The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Vaadi parasta, valitse Deluxe

Deluxe on Lidlin oma premium-merkki, jonka makeilla ja suolaisilla erikoisuuksilla pääset hetkessä juhlan makuun. Aloita joulunaika jännittävillä glögeillä ja valitse makupariksi lajitelma Euroopan parhaita juustoja: esimerkiksi emmentaltyyppistä Juhlajuustoa, brittiläistä cheddaria ja italialaista parmesaania.


Joulukuussa on aika tarttua juhlakautta sarvista toden teolla ja kattaa pöytään ensiluokkaiset Deluxe-poroherkut: on paistia, on rouhetta, on nyhtöporoa. Kannustamme kaikkia kokeilunhaluisia lihanystäviä pitämään silmät auki myös kansainvälisten erikoisuuksien varalta, sillä Deluxe-valikoimassa on totuttu näkemään muun muassa strutsin- ja kengurupihviä.


Deluxen kelkassa pääset myös herkuttelemaan ensiluokkaisilla kalatuotteilla aina mätiä ja mereneläviä myöten. Ja mitä lähemmäs aatto käy, sitä enemmän eväkkäitä ui altaisiimme.

Huom! Hinnat ja tuotetiedot on tarkistettu julkaisuhetkellä. Hinnat saattavat muuttua, tarkista voimassa oleva hinta myymälässä.