The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Jouluaitta tuo pöytään kotimaiset klassikot

Jouluaitta-tuoteperheemme alta löydät laajan valikoiman perinteisiä kotimaisia jouluherkkuja silakoista laatikkoruokiin ja joulukinkuista rosolliin. Lapsuudesta tuttujen makujen lisäksi Jouluaitta on merkki helppoudesta ja nopeudesta. Joulunakaan kaikkea ei tarvitse tehdä itse, ja herkulliset valmisruoat sekä puolivalmisteet ovat erittäin hyväksytty oikotie juhlakauden makumaailmaan.


Jouluaitta on myös kaikkien leipureiden ystävä. Kätevät piparkakku- ja torttutaikinat sekä maukkaat marmeladit antavat jauhopeukullesi salaisen turbovaihteen, kun ykskaks tahdot yllättää sinulle tärkeän henkilön tuoreilla joululeivonnaisilla. Ja jos aikaa ei ole senkään vertaa, suosittelemme testaamaan Jouluaitan perinteisiä valmispipareita ja muita makeita pikkupurtavia – tarjoile ja nauti lämpimän Jouluaitta-glögijuoman kera.

Huom! Hinnat ja tuotetiedot on tarkistettu julkaisuhetkellä. Hinnat saattavat muuttua, tarkista voimassa oleva hinta myymälässä.