Tuotteiden palautus

Muuttuiko mielesi ja haluat palauttaa ostamasi tuotteen takaisin? Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Elintarvikkeet

Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi elintarviketuotteeseen, voit palauttaa sen lähimpään Lidl-myymälään tuotteen käyttöajan sisällä. Kokonaan käytettyä elintarviketuotetta ei hyvitetä. Palautusoikeus ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita.

Käyttötavarat

Ostamasi käyttötavaran voit palauttaa 90 pv:n sisällä kuittia vastaan. Käyttötavara tulee palauttaa kokonaisuudessaan. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita, uima-asuja, avattuja sukka tai sukkahousupaketteja ja avattuja DVD:itä. Huomioithan että palautettavan tuotteen on oltava myyntikuntoinen. Käyttötavaran voi palauttaa lähimpään Lidl-myymälään.

Vialliset tuotteet

Vialliset tuotteet hyvitetään myymälässämme kuittia ja/tai tuotetta vastaan kassalla myymäläpäällikön tai hänen sijaisensa toimesta. Vaihto/palautus voidaan tehdä missä tahansa kotimaisessa Lidl-myymälässä Suomesta ostetulle tuotteelle.

Lidl noudattaa toiminnassaan kuluttajansuojaa koskevaa lainsäädäntöä.

Lisätietoja antaa Lidl Asiakaspalvelu.

Kuluttajariitojen ratkaisu

Jos kulutttaja-asiakkaan ja Lidlin välilläsyntyy erimielisyyttä, jota ei saada neuvotteluin ratkaistua, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. 

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn on suositeltavaa, että kuluttaja on yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.