalla rekisteröidyn matkapuhelinnumerosi.

Vastaanottamasi tervetuliaiskuponki on voimassa vain kaksi viikkoa. Tervetuliaiskuponki tallentuu Lidl Plus -sovellukseen osuuteen ”Kupongit”. 

Kun avaat tervetuliaiskupongin, näkyviin tulee viesti, jonka mukaan hyväksyt tervetuliaiskupongin käyttöehdot. Voit lukea ehdot vielä ruudulla näkyvän linkin kautta.

Tervetuliaiskuponki häviää näkyvistä automaattisesti, kun sen voimassaoloaika päättyy. Tällöin kyseistä kuponkia ei voi enää käyttää. Etu on lunastettavissa  31.8.2020 asti. 

4. Kuponkien sisältämät edut

Tervetuliaiskupongin etu on viisi (5) euroa, ostaessasi vähintään kahdenkymmenen (20) euron arvosta tuotteita Lidl-myymälästä. Alennuksessa ja ostorajan täyttymisessä ei huomioida alkoholia, tupakka- tai nikotiinituotteita, äidinmaidonkorvikkeita, aikakausi- ja sanomalehtiä, postikortteja, pullonpantteja tai lahjakortteja.


Tervetuliaiskuponkia koskee seuraavat ehdot:
•    Tervetuliaiskuponki on käytettävissä kaikissa Lidl-myymälöissä Suomessa, poissulkien Outlet-myymälät. 
•    Tervetuliaiskuponki tulee aktivoida ja käyttää annetun voimassaoloajan puitteissa (voimassaoloaika näkyy kupongissa).
•    Tervetuliaiskuponkia ei voi siirtää toiselle henkilölle, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.
•    Tervetuliaiskuponkeja on yksi (1) per asiakas ja kuponkia voi käyttää vain kerran. 
•    Tervetuliaiskuponkia ei saa fyysisessä muodossa, eikä sitä voi tulostaa. Mikäli poistat tilisi, myös tervetuliaiskuponkisi häviää. 

5. Vastuut

Lidl ei takaa, eikä vastaa siitä, että tervetuliaiskuponki on osallistujan käytettävissä keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Lidl ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista tai virheistä, menetyksistä tai rikkomuksista, jotka aiheutuvat tervetuliaiskupongin tai sen sisältämän edun käytöstä tai käytön estymisestä, jonka syynä voi esimerkiksi olla virhe, puute, keskeytys, vika, ylikuormittuminen, yhteysvirhe- tai vika.
Tervetuliaiskuponkitoiminnon käyttäjä vapauttaa Lidlin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tervetuliaiskuponkitoiminnon käyttämisestä, edun vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. 
Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Suomen lainsäädännön, esimerkiksi kuluttajansuojalain tai tuotevastuulain nojalla kuuluvia oikeuksia.

6. Rajoitukset

Lidl pidättää oikeuden sulkea ehtoja rikkovat käyttäjät ilman ennakkoilmoitusta pois tai estää heidän osallistumisensa. Kaikki käyttäjät, jotka käyttävät osallistumiseen kiellettyjä keinoja (esim. hakkerointityökaluja, viruksia, troijalaisia jne.), suljetaan pois. 

7. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus sekä tervetuliaiskuponkitoiminnon keskeyttäminen

Käyttämällä tervetuliaiskuponkitoimintoa käyttäjät sitoutuvat noudattamaan näitä tervetuliaiskupongin käyttöehtoja. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Lidl pidättää oikeuden keskeyttää, päättää tai muuttaa tervetuliaiskuponkitoimintoa ilman ennakkoilmoitusta ja syytä mainitsematta esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:
a.    teknisten syiden johdosta (esim. virukset järjestelmässä, manipulaatio tai laitteiston tai ohjelmiston rikkoutuminen jne.) tai 
b.    jos kilpailua ei laillisista perusteista voida toteuttaa määritettyjen määräysten ja ehtojen mukaisesti.

Jos keskeytyksen aiheuttaa käyttäjän laiton ja tuottamuksellinen toiminta, Lidlillä on oikeus vaatia tältä osallistujalta korvausta kaikista aiheutuneista vahingoista.

8. Verot

Tervetuliaiskuponkitoiminnon edut ovat voimassa olevan verolainsäädännön ja verottajan ohjeistusten alaisia. Edut ovat lähtökohtaisesti käyttäjän verovapaata tuloa. Lidl ei vastaa mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista. 

9. Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos näitä käyttöehtoja koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Erimielisyyden koskiessa henkilötietojen käsittelyä, rekisteröity voi ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon (www.tietosuoja.fi)

Lidl Stiftung & Co. KG, 21.10.2017